Solar Skolen

Få den viden og de færdigheder som gør at du lykkes i den grønne omstilling

Sig "ja" til de nye typer opgaver, der dominerer markedet.

Med kurser fra Solar Skolen lærer du, hvilken ladestander der er det bedste valg for din kunde. Hvordan du installerer en varmepumpe. Og hvilken produktdokumentation der kræves i certificeret byggeri.

Partnerskab gør forskellen.

Kursusportal

I vores kursusoversigt finder du alle Solar Skolens målrettede kurser og får adgang til din personlige træning.

Gå til kursusoversigten

Den nyeste viden fremtidssikrer din virksomhed

Produkter og markedets behov ændrer sig konstant. Teknisk træning, viden om nye produkter og muligheder giver dig de bedste forudsætninger for at opfylde dine kunders ønsker og behov.

Teknisk træning

Aktuelt lige nu

Vil du være mere end “bare et par hænder”

Vi har rundet de først 170 elever på el-installatøruddannelsen (AU) på deltid! Skal du være nr. 171? Deltag i informationsmøde, og bliv klogere på hvordan du bliver mere end bare et par hænder! Vi kommer igennem finansieringsmulighederne og om, hvordan du kan kombinere arbejdsliv og uddannelse uden at sætte dit arbejdsliv på standby.
Tilmeld til informationsmøde

Projektstyring

Projektstyring er et vigtigt værktøj i en hver virksomhed, som kan være med til at øge både arbejdstrivsel og indtjening. Kurset tager afsæt i projektets opstart og gennemgår, hvordan du skal forholde dig til planlægning, organisering, kvalitetssikring, risikostyring, og interessenthåndtering i byggeprojektet.
Læs mere her

Overmontør/formand kursus

Vil du gerne være en overmontør som går forrest i håndværkerbranchen og leder og fordeler arbejdet på den mest effektive og udbytterige måde? Bliv klædt på til få succes i lederrollen på pladsen, hvor du bl.a. får indsigt i, og forståelse for andres handlemønstre og motivation.
Læs mere her

L-AUS & 1. hjælp som e-learning

Du skal naturligvis løbende have ajourført dit L-AUS kursus – hvad enten du arbejder på maskiner eller installationer. Vi har derfor gjort det så effektivt, let og interessant for dig som overhovedet muligt! Der er ingen oplæsning, men i stedet en fortælling, der taler til dig, så du får et reelt udbytte. Du får også ajourført principperne i den livreddende førstehjælp.
Læs mere her

Sammen udvikler vi fremtiden

Vi tilbyder kurser og uddannelser inden for dit fag og har årligt cirka 3000 kursister på besøg. Vores mål er at give dig et sted, hvor du i løbet af hele din karriere kan uddanne og dygtiggøre dig, hvad enten du har brug for at styrke de tekniske kompetencer eller videreudvikle din virksomhed.

Vi samarbejder med de bedste undervisere, som kender branchen og dine udfordringer. Vores kurser er i øjenhøjde, og du vil altid opleve både teori og praksis. Det hele er pakket ind i uformelle rammer og god forplejning, så du har de bedste forudsætninger for at lære en masse.

Se vores udvalg