Seneste nyt

 • Større sortiment på vores Fastboxlagre

  Hos Solar ser vi et stort potentiale i at bruge Fastbox i industrien. Derfor har vi lavet en sortimentudvidelse af vores industri- og automatikprodukter, som ikke tidligere har været tilgængelige via Fastbox. Læs mere her.

  21. november 2017
 • Lys der får rummet til at føles som en katedral

  I udstillingshallen på Egeskov Slot bliver biler og flyvemaskiner nu set i et helt andet lys. En belysningsopgave, som har været ud over det sædvanlige. Klik her og læs mere.

  6. november 2017
 • Grøn energi til Givskud Zoo

  Givskud Zoo er i gang med et energi-renoveringsprojekt, som indebærer solceller, varmepumper, ventilation, lys og meget mere. Målet er at reducere udledningen af Co2 mest muligt. Klik her og læs mere.

  18. september 2017
 • 75 procent færre afhentninger hos grossist

  En aften på sofaen i sommeren 2016 begyndte tankestrømmen i Lasse Houengaards hoved. Hvordan kunne de følge med konkurrenternes lave priser? Hvorfor havde de en hverdag, som ikke var så effektiv? Og hvor kunne de skære noget af det arbejde fra, som ikke gav værdi? Klik her og læs nyheden.

  4. september 2017
 • Få energitilskud på belysning

  Solar A/S og Eniig Energi er gået sammen. Det gør det nemt og hurtigt for dig at få afdækket, om der er mulighed for at få energitilskud til nye belysningsanlæg. Klik her og se nyheden.

  3. september 2017
Læs flere nyheder

Pressemeddelelser

Læs vores aktuelle pressemeddelelser.

Klik her

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi deler gerne relevant information med journalister og vil være glade for at hjælpe med at kontakte ledere og specialister i Solar. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Morten Gleerup, Marketingchef på (+45) 29 69 80 86 eller sende ham en mail.

Send en mail til Morten