Transportløsninger

Levering af dine varer

Vi har en række skræddersyede løsninger knyttet til distribution og vareflow. Vi har fokus på, at det skal være på den måde, der dækker dit behov bedst.

Uanset projekttype
Måske er et fast ugentligt tidspunkt og sted for levering den stabilitet, du har brug for. Eller måske har du skiftende arbejdspladser, så du skal have materialer leveret fra dag til dag og på forskellige steder og tidspunkter. 

Vi finder den rigtige løsning til dig
Vores leveringssystem er i stand til at håndtere mange forskellige skræddersyede løsninger til materialedistribution og -flow. Det er vores vigtigste opgave at gøre det nemt og bekvemt for dig.

Standardleverancer og særlige behov – you got it!
Vi tager os af alt fra særlige leveringskrav til fysisk kontrol med materialeflow på en byggeplads. Og uanset størrelse, beliggenhed eller akutte behov har vi den rigtige løsning til dig.

Se vores transportløsninger

Fastbox

Har du oplevet manglende materialer på arbejdet? Få det, du har brug for, når du har brug for det, inden for 1-2 timer. Vi tilbyder levering med Fastbox flere steder rundt omkring i landet.

Læs mere

Leveringsservice

Du kan vælge mellem flere typer leveringsservices. Har du brug for særlig transport, natlevering eller kranlevering? Vi hjælper dig med at levere det, du har brug for, når du har brug for det.

Læs mere

Vagttelefon

Du kan med vores vagttelefon bestille varer i kritiske situationer uden for vores almindelige åbningstider. Dette sikrer dig tilgængelighed af varer, der kan reducere nedetid og produktionsstop.

Læs mere

Click & Collect

Du kan bestille dine varer online på Solar webshop, i Solar mobile app eller på telefon, så sørger vi for, dine varer er klar til afhentning i dit lokale kundecenter. Se alle vores kundecentre her.

Find dit kundecenter

Faste leveringsdage

I projekter kan der være behov for levering på faste, aftalte dage. Kontakt os, så kan vi sammen lave en plan for leverancer på det ønskede tidspunkt og sted.

Kontakt os på mail

Solar Mobile

Montører er på farten! Bestil forbrugsvarer hurtigt og nemt i vores Solar Mobile-app. Download appen via Google Play eller App Store.

 

Solar Webshop

Solar Webshop er et brugervenligt, digitalt værktøj, der tilpasser sig din virksomhed og giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt. Her finder du vores brede sortiment af produkter.

Bestil i vores webshop

EDI-integration

Integrer dine købssystemer med Solar for en effektiv dataudveksling, der øger sikkerheden og minimerer risikoen for manuelle fejl.

Læs mere om integration