Solar Udlejning kundecase

Trebbien Electric

Udlejning er vores backup

Jeg ser i hvert fald masser af fordele i at leje, og for os er det vigtigt, at vi har en backup hos Solar Udlejning, hvis vi står og skal bruge udstyr. Jeppe Brask, indehaver Trebbien Electric

Leje af værktøj og materiel vinder mere og mere indpas blandt håndværksvirksomheder. Det skyldes ifølge Jeppe Brask, der er indehaver af el-firmaet Trebbien Electric, at der er sket et teknologisk kvantespring de sidste 10-15 år, som har gjort det nemt at bestille en vare over nettet og få det leveret inden for en ganske kort tidsramme på en ønsket lokation.

CASE: Det er den klassiske problemstilling som virksomhedsejer. Hvornår er det rentabelt at leje i stedet for at købe materiel og udstyr til firmaet? For indehaver Jeppe Brask i el-virksomheden Trebbien Electric er det en problematik, han ofte må tage stilling til, og der er ikke altid det gyldne svar. Dog bruger Jeppe nogle parametre, som kan afgøre om der skal lejes eller ejes.

- For mit vedkommende er der flere ting, som jeg må tage i betragtning. For det første er det et stykke værktøj eller en maskine, som vi kommer til at bruge igen? Hvor mange gange er det så i givet fald i brug på et år? Jo mindre det bliver brugt, desto nemmere er det for mig at afgøre, om jeg vil investere i det pågældende stykke værktøj, forklarer Jeppe Brask og uddyber:

- Det andet aspekt for os er også, at vi benytter os af meget forskelligt slags avanceret og dyrt måleudstyr, og efter tre år er der måske kommet nyt. Dermed har vi købt noget udstyr, som allerede er forældet efter et par år. Derfor kan jeg hurtigt se klare fordele i at leje udstyr, som altid er up-to-date og ikke mindst korrekt kalibreret gennem Solar Udlejning, lyder det. 

Stor fleksibilitet 
For Jeppe Brask mærker han selv hos Trebbien Electric, at der er sket en udvikling i byggebranchen i henhold til, hvordan der kan optimeres på bundlinjen i forhold til udlejningsmarkedet. Det bliver tænkt mere og 

mere ind i dagligdagens rutiner, hvordan der kan optimeres i forhold til  medarbejdernes effektivitet, så tiden udnyttes bedst muligt. Det vil sige ude hos kunden. Jo bedre optimering af arbejdstid, jo bedre bliver bundlinjen.

Det er især den hurtige levering af udlejningsvarer, som har gjort det attraktivt for Trebbien Electric at leje hos Solar Udlejning. Det kan for eksempel ske ved at bestille en Fastbox-levering, som kan leveres landsdækkende og på udvalgte lokationer endda helt ned til en times levering. 

Derudover er byggebranchen også blevet mere dynamisk end tidligere, og det kræver som virksomhed, at man er omstillingsparat. 

- I gamle dage var vi meget låst til en tidsplan, men nu er det vigtigt, at vi er fleksible, da tidsplaner i dag konstant ændrer sig. Her er det en kæmpe fordel, at vi mere eller mindre kan få leveret en udlejningsvare på ganske  kort tid, hvis vi pludselig får en opgave ind fra højre, forklarer Jeppe Brask.

En nem proces 
En af de store fordele ved udlejningssystemet hos Solar Udlejning er, at hver gang der bliver foretaget et lejemål, så kan systemet selv håndtere at allokere den pågældende udlejningsvare over på et sagsnummer. Det er med til at spare bogholderiet for unødigt tidsspild med at parre udgifter på udlejningsvarer med sagsnumre. 

- Det er jo bare med til at gøre hele udlejningsprocessen nemmere. Jeg ser i hvert fald masser af fordele i at leje, og for os er det vigtigt, at vi har en backup hos Solar Udlejning, hvis vi står og skal bruge udstyr, lyder det afslutningsvis fra Jeppe Brask.

>> Læs mere om Solar Udlejning her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeppe Brask fra Trebbien Electric har omfavnet udlejningsmarkedet, fordi det giver en større fleksibilitet i dagligdagen. Derudover slipper Jeppe også for at investere i dyrt udstyr, der ikke bliver brugt særlig tit.

 

 

 

 

 

Faktaboks

Trebbien Electric blev startet i 1987 af Ralph Trebbien som  enkeltmandsvirksomhed. I 1989 omdannedes virksomheden til ApS. 

I januar 2010 påbegyndes et generationsskifte, der løber frem til marts 2012, hvor Mads Seemann indtræder som direktør og autoriseret elinstallatør i Trebbien Electric. 

I 2018 ansættes Jeppe Brask som elinstallatør, og bliver derved en del af den daglige ledelse. 

I dag beskæftiger Trebbien Electric ca. 30 ansatte og har
kontor i Brøndby.