Services

Vi tilbyder en række tilpassede løsninger til optimering af distribution, lagerstyring og effektiv varehåndtering. Vi fokuserer på høj kvalitet, når det kommer til vores kunders behov og ønsker!

Vores services gør din hverdag lettere

Vores job er at sikre, at du får dine varer, som du vil, hvor du er, og når du har brug for dem! Vi har mange effektive logistikløsninger til håndtering af varer, levering og lagerstyring!

Se alle vores services nedenfor

Har du spørgsmål?

Skriv til os, så hjælper vi dig med dine spørgsmål.

Send os en mail

Transportløsninger

Vi tilbyder en række leveringsmuligheder. Uanset om du har brug for en Fastbox eller specialtransport til dit projekt, har vi en løsning. Vi tilbyder fx kurérservice, dag- og natlevering, kranlevering og anden specialtransport.

Se transportløsninger

Varehåndtering

Har du brug for speciallabels eller sortering af dine varer for at gøre dit arbejde mere effektivt? Solar markerer og pakker materialerne på den måde, det passer din forretning eller dit projekt bedst.

Se varehåndtering

Lagerløsninger

Du har sikkert prøvet at mangle noget materiale, når du lige står og skal bruge det? Solar kan hjælpe med at optimere dit lager og sikre, at du har det, du behøver, når du har brug for det.

Se lagerløsninger

Logistikløsninger

Har du overvejet, hvad dine reelle omkostninger er? Mange virksomheder har høje omkostninger på grund af hasteordrer eller små ordrer. Solar kan hjælpe med at reducere dine transaktionsomkostninger ved at optimere dit indkøbsmønster.

Se logistikløsninger

Udlejning

Vi tilbyder udlejning af både mobile skabe på hjul og værktøj til netop dine behov. Lejer du fx værktøj via Solars udlejnings-app, får du det leveret med en Fastbox og kan hurtigt komme videre!

Se udlejning

Support

Få adgang til et dygtigt supportteam, så du kan bruge tid på noget andet. Vi sikrer også effektiv projektstyring af dine projekter. Eller brug vores specielle ekspertise inden for lysberegning, og få den rigtige belysning.

Se support

Digitale muligheder

Vi tilbyder en række digitale løsninger, hvor du kan få hjælp til fx at undgå spildtid, holde omkostningerne nede og reducere tid brugt på håndtering af dokumenter.

Se digitale muligheder

Uddannelse

Solar School holder dig opdateret med de kurser, du har brug for! Vi tilbyder kurser i ledelse, forordninger og regler. Find det kursus, du har brug for, og tilmeld dig kurset i dag!

Se uddannelse

Partnerprogrammer

Solar har flere typer partnerprogrammer. Indholdet i programmerne er forskellige, men hovedbudskabet er bedre business for din virksomhed.

Se partnerprogrammer

Sammen kan vi løse dine udfordringer

Projekter kan være udfordrende. Tidsfrister skal overholdes, levering skal ske i henhold til planen, og du skal holde dig inden for budget. Kontakt os, så hjælper vi dig i mål!

Rentable projekter

Vi er specialiserede i at strømline vareflowet både til byggepladsen og lokalt i området. Dette giver os mulighed for at bidrage til betydelige omkostningsbesparelser for din virksomhed i byggeprojekter.

Få gode råd

Fokus på den grønne omstilling

Vi har i Solar et stærkt fokus på den grønne omstilling og arbejder løbende med at udvikle services til grønnere byggepladser og en bred forpligtelse til vedvarende energi inden for materiel og kontinuerlig optimering af vores egen logistik- og transportdrift.

Få mere information

Pneumatik

Vi har stor ekspertise inden for pneumatik, automation og TCO. Vi har god erfaring med trykluft. Vores partnere sikrer et bredt produktsortiment inden for temaet. Kontakt os for at få mere at vide og komme i gang!

Læs mere

Vil du have mere information?

Vores kundeservice kan hjælpe dig med spørgsmål om faktura, afvigelse af levering, returnering og sporing af varer. 

 

Kontakt os på kundeservice@solar.dk

 

Vi er klar til at hjælpe dig.

Send os en mail