Solar Udlejning

Lej udstyr og få det leveret  inden for en time

Gå aldrig ned på udstyr! Lej dit udstyr via Solars udlejningswebshop.

Med Solar Udlejning har du professionelt udstyr lige ved hånden, når du skal bruge det. 

Gå til udlejningswebshoppen

Se vores sortiment af udlejningsudstyr til den professionelle håndværker i katalogerne nedenfor

EL & TEKNIK Udlejningskatalog til EL-branchen

Se mere her
VVS & KLOAK Udlejningskatalog med VVS-udstyr

Se mere her

Spilder du tiden i firmabilen?

Bestil via Solars udlejningswebshop, www.solar-udlejning.dk, så får du udstyr leveret typisk inden for 1 time.
Når du er færdig med udstyret, kan du returnere det via webshoppen. 

Log på med dit Solar Webshop login - og se lejepriser, så er du i gang!

Besøg udlejningswebshoppen her

Fordele ved at leje

  • Perfekt til skiftende aktivitetsniveauer
  • Du skal ikke bøvle med service og vedligehold
  • Altid det nyeste udstyr
  • Altid kalibreret udstyr
  • Altid gyldigt certifikat

Læs mere om administrationen af fælles værktøj her

Se flere fordele i brochuren her

CASE:

Leje af udstyr skaber større produktivitet

Hos City Elektrikeren i Glostrup lejer de ofte udstyr hos Solar Udlejning Powered by NetHire – også selvom de i nogle tilfælde har udstyret stående på værkstedet.

Direktøren i City Elektrikeren, Jan Skovsgaard har nemlig erfaret, at der er bedre økonomi i at få lejet udstyr leveret inden for en time, end at de ansatte forlader en arbejdsopgave og henter materiellet selv.

Det kan virke paradoksalt og som den omvendte verden, at de hos City Elektrikeren vælger at leje, for eksempel en Wienerstige, når de selv har den stående på værkstedet i Glostrup. Men ikke desto mindre er det, hvad direktøren i City Elektrikeren Jan Skovsgaard opfordrer medarbejderne til at gøre, når de står ude i marken og mangler udstyr eller materiel.

Optimering af arbejdstiden er nøgleparameteret her, og som tilføjer den store værdi for City Elektrikeren. Som mindre virksomhed ligner de mange andre med omkring 15 ansatte, og derfor skal ressourcerne udnyttes optimalt og ikke mindst, hvor det batter mest - ude hos kunden.

Enkelt og brugervenligt
Det kan Jan Skovsgaards medarbejder, elektriker Henrik Nielsen, skrive under på. Han er på opgave i Hillerød, og han har flere gange haft brug for at bestille hos Solar Udlejning.

- Jeg er tit ude på arbejdsopgaver alene, så hvis jeg skal ind på værkstedet og hente udstyr, så kan det sagtens tage et par timer. Det betyder, at arbejdet kommer til at ligge helt stille, mens jeg sidder i varevognen, og så giver det bedre mening, at jeg lejer udstyret og arbejder videre med andre arbejdsopgaver ude på lokationen, siger Henrik Nielsen, som har været ansat i ni år hos City Elektrikeren.

Se mere her
I starten lød det også lidt mærkeligt i mine ører, at vi skulle leje udstyr, vi selv har stående på værkstedet. Men vi arbejder over hele Sjælland, og oftest er det en bedre forretning for os, at vi kan bestille en ekspreslevering hos Solar Udlejning, og så har vi den efter en time. Det kan vi ikke gøre hurtigere selv. Direktør, Jan Skovsgaard

Se hvor nemt det er

I Solar Udlejningswebshoppen er det nemt og hurtigt at finde og bestille det, du lige står og mangler. Lej det igennem Solar og spar tid og penge. 

Kontakt

Har du spørgsmål og vil vide mere? 

kontakt os