SOLAR ZERO

Klima- og energiprodukter

Kvalitetssortiment af klima- og energiprodukter med god tilgængelighed, konkurrencedygtige priser, teknisk support og sparring. Helt enkelt og med god samvittighed.

Køb i webshop

Produktkategorier i Solar Zero

Hvorfor Solar Zero?

Solar Zero fokuserer på at gøre salg af klima- og energiløsninger let for dig. Produkterne i Solar Zero har god tilgængelighed, og vi tilbyder også en række værdiskabende services. Vi mener, at viden er nøglen til at lykkes i markeder hvor den teknologiske udvikling går hurtig, og produktkombinationerne er mange og komplekse. Derfor har vi udviklet Solar Zero-konceptet, der tilfredsstiller dine krav til kvalitet, tilgængelighed og skræddersyede logistikydelser.

... og selvfølgelig leveres alle produkter i Solar Zero i henhold til Solars andre standarder til dokumentation og certificeringer, hvor alle leverandører skal have en EcoVadis certificering. Læs mere her >>

Køb i webshop

Konkurrencedygtige priser til hverdagens behov og projekter.

Omhyggeligt udvalgt kvalitetssortiment inden for produktområderne solceller, varmepumper, ladestandere og ventilation.

 

1 dags levering eller fast leveringsdag.

 

Solar Zero er velegnet til dig som:

- er fokuseret på tilgængelighed, kvalitet og effektivitet i hverdagen
- ønsker produktuddannelse, teknisk support og sparring i dine projekter
- let vil finde produkter af højeste kvalitet og effektivitet. Med best-in-class dokumentation, og EcoVadis certificeringer 

Vil du se hele Solars udvalg inden for Klima og Energi?

Vi arbejder fortsat på at tilføje endnu flere produkter til Solar Zero, men vil du se alle Solars produkter inden for klima og energi

Klik her

Teknisk support og uddannelse

Solar Zero er et sortiment, som er mere end blot produkter. Med Solar Zero gør vi samtidig salget af klima- og energiløsninger lettere for dig, ved at tilbyde dig vores tekniske support og sparring.

Desuden tilbyder vi dig relevante kurser inden for varmepumper, solceller, ladestandere og ventilation i samarbejde med leverandørerne og Solar Skolen.

Se vores aktuelle kursusmuligheder

 

 

   

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

     

Klima og energi er et strategisk fokusområde i vores strategi. Solar Zero har et stærkt værdigrundlag, der beskæftiger sig med større emner som bæredygtighed, ansvar og tilgængelighed. Vi ser frem til at udvikle konceptet med vores værdsatte kunder og foretrukne leverandører. En del af løsningen, på vej mod Net-Zero. Rasmus Hebsgård Vemmelund, Group Senior Category Manager, Climate and Renewable Energy.

Gør brug af vores services

- Teknisk support

- Levering på det aftalte tidspunkt med fleksibel leveringsadresse

- Solar Fastbox

Se vores services

Klima & Energi

Solar Klima & Energi er meget mere end energirigtige produkter. Vi er din sparringspartner og sammen med dig finder vi den rigtige løsning. Vi supporterer dig i processen således vi i fællesskab får udarbejdet et velfungerende projekt, som gør dig konkurrencedygtig.

Kontakt os her

 

 

 

 

    

Er du nysgerrig efter, hvad Solar gør for at blive mere bæredygtig?

Bæredygtighed i Solar

Selvom vores logo er blåt, har vi altid haft øje for de grønne løsninger.

Vi fokuserer på energieffektive løsninger i samspil med leverings- og supportservices for at sikre optimal brug af ressourcer. Dette er til fordel for miljøet, vores kunder og for Solar.

Læs mere om bæredygtighed

Ønsker du hjælp fra vores kundeservice?

Vores kundeservice kan hjælpe dig med spørgsmål om fakturaer, leveringsafvigelser, returneringer og sporing af varer. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

 

Send os en e-mail