Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Bæredygtighed

Sammen reducerer vi spild

Selvom vores logo er blåt, så har vi altid haft øje for de grønne løsninger i Solar. Vi fokuserer på de energibesparende løsninger og services som sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Til gavn for miljøet. Vores kunder. Og for Solar.

På siden her kan du læse mere om, hvad vi lægger i begrebet CSR og hvilke projekter, vi har valgt at dedikere os til.

Solar skifter 485 biler ud med elbiler

Elektrificering og klima- og energimæssige forbedringer er vigtige drivkræfter til at skabe et mere bæredygtigt samfund. Det er selve kernen i vores forretning og det, som vi giver vores kunder. Derfor har vi besluttet at tilslutte os EV100 og skifte vores flåde af firmabiler ud med elbiler inden udgangen af 2030.
Læs mere om EV100

Spirii: Lej din ladestander ud

Solar og Spirii har indgået et nyt samarbejde omkring en betalingsløsning til ladestandere. På den måde kan du tilbyde dine medarbejdere, beboer eller kunder grøn strøm uden selv at skulle betale hele regningen.
Læs mere om Spirii

Solar skrotter oliefyr

Fremadrettet understøtter Solar fuldt ud den grønne omstilling og vælger de sorte løsninger fra. Det betyder et farvel til salg af ikke-bæredygtig energi. Dermed dropper Solar alt salg af gaskedler og oliefyr.
Læs hele nyheden her

Vi støtter Ungdommens Røde Kors

Vi har meldt os som Bronzepartner til projektet #SygtUng. Igennem partnerskabet er vi med til at finansiere 15 hospitalscaféer for børn og unge på hospitaler og psykiatriske afdelinger landet over. Her sørger frivillige for at bringe en form for almindeligt ungdomsliv ind bag hospitalets hvide vægge ved at give dem oplevelser, støtte og fællesskab med andre unge.

Sustainability Report 2020

For at få integreret CSR i vores daglige arbejde har vi forpligtet os til at overholde de ti principper i FN’s Global Compact, der blandt andet omhandler menneskerettigheder, anti-korruption og et bedre miljø.

Du kan læse hele vores Sustainability Report her. Rapporten er på engelsk.

Læs rapporten her

Uddannelse giver unge en fremtid

I samarbejde med SOS børnebyerne, startede vi tilbage i 2018 SOS ungeprojektet, som har givet 28 unge i Etiopien et 3-årigt uddannelseslegat. Legatet dækker deres udgifter til husleje, mad, lommepenge, transport til og fra uddannelsesstedet, medicin og alle skolematerialer.
Mød to af de unge mennesker lige her.

Mød Mudaye Studie i Hotel og Turisme

”Muligheden for at tage en uddannelse er et spørgsmål om liv og død for mig” , siger Mudaye, der ikke længere er tvunget til at sælge kaffe for at overleve.

Få hele historien
Mød Muluken Drømmen om eget værksted

Muluken er meget taknemmelig for, at han med Solar-projektet har fået mulighed for at tage en uddannelse som automekaniker.

Læs om Muluken
Tænk ud af boksen Solar bruger nu 150.000 færre papkasser

Et initiativ om bæredygtighed har reduceret vores årlige forbrug af emballage, skabt et bedre arbejdsmiljø og forbedret indtjeningen.

Få hele historien
Solceller til Afrika Hvem er lykkelig uden lys?

I 14 dage var Solar, Ingeniører uden Grænser og SOS Børnebyerne på besøg i Etiopien for at sætte solceller og lys op, så børnebyen i Hawassa kunne blive selvforsynende.

Læs mere

CSR kontakt

Flexjob hos Solar giver livskvalitet

CSR i Solar er mange ting, og vi opfatter vores samfundsansvar som en naturlig og integreret del af vores forretning. Som en socialt ansvarlig virksomhed viser Solar hensyn til medarbejdere og miljø. Dorthe Pihl er ansat som kontorassistent i et flexjob.

Læs Dorthes historie