Job og karriere

Her finder du vores ledige stillinger. Du kan også udforske vores værdier og få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i Solar. Er vi det perfekte match for dig?

Se ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Ingen stillingsopslag? Du kan roligt sende os en ansøgning alligevel. Vi er konstant på udkig efter nye og dygtige kolleger.

Læs mere

Hvad laver Solar?

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed. Det betyder at vi køber ind på vegne af vores kunder inden for el, vvs, industri, klima og energi. Du kan læse meget mere om, hvordan vi hjælper vores kunder under "Om os".

Læs mere om Solar

Mød direktøren

Han blev en del af Solars direktion som 30-årig. I dag står han i spidsen for 3000 medarbejdere fordelt på fem lande. Mød Jens Andersen, der ifølge drømmen skulle være dyrlæge, takker nej til solferier og bruger tid på kunden frem for kontoret.  

Mød Jens
Medarbejderportræt Vild med ingeniørarbejde

Da teknisk supporter Bente Petersen startede på ingeniørstudiet tilbage i 1977 for at blive elektriker, var hun alt andet end almindelig.

Mød Bente
Medarbejderportræt Jeg tror man kan få meget ud af at gå forrest

Mød regionsdirektør for vvs Rasmus Tengler, der stiller høje krav til sig selv og sit team, og som begynder dagen med en sms til sine medarbejdere.

Mød Rasmus
Medarbejderportræt Verden skal ikke forblive som den er – heller ikke i Solar

Som ung drømte han om at blive journalist. I dag er han Vice President for salg i Solar. Bliv klogere på Carsten Antonisen, der har en stor forkærlighed for lys.

Mød Carsten

Hvad kan jeg lave?

Lyt med når Mogens og Allan fortæller, hvad man laver som henholdsvis sælger og Product Manager hos Solar.

Vores værdier

Mod

Vi vover at være innovative og tage det første skridt. Vi er vedholdende og søger en konstruktiv og åben dialog i vores daglige arbejde. Vi udfordrer hinanden og søger konstant nye muligheder. Vi tager forandringer til os og opfordrer hinanden til at handle under ansvar.

Glød

Vi skaber en Solar-kultur bygget på indstilling og gåpåmod. Vi erkender, at vores positivitet, empati og respekt gør os til bedre kollegaer. Vi skaber en attraktiv arbejdsplads med mulighed for personlig og professionel udvikling. Vi værdsætter tillid og individualitet.

Smartfun

Vi deler ideer, viden og erfaring, fordi vi er ‘Stronger Together’. Teamwork sikrer den bedste brug af vores kompetencer, og vi gør en ekstra indsats for at nå vores mål og forbedre vores måde at arbejde på. Vi tager glæden med på arbejde og fejrer succeser sammen.