Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Bæredygtighed

Forandring kræver en holdindsats

Der er 2.900 grunde til at vi er mere end en grossist. Du behøver ikke at kende alle vores navne. Men du kan stole på, at vi har din ryg i dit næste grønne projekt.

Sammen gør vi en forskel

Læs vores seneste rapporter

Solar skrotter oliefyr

Fremadrettet understøtter Solar fuldt ud den grønne omstilling og vælger de sorte løsninger fra. Det betyder et farvel til salg af ikke-bæredygtig energi. Dermed dropper Solar alt salg af gaskedler og oliefyr.
Læs hele nyheden her

Certificeret bæredygtigt byggeri

At bygge bæredygtigt stiller nye krav til produktvalg og dokumentation. Læs mere om, hvordan du downloader produktdokumentation på solar.dk og hvad de forskellige standarder indebærer.
Læs mere

Solar har gjort det endnu nemmere at indgå i Svanemærket byggeri

Som noget nyt, kan du i webshoppen nu filtrere på produkter som er registreret i databasen over byggematerialer, som kan indgå i svanemærket byggeri. Det gør det nemmere for dig, at tage opgaver ind inden for Svanemærket byggeri.
Læs mere
/globalassets/dk/landing-pages/klima_energi/industrilosninger-varmepumper-pa-taget/varmepumpe.00_00_49_22.still007_1500x844.jpg

Vi udfaser gas i 2022

Gas i industrien skal udfases - vi tager en aktiv rolle
Vi har installeret 3 kæmpe varmepumper på taget af vores lager, som skal forsyne ca. 60.000 m2 med varme. Sammen med installationen af solceller er de et vigtigt skridt på vejen til at overgå til 100% vedvarende energi.

”Vi har beregnet, at med udgangspunkt i sidste års energiforbrug på centrallageret, medfører udskiftningen til de nye varmepumper en besparelse på 261 tons CO₂" udtaler Dennis Jeppesen, Salgsdirektør for Klima og Energi.

Vores mål er at Solar i 2023 kun benytter vedvarende energi til driften af egne bygninger.

/globalassets/dk/baredygtighed/den-gronne-servicevogn-drone-2000x1332.jpg

Partnerskab gør forskellen

Vi arbejder tæt sammen med både kunder og leverandører for at accelerere den grønne omstilling i vores branche. En af de vigtigste elementer i at drive udviklingen er uddannelse og nye kompetencer. 

Solar School har, sammen med Schneider Electric, hjulpet SIF Gruppen med at skabe Danmarks første grønne servicevogn. Den er dokumenteret grøn fra inderst til yderst. Bilen kører på el, har solceller på taget, energieffektive og miljøvenlige produkter i bilen og en installatør, der er uddannet i at træffe bæredygtige valg både for kunden og sig selv.

Elektrikeren har en afgørende rolle i løsningen på klima- og energikrisen. Målet med den grønne servicevogn er at gøre danske elektrikere langt mere bæredygtige, end de er i dag.

Besøg Solar School for mere information om, hvordan vi uddanner vores kunder til at følge med den grønne omstilling.

Samarbejde med EcoVadis sikrer ansvarlighed i værdikæden

Med over 3.000 leverandører har vi et ansvar for at sikre grønne tiltag og social ansvarlighed i værdikæden. Som den første sourcing- og servicevirksomhed har vi nu udbygget det fokus via et samarbejde med EcoVadis.
Læs mere om samarbejdet

Solar skifter 485 biler ud med elbiler

Elektrificering og klima- og energimæssige forbedringer er vigtige drivkræfter til at skabe et mere bæredygtigt samfund. Det er selve kernen i vores forretning og det, som vi giver vores kunder. Derfor har vi besluttet at tilslutte os EV100 og skifte vores flåde af firmabiler ud med elbiler inden udgangen af 2030.
Læs mere om EV100

Vi støtter Ungdommens Røde Kors

Vi har meldt os som Bronzepartner hos Ungdommens Røde Kors. Igennem partnerskabet er vi med til at Ungdommens Røde Kors hver dag kan skabe øjeblikke, der forandrer fremtiden for udsatte børn og unge over hele landet. De unge er enormt vigtige for fremtiden, og ved at sætte tidligt ind, kan vi gøre en endnu større forskel.
Vi er medlem af

Green Building Council Denmark

En ambitiøs organisation, der aktivt arbejder for at nedbringe den klima-, miljø-, og ressourcemæssige påvirkning, branchen står for.
Tænk ud af boksen

Solar bruger nu 150.000 færre papkasser

Et initiativ om bæredygtighed har reduceret vores årlige forbrug af emballage, skabt et bedre arbejdsmiljø og forbedret indtjeningen.

Få hele historien

Spirii: Lej din ladestander ud

Solar og Spirii har indgået et nyt samarbejde omkring en betalingsløsning til ladestandere. På den måde kan du tilbyde dine medarbejdere, beboer eller kunder grøn strøm uden selv at skulle betale hele regningen.

Læs mere om Spirii

CSR kontakt