Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Bredt sortiment af solcellepakker, paneler og tilbehør

Se alle produkterne i webshoppen

Din partner inden for solceller og tilbehør

Du finder et bredt sortiment af produkter til installation af solcelleanlæg. På webshoppen finder du forskellige solcellepakker, solpaneler, solcellemoduler, invertere, fastgørelsesmateriale og meget mere, der er nødvendigt for et komplet solcelleanlæg.

Vi har fokus på, hvordan vi kan hjælpe dig til at bidrage til den grønne omstilling. Med vores ekspertise, logistik og brede produktsortiment gør vi det lettere for dig at arbejde med grønne løsninger.  

Solcellepakker - Nemt og hurtigt

Vi har et bredt udvalg af pakker - klar til levering

Du finder nemt frem til den rigtige solcellepakke.
Det eneste du skal tage stilling til, når du vælger pakke til boliger, er:

- Størrelsen på solcellepakken (kWp)
- Tagtype
- Befæstelsessystem
- Inverter-type

Husk at tilvælge kabler og evt. batteri.

Køb pakkerne her

 

 

 

 

Hjælp dine kunder til en grønnere fremtid

Fokus på klimaforandringer og miljø bliver mere og mere intenst, som effekten af disse påvirker vores omgivelser. Derfor er det også blevet et område, som flere kunder er begyndt at tillægge værdi.

Det at producere elektricitet via solen er en gratis og miljøvenlig elproduktion. Det bidrager med at reducere drivhusgasser og påvirker målet om, at 100 % vedvarende energiproduktion skal nås. 

Solceller er for kunderne typisk en større og langsigtet investering, så kvaliteten og korrekt installation er derfor afgørende.

Batteriløsninger til energioplagring er også en mulighed, der kan give mening at kigge på. Dog vil det i de fleste tilfælde være mest optimalt at beregne anlægsstørrelsen ud fra ”her og nu” forbrugsmønster, da batteriløsninger er væsentligt fordyrende for installationen og derfor vil forlænge tilbagebetalingstiden væsentligt.

Hos Solar finder du et bredt udvalg af solcellepakker, tilbehør mv. samt et team, der står klar til at hjælpe dig med lige netop dit projekt.

Produktområder

Oplev vores sortiment.

Nedenfor finder du links direkte til hvert produktområde i webshoppen:

 

Solcellepakker

Solcellepaneler

Inverter

Batterier

MC4 Stik

Kabler

 

Se alle produktområder

Teknisk rådgivning om solceller

Brug for hjælp til større solcelleanlæg eller komplekse løsninger?

Vi har eksperter, som både kan hjælpe dig med større solcelleanlæg og mere komplekse løsninger. De kan rådgive i større anlæg med at finde de rigtige løsninger, og de tilbyder services inden for bl.a. design og projektering, beregning af energibesparelse og optegning.

Kontakt vores eksperter allerede i dag på +45 76 52 78 20, ellers send os en mail.

 

Send mail

 

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan man installere solceller uden at søge om godkendelse?

  Kan man installere solceller uden at søge om godkendelse?

  Address Ja. Hovedreglen er, at solceller på eksisterende bygninger er fritaget for ansøgningspligt efter plan- og byggelovens §20-1.f: "Installation, ændring og reparation af solenergianlæg i eksisterende bygninger inden for en brugsenhed eller brand. Solceller betragtes som en simpel installation og er undtaget fra kravet om anvendelsespligt." Der kan gælde andre regler for fredede bygninger, strandzonen og offentlige rum.

 • Tåler solcellepaneler sne?

  Tåler solcellepaneler sne?

  Address Ja, husk på, at der er solceller på satellitter i rummet og på forskningsstationen på Sydpolen. Lidt dansk sne har ingen betydning.

 • Er solcellepanelerne vedligeholdelsesfrie?

  Er solcellepanelerne vedligeholdelsesfrie?

  Address Ja, det er de. Panelerne er vinklede og har en glasoverflade. Under nordiske forhold løber pollen, granbark og forurening normalt af i regn. Under særlige omstændigheder kan der være behov for en omhyggelig kalkulation af panelerne, men de fleste solcelleejere er aldrig oppe på deres tag.

 • Vil man få strøm fra solcellepanelerne om 20 år?

  Vil man få strøm fra solcellepanelerne om 20 år?

  Address Ja, og sikkert meget længere end det. Ydelsesgarantien er et udtryk for, at producenten er sikker på, at panelerne vil generere strøm til dig også om 20-25 år. Den forventede levetid er endnu længere, så du kan regne med at få hjemmelavet strøm langt ind i 2040'erne.

 • Er det trygt at have solceller på taget?

  Er det trygt at have solceller på taget?

  Address Ja, solceller skal installeres efter forskrifter for el-installationer og værne om bygningens karakteristika (tæt tag f.eks.), og vil så være sikre at både eje og bruge.

 • Kan man sælge strøm, hvis jeg har solceller?

  Kan man sælge strøm, hvis jeg har solceller?

  Address Ja, de dage solcellerne producerer mere strøm, end du bruger, kan du sælge det til dit energiselskab.

 • Kan solcelleanlæg forårsage brand?

  Kan solcelleanlæg forårsage brand?

  Address Ja, som alle andre el-installationer. Solcelleanlæg har dog ikke større brandrisiko end andre tekniske installationer. Tyskland har mere end 1,4 millioner solcelleanlæg, og erfaringen her er, at meget få brande er forårsaget af solcelleanlæg. Indtil nu har kun 0,006 procent af alle solcelleanlæg forårsaget brande, der har medført alvorlige skader. I løbet af de seneste 20 år har der været brande i 350 solcelleanlæg, hvoraf de 120 er forårsaget af fejl i solcellesystemet. I 75 tilfælde var skadens omfang alvorligt, og i 10 tilfælde brændte hele bygningen ned til grunden. De fleste brande startede som følge af fejl i kabler og forbindelser. Det er vigtigt, at de, der installerer solcelleanlæg, følger gældende normer og regler, og bruger anerkendte komponenter og det rigtige værktøj – det er den bedste form for brandforebyggelse. Ved planlægning af et større solcelleanlæg på en bygning bør bygherren/leverandøren informere det lokale brandvæsen om anlægget.

 • Udgør solpaneler en fare for brandmænd?

  Udgør solpaneler en fare for brandmænd?

  Address Ja, som mange andre el-installationer. Solcellesystemer producerer jævnstrøm. Så længe, der falder lys på modulerne, fortsætter de med at producere elektricitet. For at brandfolkene ikke skal få elektrisk stød, skal de stå mindst et par meter væk fra branden, når de slukker den ude fra bygningen. Den største risiko for brandfolk opstår ved slukning af brande inde fra bygningen i områder, hvor kabler er tilsluttet, da solcelleanlægget kan komme i kontakt med vand eller brandfolkene selv. I Tyskland er ingen brandmænd indtil videre kommet til skade af elektricitet fra et solcelleanlæg under sluknings- og redningsarbejde. Uddannelseskurser for brandvæsenet kan fjerne enhver usikkerhed, brandfolk kan have i brandsituationer i bygninger med solcelleanlæg. Kilde: Solenergiforeningen

Solar Skolen

Solar Skolen tilbyder lige nu et grundlæggende VE-installatør kursus og en overbygning til dig, som ønsker at lægge et ekstra lag på de praktiske kompetencer indenfor solcelleområdet.
Læs mere om Solar Skolen

Solcelleanlæg og PV design PRO

Kurset Solcelleanlæg og PV design PRO er for dig, som ønsker at lægge et ekstra lag på de praktiske kompetencer. Kurset giver dig viden, om hvordan solcelleanlæg skal dimensioneres, strømlines og installeres. Der er fokus på, hvilke tekniske krav der er nødvendig til installation, konstruktion og udvælgelse af produkter til en solcelleopgave i både privat og industri.
Læs mere og meld dig til

Solceller – VE-installatør

Bliv godkendt som VE-montør eller VE-installatør. Der er mange spørgsmål at svare på, og dem lærer du her, så du er i stand til give dine kunder den bedst mulige rådgivning og vejledning. Du lærer, hvordan du skal bruge de europæiske teknologistandarder og vælge det rigtige værktøj og udstyr, så arbejdet overholder sikkerhedskrav og standarder.
Læs mere og tilmeld dig

Dokumenter for tilmelding af solcelleanlæg