Transportopgaver - Vi leverer til tiden

Vi tilbyder flere typer leveringsservices, når du køber varer fra os. Har du brug for særlig transport, natlevering eller kranlevering? Vi hjælper dig med at levere det, du har brug for, når du har brug for det.

Dine fordele

  • Du får varerne leveret til aftalt tid og sted
  • Vi tilrettelægger og tilpasser leveringen til dit projekt
  • Du sparer tid og penge
  • Vi tilbyder specialtransport
  • Varerne står klar til brug, når du møder på jobbet om morgenen

Ønsker du at vide mere, så kontakt os.

Kontakt os

Leverings- services til dine behov

Solar Ekspres

Solar Ekspres, når du skal bruge hurtig levering, fordi oppetid gør en verden til forskel. Med vores Solar Ekspres kan vi levere et hvilket som helst produkt fra vores centrallager-sortiment overalt i Danmark i løbet af få timer.

Daglevering

Ved Solar Daglevering ankommer varerne inden for normal arbejdstid på arbejdsdage, hvor medarbejderne er til stede for at modtage chaufføren og leveringen af varer. Servicen dækker hele Danmark.

Natlevering

Solar Natlevering tilbydes, når levering ønskes modtaget inden for den næste arbejdsdag, normalt med levering før kl. 07:00. Chaufføren skal have adgang, til hvor varen skal leveres.

Komplet levering

Komplet levering er en gratis service, vi tilbyder. Ved at krydse af for samlet levering, når du opretter din ordre i webshoppen, går varelinjerne først til plukning, når alle varer kan leveres samlet.

Faste leveringsdage

I projekter kan der være behov for levering på faste, aftalte dage. Kontakt os på kundelogistik@solar.dk, så kan vi sammen lave en plan for leverancer på det ønskede tidspunkt og sted.

Kranlevering

Solar tilbyder kranbil, når levering på grund af vægt, volumen eller leveringssted kræver transport med kran. For eksempel kan der være transport af rør og kabler.

Fastbox-levering

Montører bruger op til 25 % af deres tid på at hente materiale. Undgå at afbryde jobbet; med Fastbox leverer vi det, du har brug for inden for 1 time. Få mere ud af dagen!

Levering på dine betingelser

Uanset projekttype
Måske er et fast ugentligt tidspunkt og sted for levering den stabilitet, du har brug for. Eller måske har du skiftende arbejdspladser, så du skal have materialer leveret fra dag til dag og på forskellige steder og tidspunkter. 

Vi finder den rigtige løsning til dig
Vores leveringssystem er i stand til at håndtere mange forskellige skræddersyede løsninger til materialedistribution og -flow. Det er vores vigtigste opgave at gøre det nemt og bekvemt for dig.

Standardleverancer og særlige behov – you got it!
Vi tager os af alt fra særlige leveringskrav til fysisk kontrol med materialeflow på en byggeplads. Og uanset størrelse, beliggenhed eller akutte behov har vi den rigtige løsning til dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Find dit lokale kundecenter

Med Solar Mobile, på webshop eller på telefon kan du bestille varer, der afhentes i dit lokale kundecenter. Brug også kundecenter til at få vejledning og sparring fra faguddannet personale. Se alle vores kundecentre her.

Find dit kundecenter

Bestil varer udenfor normal åbningstid

Vagttelefonen er åben uden for normal åbningstid fra kl. 16.00 til 07.00. I weekender, ferier og helligdage betjenes vagttelefonen 24/7. Du kan få adgang til lagerførte varer fra Solars centrallager og kan afhente eller få varerne leveret.

Læs mere

Brug Solar Ekspres, hvis uheldet er ude

Solar Ekspres, når du skal bruge hurtig levering af et hvilket som helst produkt, leveret fra vores centrallager. Kontakt: For el, ring 76527400. For vvs, ring 76527585

Læs mere

Vi pakker dine varer i kits

Vi effektiviserer dine projekter med Kitbox. Vi pakker det, du har brug for, for at klare opgaven i en levering. Hvis du ønsker det, kan vi levere til hvert enkelt rum i dit projekt.

Læs mere

Vi har tilpassede produktkoncepter til forskellige behov

I Solar Plus garanterer vi produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Baseret på lang erfaring i branchen har vi sørget for at samle et bredt produktsortiment i vores Plus-koncept, der dækker op til 80 % af det, du har brug for til det daglige arbejde.

Læs mere

Vi fokuserer altid på, at du får værdi for hver krone, du bruger. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstraomkostninger, og det betyder, at du er garanteret konstant lave priser. Solar Netto er et basissortiment til indendørs og udendørs brug i en kvalitet, der er god nok, og hvor varen altid er på lager. Med Solar Netto får du mere for mindre.

Læs mere

Belysning er videnskab. Derfor har vi skabt et helt eget koncept, der hjælper dig med at vælge den rigtige belysning. Vi hjælper dig med at finde den optimale belysningsløsning til alle typer projekter. Lav beregninger og bliv inspireret af vores Solar Light-hjemmeside.

Læs mere

Med Solar Tools finder du produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Baseret på lang erfaring i branchen har vi sørget for at samle et bredt produktsortiment i vores værktøjskoncept. Dette gør det lettere og mere overskueligt for dig som kunde, når du bestiller varer.

Læs mere