Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Find formen på dit projekt

Vi leverer BIM-objekter til alle i byggesektoren. Objekterne er frit tilgængelige som downloads via bimobject.com.

Så koordinér din tidsplan, skab produktoverblik, og optimér økonomien med Solar BIM Objekter. 

Hvad er BIM?

BIM er en arbejdsproces baseret på 3D bygningsmodeller med henblik på digitalisering af byggeprocessen.

Gennem hele byggeriets livscyklus, fra ide til nedrivning, er digitale bygningsmodeller interaktionspunktet for alle aktiviteter, som er tilknyttet et byggeprojekt.

Ved at anvende BIM reducerer du antallet af fejl på byggepladsen, samtidig med at du øger effektiviteten og forbedrer kommunikationen mellem aktørerne, som er en del af dit projekt. BIM sikrer desuden overblik over mængder samt planlægningen af udførelsesfasen.

Belysnings- og kravspecificerende objekter

Solar BIM består af både belysnings- og kravspecificerende objekter (Requirement objects). 

Belysningsobjekterne repræsenterer de fysiske varer, man finder på solarlight.dk, og indeholder dataset for det enkelte belysningsmateriel.

Requirement objects henvender sig til den del af byggeprocessen, hvor man definerer krav til det materiel, der skal sikre korrekt funktionalitet i bygningen i form af fx indeklima. Requirement objects bygger således bro mellem det generiske objekt, der i starten af projektet benyttes i den formgivende fase, og valget af det endelige produkt for udførelsen. 

Requirement objects sikrer en projektering med produktneutrale objekter, der kan konverteres direkte til en ordreliste ud fra de angivne krav for produktet.

Samarbejde med ABB omkring udbredelsen af BIM

Solar-ABB-BIM-flat.jpg

Igennem deres stærke produktviden, tilhørende BIM-objekter og BIM-understøttende værktøjer er ABB en producent med stort fokus på BIM-integration. Derfor arbejder vi tæt sammen med ABB om at understøtte processen med at omdanne de definerede produktkrav for den ønskede performance i et projekt til produktspecifikke BIM-objekter.

Vi er i kontakt med rådgivere og entreprenører og følger nøje med i standardiseringer inden for BIM. Så står du med et projekt, hvor BIM er et bærende element, er du velkommen til at kontakte os for direkte sparring omkring mulighederne inden for BIM fra ABB og Solar.

Relaterede links
ABB about BIM: https://new.abb.com/low-voltage/building-information-modeling
ABB BIM objects: https://library.abb.com/en/results

Kontakt os omkring BIM

Kontakt

Vil du vide mere om Solar BIM, og hvordan vi kan hjælpe dig med dine byggeprojekter?

Send os en mail med dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig!

Kontakt os

BIM og Solar Light

Solar Light BIM objekter indeholder informationer om det valgte belysningsarmatur, IES-belysningsfil for korrekt gengivelse af lysfordeling, samt nødvendigt frirum omkring belysningsarmaturet for montage og vedligehold.

BIM og Solar Light

BIM og Solar Project

Solar Project BIM objekter (Requirement Objects) sikrer realistisk projektering uden at være produktspecifik. Benyt objekterne til at definere de funktionelle krav til dine installationer som grundlag for det endelige produktvalg.

BIM og Solar Project

BIM og Thermrad

Thermrad BIM objekter indeholder informationer om den valgte radiator type samt data for varmeafgivelse ved forskellige temperaturset.

BIM og Thermrad