Kunne du tænke dig, at blive én af vores 3.000 can-do medarbejdere?

Her kan du finde vores ledige stillinger, få mere at vide om vores værdier, få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde ved Solar samt finde ud af, om vi er det perfekte match for dig.

Din udvikling er vigtig for os

Din karriereudvikling er vigtig for os, fordi vi ved, at hvis du udvikler dig, udvikler vi os sammen.

Har du spørgsmål til, hvordan du kan få en karriere hos Solar, eller kunne du tænke at vide mere om mulighederne for en praktikplads.
Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Læs mere

Ledige stillinger


Tjek de ledige stillinger på tværs af Solar-koncernen. Vi er altid på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der føler, at de har lyst til at bidrage til og være en del af vores succes ...

Vil du være en del af solar?

Uopfordrede ansøgninger

Ingen stillingsopslag? Du kan roligt sende os en ansøgning alligevel. Vi er konstant på udkig efter nye og dygtige kolleger.

Ansøg nu

Uopfordrede ansøgninger til Centrallageret i Vejen

Vores kolleger på centrallageret i Vejen kender lageret som deres egen lomme.

Ønsker du at være en del af et af vores teams på centrallageret – eller vil du gerne søge som ferieafløser så er du meget velkommen til at sende os en ansøgning.

ANSØG NU

Jobagent

Du kan tilmelde dig vores Jobagent – så får du besked når har en ledig stilling, som er relevant for dig. Vi er konstant på udkig efter nye og dygtige kolleger.

Jobagent

Praktikplads?

Hvis du har spørgsmål omkring dine muligheder for en karriere hos Solar eller vil høre mere om muligheden for en praktikplads, så tag endelig kontakt til os.

Du er også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning om praktikplads.

Send uopfordret ansøgning

IT-elev?

Går du med en drøm at uddanne dig til datatekniker eller måske IT-supporter? Vi skal løbende bruge dygtige elever, så du er velkommen til at oprette dig i vores database. Så kan det være, at du bliver vores næste IT-elev.

Opret dig nu

Tjek din fremtid

Hvad enten du ønsker en karriere indenfor forretningsudvikling, personaleledelse eller produkter og processer, så har vi kompetenceudviklingen som passer til dig. Se videoen for at finde ud af mere om dine internationale karrieremuligheter i Solar.

Vores værdier

Mod

Vi vover at være innovative og tage det første skridt. Vi er vedholdende og søger en konstruktiv og åben dialog i vores daglige arbejde. Vi udfordrer hinanden og søger konstant nye muligheder. Vi tager forandringer til os og opfordrer hinanden til at handle under ansvar.

Glød

Vi skaber en Solar-kultur bygget på indstilling og gåpåmod. Vi erkender, at vores positivitet, empati og respekt gør os til bedre kollegaer. Vi skaber en attraktiv arbejdsplads med mulighed for personlig og professionel udvikling. Vi værdsætter tillid og individualitet.

Smartfun

Vi deler ideer, viden og erfaring, fordi vi er ‘Stronger Together’. Teamwork sikrer den bedste brug af vores kompetencer, og vi gør en ekstra indsats for at nå vores mål og forbedre vores måde at arbejde på. Vi tager glæden med på arbejde og fejrer succeser sammen.

;