Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Digitale muligheder

Med en række digitale løsninger kan du fx få hjælp til at undgå spildtid, holde omkostningerne nede og reducere tid brugt på håndtering af dokumenter.

Solar Webshop


Få adgang til hurtig og nem bestilling døgnet rundt. Solar Webshop er et brugervenligt digitalt værktøj, som kan hjælpe dig med at blive mere effektiv.

Læs om vores webshop

Solar Mobile App


Udnyt muligheden for at bestille varer til din næste opgave, mens du er på farten. Med Solar Mobile har du altid vores webshop lige ved hånden via smartphone eller tablet.

Læs om Mobile App

EDI-integration


Bruger du masser af ressourcer på at håndtere fakturaer og ordrebekræftelser via mail? Bliv direkte forbundet med vores systemer, og effektiviser dine forretningsprocesser.

Læs om EDI-integration

Er du klar til at effektivisere din virksomhed?

Skab overblik, udnyt ressourcer, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder.

Læs om Minuba

Øg effektiviteten på byggepladsen

Med Letsbuild får byggepladser sammenhængende og effektive arbejdsgange på tværs af erhverv, hvilket eliminerer spild af ressourcer, samtidig med at projektledere får realtidsindsigt og overblik via en dynamisk projektplan.

Læs om Let's Build