Tilbage til nyhedslisten

Firestjernet el-arbejde og skræddersyet levering

Kitbox 21. august, 2020

I hjertet af København står et ny-renoveret Admiral Hotel klar til at byde sensommerens gæster velkomne – Og de glæder sig. For i mere end to år har hotellet været igennem en større renovation. 

ENCO A/S – EL har stået for el-leverancen til hotellet, og har dermed været ansvarlig for at få intelligent værelsesstyring, høj brandsikkerhed og fredet pakhus til at gå op i en højere enhed. En opgave som blev gjort lettere med en skræddersyet leveringsservice kaldet Solar Kitbox.

Udover at være en flot, rustik murstensbygning i storslåede omgivelser, adskiller Admiral Hotel sig også ved sin indretning. Alt interiør er nemlig designet individuelt til hotellet og ingen af de 366 værelser er helt ens. -Og det er ikke kun indretningen, som er forskellig fra rum til rum. Den enkelte gæst skal nemlig også selv have mulighed for at styre værelsernes lys, temperatur, gardiner og AV-udstyr via ét enkelt vægpanel, alt imens hotellet kan holde energiomkostningerne nede. 

Opgavens kompleksitet var således høj, men langtfra uoverkommelig for ENCO-EL, som også tidligere har leveret individuelle KNX-styringer til hotelbranchen.

”Vi fik etableret et virkelig godt samarbejde med Solar, som hjalp os med at specialdesigne og samle individuelle KNX-pakkeløsninger til hvert enkelt værelse på deres lager. På den måde transformerede vi vores leverance til en form for plug and play-pakke, som vores folk let kunne arbejde med”, fortæller Jesper Techou, ENCO-ELs projektleder.

Han fremhæver denne arbejdsmetode som en logistisk fordel, som har betydet at elektrikerne har skullet ’forstyrre’ de øvrige håndværkere mindst muligt. -En fremgangsmåde som hele projektet således har fået glæde af, og som ENCO-EL vil kunne overføre til kommende opgaver. 

”Den logistikløsning som ENCO A/S –EL har benyttet sig af kalder vi Solar Kitbox”, forklarer Brian Klingenberg, Salgsingeniør hos Solar. ”Med Kitbox får du et komplet sæt af produkter til en specifik opgave. Du skal blot bestille, åbne og samle komponenterne. Vi samler komponenterne under ét ordrenummer, hvilket betyder hurtigere bestilling, færre fakturaer og et bedre flow på byggepladsen. I stedet for at skulle lede efter de forskellige komponenter rundt omkring på byggepladsen, så kommer det hele i en samlet pakke. Dét sparer tid , øger produktiviteten, minimerer spild og ikke mindst sparer det mange skridt for montørerne på pladsen ”, siger Brian.

Vil du vide mere om Kitbox?

Bliv klogere på Kitbox