Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Job og karriere

Her finder du vores ledige stillinger. Du kan også udforske vores værdier og få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i Solar. Er vi det perfekte match for dig?

Se ledige stillinger
Uopfordrede ansøgninger

Ingen stillingsopslag? Du kan roligt sende os en ansøgning alligevel. Vi er konstant på udkig efter nye og dygtige kolleger.

Ansøg i dag
Job agent

Opret en job agent hos os og modtag en e-mail når vi slår stillinger op, som er relevante for dig.

Opret job agent
Hvad laver Solar?

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed. Det betyder at vi køber ind på vegne af vores kunder inden for el, vvs, industri, klima og energi. Du kan læse meget mere om, hvordan vi hjælper vores kunder under "Om os".

Læs mere om Solar
Grøn og digital Vores strategi hedder Core+

Kernen af Solar er en velfungerende sourcing- og servicevirksomhed. Samtidig har vi taget to meget magtfulde tendenser til os. Det digitale og det grønne. Det er vores +

Læs mere
Bæredygtighed Sammen reducerer vi spild

Selvom vores logo er blåt, så har vi altid haft øje for de grønne løsninger i Solar. Vi fokuserer på de energibesparende løsninger og services som sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Til gavn for miljøet. Vores kunder. Og for Solar.

Se vores grønne initiativer
Sociale medier Følg os på LinkedIn

Hold dig opdateret på, hvad vi har gang i af spændende projekter ved at følge vores LinkedIn-profil. Vi poster nyheder og jobopslag hver uge.

Du finder os her

Hvad kan jeg lave?

På siden her finder du forskellige portrætter, hvor vores medarbejdere fortæller om, hvordan det er at arbejde i Solar, og hvilke typer af jobs, de bestrider.

Vi leder altid efter det næste passionerede medlem af Solar-familien. Måske er det dig vi mangler på holdet lige nu? Tjek vores jobopslag eller send os en uopfordret ansøgning.

Se ledige stillinger
CEO-portræt Mød direktøren

Han blev en del af Solars direktion som 30-årig. I dag står han i spidsen for 3000 medarbejdere fordelt på fem lande. Mød Jens Andersen, der ifølge drømmen skulle være dyrlæge, takker nej til solferier og bruger tid på kunden frem for kontoret.

Mød Jens
Medarbejderportræt Vild med ingeniørarbejde

Da teknisk supporter Bente Petersen startede på ingeniørstudiet tilbage i 1977 for at blive elektriker, var hun alt andet end almindelig.

Mød Bente
Medarbejderportræt Verden skal ikke forblive som den er – heller ikke i Solar

Som ung drømte han om at blive journalist. I dag er han Vice President for salg i Solar. Bliv klogere på Carsten Antonisen, der har en stor forkærlighed for lys.

Mød Carsten

Gør en forskel for dine kollegaer

I Solar arbejder vi altid på at blive bedre til dét vi laver. Det er både en fordel for os og vores kunder. En del af det arbejde går ud på at effektivisere og gøre hverdagen lettere for vores medarbejdere. At skabe det bedst mulige arbejdsmiljø.

I videoen her kan du møde Orla, der brænder for at arbejde på branchens bedste løsninger og som er stolt over at kunne hjælpe sine kollegaer med en nemmere hverdag.

Vores værdier

Mod

Person vandrer på højt bjerg med udsigt over vandet

 • Tør at tro på dig selv
 • Tør at begå fejl
 • Tør at udfordre status quo
 • Tør at begive dig på eventyr

Glød

Dreng med udstrækt hånd som ser ud til at holde solen

 • Vis passion
 • Del inspiration
 • Motiver dig selv
 • Motiver andre omkring dig

SmartFun

To piger står på hænder på en bjergtop

 • Lad os være innovative sammen
 • Lad os være "stronger together"
 • Lad os fejre vores succeser
 • Lad os have det sjovt