Logistikløsninger

Effektiv logistik

Vores logistikløsninger bidrager til effektiv distribution, vareflow og lagerstyring for din virksomhed. Vi leverer varerne, som du ønsker, uanset hvor du er! Du får lavere omkostninger, mere effektiv lagerstyring og god sporbarhed.

Få en mere effektiv dag med vores logistikløsninger

Hvis du vælger vores logistikløsninger, får du et problemfrit vareflow til dine projekter. Du får varerne leveret, hvor du vil på det rigtige tidspunkt, så du behøver kun at fokusere på det arbejde, der skal udføres. Vi tilbyder en række løsninger, der bidrager til lavere omkostninger, effektiv lagerstyring og smart varehåndtering.

Kontakt os

Send os en mail for at høre mere om logistikløsninger.

Kontakt

Se vores services

Vagttelefon

Med vores vagttelefon har du muligheden for at bestille el-materiel i kritiske situationer uden for vores almindelige åbningstider. Dette sikrer dig tilgængelighed af varer, der kan reducere nedetid.

Læs mere
Leje af container

Vi tilbyder udlejning af både almindelig container og specialcontainer til lige netop dine behov. Vi sender containere til byggepladser, hvor du ikke har lagerfaciliteter til sikker opbevaring af varerne.

Læs mere
Logistikkoordinator

Lager- og logistikstyring er omfattende på store byggepladser. Med lagerservice leverer vi en ressource, der er ude på pladsen og hjælper med koordineringen af vareflowet.

Læs mere
Kitbox

Med Solar Kitbox får du levering til det ønskede tidspunkt og sted og reducerer håndteringen af varer og lagerbehovet på byggepladsen. Vi pakker dine varer i kasser mærket med leveringsadresse og rummets nummer, lejlighedsnummer eller GPS-koordinater og leverer i henhold til din fremdriftsplan.

Læs mere
Tids- og pladsstyret levering

Solar tilbyder tids- og pladsstyret levering, når du har brug for tilpasset modtagelse inden for en given tidsperiode. Det kan være, at en bom lukker, SLOT-tid i projektet osv.

Kontakt os her
Specialmærkning

Solar Specialmærkning giver dig muligheden for at mærke hver enkelt varelinje og -bestilling efter dine ønsker og specifikationer. Både varer fra vores centrallager og skaffevarer kan mærkes specielt.

Kontakt os her
Retur Plus Service

Bruger din virksomhed også meget tid på at returnere overskudsvarer ifm. afslutning af større byggesager og projekter? Med Retur Plus er det nemt og effektivt at få omdannet restvarelageret til rede penge ved at benytte vores Retur Plus Service.

Læs mere