Offshore

Op til 25% ekstra værdi

Hos Solar har vi 40 års erfaring inden for olie-, gas-, og marineindustrien. Vores erfaring er, at alle virksomheder kan finde op til 25 procent ekstra værdi i deres sourcing setup.

Lad os hjælpe dig i gang. 

Nyt sortiment: Teknik og Mekanik

Som Solar-kunde har du nu adgang til et nyt stort sortiment med fx lejer, rullekæder, kileremme, hydraulik og pneumatik. 

 

Læs mere her
Solar har den bedste leveringsevne, så vi altid har de rigtige materialer på det helt rigtige tidspunkt. Det giver os bedre indtjening og konkurrenceevne GERT BALLING, COO, SCANEL INTERNATIONAL A/S
Solar styrker konkurrenceevnen hos Scanel International A/S

Evnen til at overholde tidsplanen er afgørende for den danske offshorevirksomhed Scanel International. Derfor har de indgået sourcing-aftale med Solar.

Læs mere
Total cost of ownership Få op til 25 % ekstra værdi med TCO

Med en totaløkonomisk tilgang og et stærkt partnerskab kan vi sammen finde ny værdi i jeres sourcing-setup. Fx ved at optimere indkøb og logistik, reducere administration, sænke det generelle forbrug og mindske kapital bundet i lageret.

Læs mere

Hold dig selv opdateret med Solar School

I dit daglige arbejde er det vigtigere end nogensinde at holde sig opdateret, fordi markedet hele tiden bevæger sig fremad. Det er et krav at holde sig opdateret på nye regler og bestemmelser, og der er større krav til sikkerhed på arbejdspladsen.

Solar Skolen arrangerer kurser over hele landet, og vi muliggør kurser, når og hvordan du ønsker det. Relevante kurser indenfor offshore og marine er offshore-kontrakter, regler og bestemmelser og førstehjælp.

Book et kursus i dag

Et værdifuldt partnerskab

Med finansielle udfordringer og hård konkurrence er vi på vej ud på dybt vand i Offshore & Marine-branchen. Det er vigtigere end nogensinde at være effektiv og fleksibel. Solar kan hjælpe dig med at navigere i disse udfordringer.

Vores dedikerede Offshore & Marine-afdeling sourcer gerne ud fra dine behov, så indkøbene kan samles hos så få leverandører som muligt, så du kan spare tid og ressourcer. Derudover tilbyder vi en samlet servicepakke mht. specialpakning, mærkning og håndtering af fx tolddokumenter.

Selv de mest krævende opgaver løser vi gerne i samarbejde med dig.

Udforsk sortimentet

Fleksibel levering af høj kvalitet

Hos Solar Offshore & Marine ved vi, hvor vigtigt det er, at du får dine leverancer leveret til aftalte tid med høj kvalitet. Vores mange forskellige logistikløsninger gør, at vi altid finder den bedste løsning for dine leverancer.

Du er velkommen til at kontakte os - vores erfarne og dedikerede Offshore & Marine-afdeling er altid klar til at hjælpe dig. Uanset om det drejer sig om leverancer eller valg af rette produkter, der passer lige netop til dine individuelle behov. 

Læs mere OM Logistik