Nøje udvalgte produkter til dine byggeprojekter

SolarProject_Logo_Blue_RGB_226x84.png

Køb dine varer i bulk, og vi leverer efter 4 arbejdsdage og garanterer, at materiellet, du får leveret, er i henhold til de specifikationer, du ønsker.

Med sortimentet fra Solar Project får du en effektiv indkøbsproces til projekter.

Se projektsortimentet i webshoppen

Kom nemmere i mål med dine projekter

Med Solar Project kan du bedre planlægge og samle dine indkøb, så dine byggeprojekter bliver mere effektive.

Solar Project gør det lettere for dig at imødekomme de krav og forventninger, som stilles i tilbudsprocessen i forhold til tidsforbrug, kvalitet og pris.

Solar Project giver dig adgang til et bredt sortiment, som er nøje udvalgt og tilpasset brugen i byggeprojekter. Derudover er sortimentet tilgængeligt som BIM objekter, så det er muligt for dig at reducere tidsforbruget ved projektering og valg af materialer.

Kontakt os

Vil du vide mere om Solar Project, og hvordan vi kan hjælpe dig med dine byggeprojekter?

Skriv dine kontaktoplysninger her, så tager vi kontakt til dig!

Jeg vil gerne kontaktes

Den rigtige kvalitet til den rigtige pris

Konkurrencen i byggebranchen bliver stadig hårdere. På den ene side forventer kunderne højere kvalitet, samtidig med at prisen skal forblive konkurrencedygtig. 

Køb dine varer i bulk, og vi leverer efter 4 arbejdsdage og garanterer, at materiellet, du får leveret, er i henhold til de specifikationer, du ønsker.

Vi sørger for, at du får leveret den rigtige vare, i den rigtige kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med Solar Project har du også muligheden for at arbejde med BIM, som sikrer overblik over mængder og planlægningen af udførelsesfasen.

Højere effektivitet

Der stilles stadig højere krav til effektivitet i byggebranchen. Med Solar Project er du sikker på, at du får leveret dine varer til aftalt tid og sted.

Funktionalitet og kvalitet

Vi garanterer, at du får det materiel, som du har behov for i henhold til ønskede specifikationer og kvalitet.

Konkurrencedygtig pris

Prisen kan være afgørende i udbudsprocessen. Vi sikrer et mere effektivt vareflow med Solar Projekt, og du får en mere konkurrencedygtig pris.

Hvad er BIM?

Solar udarbejder BIM-objekter af produkterne i Solar Light og Solar Project.

Det er en service, vi leverer til alle i byggesektoren. Objekterne er tilgængelige som downloads via solarlight.dk og bimobject.com.

 

Vil du vide mere om BIM?

Har du brug for enklere varehåndtering?

Med vores udvalg af logistikløsninger kan du vælge det, som passer bedst til hvert enkelt projekt. Vi ønsker at bidrage til, at du får en mere effektiv arbejdsdag.

Har du brug for en koordinator?

Håndtering af lager og logistik er omfattende på store byggepladser. Med lagerservice sørger vi for en ressource, som er ude på pladsen og hjælper til med koordinering af vareflowet.

Læs om Lagerservice

Retur Plus Service - nemt og effektivt

Bruger din virksomhed også meget tid på at returnere overskudsvarer ifm. afslutning af større byggesager og projekter? Med Retur Plus er det nemt og effektivt at få omdannet restvarelageret til rede penge ved at benytte vores Retur Plus Service.

Læs om Retur Plus Service

Smart lagerløsning - mobilt skab på hjul

Lad Solar klare lageret – så slipper du for besværet. Smart lagerløsning, hvor produkterne på skabshylderne er skræddersyede til det enkelte byggeprojekt. Kasserne er mærket op med stregkoder, så du nemt kan scanne produktet og genbestille. Og sker det før kl. 18, har du varerne dagen efter inden kl. 7.

Se video

Lej værktøj, og få det indenfor 1 time

Lejer du værktøj via Solars udlejnings-app, får du det leveret med en Fastbox. Kom hurtigt videre! Der er mange fordele ved at leje værktøj – du skal ikke tænke på at bøvle med service og vedligehold. Derudover er det altid det nyeste udstyr med gyldigt certifikat – og du er sikret kalibreret udstyr.

Se mere her

Kontakt os

Tag kontakt med vores kompetencecenter, hvis du vil vide mere om, hvordan vores koncepter og services kan forenkle din hverdag.

Du kan ringe til os for en uforpligtende snak på telefon 76 52 70 00.