Transportløsninger

Levering af dine varer

Vi har en række skræddersyede løsninger knyttet til distribution og vareflow. Vi har fokus på, at det skal være på den måde, der dækker dit behov bedst.

Uanset projekttype
Måske er et fast ugentligt tidspunkt og sted for levering den stabilitet, du har brug for. Eller måske har du skiftende arbejdspladser, så du skal have materialer leveret fra dag til dag og på forskellige steder og tidspunkter. 

Vi finder den rigtige løsning til dig
Vores leveringssystem er i stand til at håndtere mange forskellige skræddersyede løsninger til materialedistribution og -flow. Det er vores vigtigste opgave at gøre det nemt og bekvemt for dig.

Standardleverancer og særlige behov – you got it!
Vi tager os af alt fra særlige leveringskrav til fysisk kontrol med materialeflow på en byggeplads. Og uanset størrelse, beliggenhed eller akutte behov har vi den rigtige løsning til dig.

Se vores transportløsninger

Fastbox

Har du oplevet manglende materialer på arbejdet? Få det, du har brug for, når du har brug for det, inden for 1-2 timer. Vi tilbyder levering med Fastbox flere steder rundt omkring i landet, fra kun kr. 119,-

Læs mere
Leveringsservice

Vi tilbyder flere typer leveringsservices. Har du brug for særlig transport, natlevering eller kranlevering? Vi hjælper dig med at levere det, du har brug for, når du har brug for det.

Læs mere
Vagttelefon

Med vores vagttelefon har du muligheden for at bestille varer i kritiske situationer uden for vores almindelige åbningstider. Dette sikrer dig tilgængelighed af varer, der kan reducere nedetid og produktionsstop.

Læs mere
Kundecentre

Med Solar Mobile, på webshop eller på telefon kan du bestille varer, der afhentes i dit lokale kundecenter. Se alle vores kundecentre her.

Find dit kundecenter
Faste leveringsdage

I projekter kan der være behov for levering på faste, aftalte dage. Kontakt os, så kan vi sammen lave en plan for leverancer på det ønskede tidspunkt og sted.

Kontakt os på mail