Solar Udlejning Kundecase

Fætter VVS

Solar Udlejning virker bare

Indtil for en håndfuld år siden var det slet ikke i mine tanker, at jeg kunne leje det udstyr, som jeg skal bruge. Nu lejer jeg vel omkring 5-10 gange om måneden. EJER, CHRISTIAN PAULIN

Hvorfor er det nødvendigt at leje udstyr og materiel, når du som VVS-virksomhed egentlig burde have det hele på lager selv? Det kan der være mange gode grunde til, og for Christian Paulin i Fætters VVS kan det i mange tilfælde give god mening at bestille en udlejning hos Solar Udlejning i stedet for at investere i det pågældende stykke værktøj selv.

 

Hvad gør man, når man som VVS-virksomhed med syv mand ansat ikke har opgaver nok til at investere i for eksempel et kloak-TV, men alligevel i ny og næ modtager den slags opgaver? Man lejer det selvfølgelig hos Solar Udlejning. Det er i hvert fald den tilgang indehaver af Fætters VVS Christian Paulin har gjort brug af de seneste to-tre år, når han får en opgave med blandt andet inspektion af kloaker.

- Indtil for en håndfuld år siden var det slet ikke i mine tanker, at jeg kunne leje det udstyr, som jeg skal bruge. Jeg havde også den tanke, at det var dyrt og besværligt, men efter jeg blev gjort opmærksom på muligheden, og prøvet det af i praksis, så lejer jeg vel omkring 5-10 gange om måneden nu. Nogle gange mere endda, forklarer Christian Paulin.

Forskelligartede opgaver
Den Vanløse-baseret VVS-virksomhed har efterhånden seks år på bagen, og efter Christian Paulins eget udsagn, så går forretningen godt i øjeblikket, og de mangler bestemt ikke noget at rive i. Det betyder også, at opgaverne bliver mere og mere forskelligartet i takt med at kundebasen bliver udvidet. I virkeligheden er det en ret nem forretningskalkule for Christian Paulin om han skal leje eller investere i det pågældende stykke værktøj eller materiel.

- For eksempel de helt store Japaner-bor, som vi måske bruger 1-2 gange om året, der giver det rigtig god mening for mig at leje i stedet det for. Normalt benytter vi os af Fastbox, men giver det mening for medarbejderen selv at køre ud og hente produktet, fordi det ligger fem minutter væk, så står det dem frit for, lyder det.

For Christian Paulin har han nemlig valgt den tilgang, at han ikke vil gå ind og detailstyre hans medarbejdere og godkende alle udlejningsordrer.

- Vi har med voksne mennesker at gøre, så står de og skal bruge noget materiel på en opgave, så bestiller de den bare. Det vigtigste er, at vi ikke går i stå på en opgave, fordi vi står og mangler et bestemt stykke værktøj for at komme videre, og det har virket helt super indtil videre. Jeg kan helt klart anbefale at bruge Solar Udlejning, når behovet for at leje opstår, forklarer Christian Paulin.

Faktaboks:

Fætters VVS er startet af Christian Paulin der efter at have arbejdet ca. 15 år som udlært VVS’er har valgt at starte sit eget firma. Efter bare fem år tæller firmaet seks mand med Christian og arbejder fast i diverse boligforeninger, i kommunalt regi, for entreprenører og selvfølgelig hos private.

Hos Fætters VVS er kvaliteten altid primær fokus, et afleveret produkt udført korrekt giver tilfredse kunder og færre reklamationer. Vi tilbyder alt inden for VVS-arbejde. Derudover har vi en lang række samarbejdspartnere og kan derfor tage større entrepriser ind med flere forskellige faggrupper, hvor vi tager ansvaret for det færdige resultat, lever op til jeres krav på alle parametre.

Læs mere her