KITBOX

Optimér forretningen med skræddersyet levering

Kitbox er et komplet samlesæt med komponenter til en specifik opgave. Designet til at optimere indkøb, produktionshastighed og økonomi.

Bliv kontaktet

Hurtigere bestilling. Mindre håndtering. Højere produktivitet.

Kitbox er en hurtig, let og omkostningseffektiv måde at reducere bestilling, levering og håndtering. Med Kitbox vil du få et komplet sæt af produkter til en specifik opgave. Du skal blot bestille, åbne og installere komponenterne.

Kitbox konsoliderer desuden komponenterne under ét ordrenummer, hvilket betyder hurtigere bestilling, færre fakturaer og bedre flow i produktionshallen eller på byggepladsen.

Kitbox - forklaret på 60 sekunder

Resultater fra Kitbox

Hurtigere bestilling

I stedet for at bestille 40 produkter hos 5 leverandører, lægger du én ordre hos én leverandør.

Færre leveringer

Undgå håndtering og mange levering i løbet af din arbejdsdag. Vi leverer din bestilling før din arbejdsdag begynder og tilbyder desuden specialaftaler ift. særlige ønsker til placering.

Mindre administration

Den optimerede bestilling giver færre fakturaer og letter arbejdet i din økonomiafdeling.

Optimeret produktion

I undgår at lede efter materialer placeret på forskellige lokationer. Vi kan pakke alle materialer ud før levering, hvilket betyder mindre håndtering og bortskaffelse.

Case: Admiral Hotel

Firestjernet el-arbejde og skræddersyet levering

Ved renoveringen af Admiral Hotel i hjertet af København skulle intelligent værelsesstyring, høj brandsikkerhed og fredet pakhus skulle gå op i en højere enhed. En opgave, som blev gjort lettere med en skræddersyet leveringsservice kaldet Solar Kitbox.

Læs artiklen
CASE: SCADA INTERNATIONAL

SCADA styrker konkurrenceevnen med skræddersyede pakkeleveringer

SCADA International øger effektiviteten i indkøb, produktion og økonomi med Solars Kitbox. Fordelene er så omfattende, at firmaet kan udsætte ansættelsen af ekstra personale, forklarer COO Jens Vanting Bagger.

Læs artiklen
CASE: Radisson Blu Atlantic

”Kitbox gør alting så meget lettere”

I gennemsnit bruger byggearbejdere en fjerdedel af arbejdsdagen på at håndtere og lede efter materialer. Det var dog ikke tilfældet under renoveringen af Radisson Blu Atlantic i Stavanger, hvor Kitbox spillede en hovedrolle.

Læs artiklen

Vi mærker hver varelinje

Vi pakker og mærker dine leverancer. Vi kan mærke og pakke hver enkelt varelinje eller ordre efter dine ønsker og specifikationer.

Kontakt os

Mangler du materiel?

Få hurtig levering af hvad du har brug for med Fastbox inden for 1-2 timer. Vi tilbyder hurtig levering flere steder rundt om i landet, fra kun 99 kr.

Læs mere

Effektiv lagerstyring

Med VMI-lagerstyringssystemet har du den rigtige vare på rigtig sted og tid. Du får en mere effektiv arbejdsdag og lavere omkostninger - hvilket gør din daglige drift mere rentabel.

Læs mere

Lagerservice

Håndtering af lager og logistik er omfattende på store byggepladser. Med lagerservice sørger vi for en ressource, som er ude på pladsen og hjælper til med koordinering af vareflowet.

Læs mere

Kitbox Plus

Kitbox Plus er sampakning af et ønsket varesortiment i en hensigtsmæssig emballage, hvor varerne udpakkes fra original emballage for at spare tid for dig. Servicen kan med fordel kombineres med specialmærkning og/eller simpel delmontering. En forudsætning for at kunne levere servicen er, at varerne er på Centrallageret i Vejen. Kitbox leveres altid komplet i en speciel Kitbox-emballage.

Flere services

Kitbox er blot én af mange services hos Solar. Vi tilbyder også lagerløsninger og digitale værktøjer, der kan optimere dit indkøb.

Læs mere

Kontakt

Vil du vide mere? Send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Bliv kontaktet