Partnerskab gør forskellen

Klima & energi

Find alt, hvad du skal bruge inden for klima og vedvarende energi. Vi arbejder sammen med dig om at finde den rigtige løsning og tilbyder services inden for bl.a. design og projektering, beregning af energibesparelse og optegning (CAD og REVIT). Derudover rådgiver vores eksperter om ventilation, varmepumper og klimavenlige løsninger, køle- og varmestyring, ladestandere og solceller.
 
Vi er din partner, når du har brug for vejledning, og når du ønsker at forbedre dine egne færdigheder.
Se vores sortiment i webshoppen

Ladestandere

Uanset om du har brug for en ladestander til privat brug eller til erhverv, så hjælper vi dig med at finde den rigtige.
Læs mere

Varmepumper

Tilskudsordninger og fokus på den grønne omstilling sætter skub i salget af varmepumper og udløser et stort forretningspotentiale.
Læs mere

Solceller

Find alt hvad du skal bruge til din solcelleløsning lige fra paneler, invertere, batterier og specialværktøj - både til private boliger og erhverv.
Læs mere

Ventilation

Vi arbejder med ventilation i alle aspekter inden for mekanisk og naturlig ventilation og kan blandt andet hjælpe dig med beregninger, projektering og teknisk support.
Læs mere
/globalassets/shared/climate-and-energy/industrial-solutions/ecco6-web_crop.jpg

Solar Industrial Solutions

Solar Industrial Solutions er en specialenhed, der arbejder med projektering og salg af industrielle varmepumper. Vi hjælper dig med den ekspertviden, du har brug for inden for besigtigelse, projektledelse, salg, projektering, optegning, implementering, teknisk support, ansøgning om tilskud samt myndighedsbehandling. Kort sagt: vi hjælper dig i hele processen og tilbyder dansktalende support.

Hvad får du med os som din klima- og energipartner?

Produkter

Vi har et bredt sortiment af klima- og energiprodukter, så vi i tæt samarbejde med dig som kunde altid leverer den optimale løsning i forhold til dine ønsker og behov.
Find dem i webshoppen

Ekspertrådgivning

Vores team af eksperter er passionerede inden for deres fag og står klar til at hjælpe dig med alt fra projektering, dimensionering og valg af de optimale produkter.
Skal vi kontakte dig?

Få et forspring

Vi har samlet råd og vejledninger til lovgivning og de processer, som kan være tunge og tidskrævende i dit job. Med os på sidelinjen kan du bruge mere tid på dine kunder, hvor du skaber mest værdi.
Læs mere

Følg os på LinkedIn

På vores LinkedIn deler vi ud af vores viden og holder dig opdateret på, hvad der rør sig inden for klima og energi. Her får du f.eks. besked om hvornår vi afholder vores næste KMO-kursus.
Find os her
/globalassets/dk/solar-school/div.-billeder/klb_lav.jpg

Få en konkurrencefordel med Solar Skolen

Med den grønne omstilling kom nye typer jobs; installation af varmepumper, ladestandere og solceller. Men de traditionelle jobs inden for nybyggeri påvirkes nu også. Bæredygtighedsdirektiver og ny lovgivning dikterer en større efterspørgsel efter produktdokumentation, hvilket påvirker dig som installatør.
 
Solar Skolen tilbyder kurser i alle disse aspekter. Hvad der kan virke som et kompliceret emne bliver gjort enkelt med den rette viden.
 
Tag føringen i ​​markedet og sørg for, at du kan sige 'ja' til det voksende marked inden for klima og vedvarende energi.
/globalassets/shared/climate-and-energy/customer-quote-climate-energy_dk.jpg

Tillid giver nye muligheder

Hansen EL i Fredericia stod over for en ny opgave; et DGNB guld-certificeret byggeri. Ove Hansen var ikke helt klar over, hvad sådan et job indebar, men han havde fuld tiltro til, at Solar ville hjælpe ham med at løse opgaven.
 
"Sammen fandt vi frem til at kravene faktisk var nemmere at opfylde end forventet, og jeg har nu mod på at tage endnu flere jobs inden for bæredygtigt byggeri", udtaler Ove Hansen.
/globalassets/shared/climate-and-energy/solar_house_installation_rgb-green_all_1880x950_installation.jpg

Fokus på energieffektivitet og smart home-løsninger

Vi har samlet et udvalg af smarte og energieffektive løsninger til din kundes grønne omstilling.
 
Gå en tur gennem inspirationshuset for at se, hvor du kan anbefale dine kunder at opgradere deres hjem – og få både lavere energiomkostninger og større komfort.

Solar Zero

At vælge produkter fra Solar Zero-sortimentet sikrer dig førsteklasses produktdokumentation, en EcoVadis-certificeret leverandør og stor tilgængelighed.

/globalassets/shared/climate-and-energy/ventilation_man_installer_1000x500.jpg

Ventilation

God ventilation er afgørende i alle typer af bygninger. Hos Solar Klima og Energi arbejder vi med ventilation i alle aspekter inden for mekanisk og naturlig ventilation og kan blandt andet hjælpe dig med:
• Afdækning af behov sammen med kunden evt. ved besigtigelse af projektet
• Projektering af løsning og valg af komponenter
• Udarbejdelse af tegningsmateriale i AutoCAD format med størrelses angivelser
• Generel teknisk support omkring løsninger og produktvalg
• Beregning af nuværende og fremtidigt energiforbrug

Hvad betyder bæredygtighed for Solar?

Vi vil gøre det muligt for vores kunder at drive den grønne omstilling ved at implementere energioptimerende løsninger. Men vi har også hævet vores ambitioner omkring vores egen drift, og vi arbejder løbende på at sænke vores CO2-udledning.

EcoVadis guldcertificering

Solar Danmark har opnået en guldcertificering af EcoVadis, hvilket placerer os blandt top 5 % af de leverandører vurderet af rating-virksomheden.

EcoVadis er verdens største og mest pålideligere udbyder af bæredygtighedsvurderinger. De har vurderet mere end 75.000 virksomheder fra over 200 industrier.

EcoVadis 2023 Gold logo

Læs mere om EcoVadis på deres hjemmeside