Logistikløsninger

Effektiv logistik

Vores logistikløsninger bidrager til effektiv distribution, vareflow og lagerstyring for din virksomhed. Vi leverer varerne, som du ønsker, uanset hvor du er! Du får lavere omkostninger, mere effektiv lagerstyring og god sporbarhed.

Få en mere effektiv dag med vores logistikløsninger

Hvis du vælger vores logistikløsninger, får du et problemfrit vareflow til dine projekter. Du får varerne leveret, hvor du vil på det rigtige tidspunkt, så du behøver kun at fokusere på det arbejde, der skal udføres. Vi tilbyder en række løsninger, der bidrager til lavere omkostninger, effektiv lagerstyring og smart varehåndtering.

Kontakt os

Send os en mail for at høre mere om logistikløsninger.

Kontakt

Se vores services

Vagttelefon

Med vores vagttelefon har du muligheden for at bestille el-materiel i kritiske situationer uden for vores almindelige åbningstider. Dette sikrer dig tilgængelighed af varer, der kan reducere nedetid.

Læs mere

Leje af container

Vi tilbyder udlejning af både almindelig container og specialcontainer til lige netop dine behov. Vi sender containere til byggepladser, hvor du ikke har lagerfaciliteter til sikker opbevaring af varerne.

Læs mere

Logistikkoordinator

Lager- og logistikstyring er omfattende på store byggepladser. Med lagerservice leverer vi en ressource, der er ude på pladsen og hjælper med koordineringen af vareflowet.

Læs mere

SmartKit

Den tunge bestillingsproces er blevet erstattet af en digital løsning direkte i vores webshop. Den er tilgængelig 24/7, og du er ikke afhængig af andre, når du planlægger dine projekter. Du er i fuld kontrol over hvilke varer dit kit indeholder, hvornår det skal leveres på præcist den lokation, hvor det skal bruges.

Læs mere

Tids- og pladsstyret levering

Solar tilbyder tids- og pladsstyret levering, når du har brug for tilpasset modtagelse inden for en given tidsperiode. Det kan være, at en bom lukker, SLOT-tid i projektet osv.

Kontakt os her

Specialmærkning

Solar Specialmærkning giver dig muligheden for at mærke hver enkelt varelinje og -bestilling efter dine ønsker og specifikationer. Både varer fra vores centrallager og skaffevarer kan mærkes specielt.

Kontakt os her

ReturPlus Service

Bruger din virksomhed også meget tid på at returnere overskudsvarer ifm. afslutning af større byggesager og projekter? Med Retur Plus er det nemt og effektivt at få omdannet restvarelageret til rede penge ved at benytte vores Retur Plus Service.

Læs mere

Solar Mobile

Montører er på farten! Bestil forbrugsvarer hurtigt og nemt i vores Solar Mobile-app. Download appen via Google Play eller App Store.

 

Solar Webshop

Solar Webshop er et brugervenligt, digitalt værktøj, der tilpasser sig din virksomhed og giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt. Her finder du vores brede sortiment af produkter.

Bestil i vores webshop

EDI-integration

Integrer dine købssystemer med Solar for en effektiv dataudveksling, der øger sikkerheden og minimerer risikoen for manuelle fejl.

Læs mere om integration