Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Bæredygtighed

Sammen reducerer vi spild

Selvom vores logo er blåt, så har vi altid haft øje for de grønne løsninger i Solar. Vi fokuserer på de energibesparende løsninger og services som sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Til gavn for miljøet. Vores kunder. Og for Solar.

På siden her kan du læse mere om, hvad vi lægger i begrebet CSR og hvilke projekter, vi har valgt at dedikere os til.

Læs seneste bæredygtighedsrapport

Solar skrotter oliefyr

Fremadrettet understøtter Solar fuldt ud den grønne omstilling og vælger de sorte løsninger fra. Det betyder et farvel til salg af ikke-bæredygtig energi. Dermed dropper Solar alt salg af gaskedler og oliefyr.
Læs hele nyheden her

Certificeret bæredygtigt byggeri

At bygge bæredygtigt stiller nye krav til produktvalg og dokumentation. Læs mere om, hvordan du downloader produktdokumentation på solar.dk og hvad de forskellige standarder indebærer.
Læs mere

Solar har gjort det endnu nemmere at indgå i Svanemærket byggeri

Som noget nyt, kan du i webshoppen nu filtrere på produkter som er registreret i databasen over byggematerialer, som kan indgå i svanemærket byggeri. Det gør det nemmere for dig, at tage opgaver ind inden for Svanemærket byggeri.
Læs mere

Solar skifter 485 biler ud med elbiler

Elektrificering og klima- og energimæssige forbedringer er vigtige drivkræfter til at skabe et mere bæredygtigt samfund. Det er selve kernen i vores forretning og det, som vi giver vores kunder. Derfor har vi besluttet at tilslutte os EV100 og skifte vores flåde af firmabiler ud med elbiler inden udgangen af 2030.
Læs mere om EV100

Vi støtter Ungdommens Røde Kors

Vi har meldt os som Bronzepartner til projektet #SygtUng. Igennem partnerskabet er vi med til at finansiere 15 hospitalscaféer for børn og unge på hospitaler og psykiatriske afdelinger landet over. Her sørger frivillige for at bringe en form for almindeligt ungdomsliv ind bag hospitalets hvide vægge ved at give dem oplevelser, støtte og fællesskab med andre unge.
Vi er medlem af

Green Building Council Denmark

En ambitiøs organisation, der aktivt arbejder for at nedbringe den klima-, miljø-, og ressourcemæssige påvirkning, branchen står for.
Tænk ud af boksen

Solar bruger nu 150.000 færre papkasser

Et initiativ om bæredygtighed har reduceret vores årlige forbrug af emballage, skabt et bedre arbejdsmiljø og forbedret indtjeningen.

Få hele historien

Spirii: Lej din ladestander ud

Solar og Spirii har indgået et nyt samarbejde omkring en betalingsløsning til ladestandere. På den måde kan du tilbyde dine medarbejdere, beboer eller kunder grøn strøm uden selv at skulle betale hele regningen.

Læs mere om Spirii

CSR kontakt