Dine behov - Vores know-how

Din sourcing- og servicevirksomhed

Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men også når rutinerne skal tænkes om.

  

  

Hvem er vi?

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og penge på bundlinjen.

En investering i Solar

Investering i den grønne omstilling
Ved at investere i Solar investerer du først og fremmest i den grønne omstilling. Vi leverer kvalitetsløsninger for sikre bæredygtig og ansvarlig brug af ressourcer.

Vi støtter vores kunder i at udvikle energieffektive løsninger, reducere spild og optimere logistik baseret på stærke digitale platforme. Vi tror på produktivitetsforbedring, digitalisering og netværksudvikling.

 

Læs mere på vores koncerninvestorside

Corporate social responsibility

Få mere at vide om vores syn på CSR og vores igangværende CSR projekter.
Læs mere om CSR
Vi ser muligheder frem for begrænsninger og bestræber os altid på at levere relevante, personlige og værdiskabende services, der gør vores kunder til vindere. Jens Andersen, CEO

Vi tager ansvar

Vi ønsker til enhver tid at udnytte vores ressourcer til at passe på klodens ressourcer. Det gør vi ved at udnytte energirigtige løsninger, gennem ansvarlig leverandørstyring og fokus på menneskerettigheder. Vores CSR-ansvar er mere end blot ord, det er handling.

Læs mere om CSR i Solar

Solar Danmark A/S

Vi er en del af Solar-koncernen, som er en af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder.
Men vi er også meget mere end det.

LÆS MERE om os