Varehåndtering

Effektiv håndtering af varer

Vi samler og leverer varerne på en måde, der giver mest mening for dig og passer til dit projekt. Du sparer tid gennem effektiv varehåndtering med et optimalt vareflow og kan bruge tiden på det, du er bedst til.

Gør hverdagen enklere med effektiv varehåndtering

Vi ved, at korrekt mærkning og emballering af materialer kan gøre din arbejdsdag meget mere effektiv. Og vi er rustet til at håndtere de særlige krav, som du måtte have.
Brug tiden på det, du er bedst til
Vi afhenter og leverer dine materialer på den måde, der giver bedst mening for dig og passer til det projekt, du arbejder med. Det sparer tid og sikrer effektiv håndtering og problemfri montage, da hele processen bliver optimeret, og du får mere tid til at gøre det, du er bedst til.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med varehåndtering, så send os en mail.

Kontakt os

Se vores services

Specialmærkning

Solar Specialmærkning giver dig muligheden for at mærke hver enkelt varelinje og -bestilling efter dine ønsker og specifikationer. Både varer fra vores centrallager og skaffevarer kan mærkes specielt.

Kontakt os
Kitbox

Med Solar Kitbox får du levering til det ønskede tidspunkt og sted og reducerer håndteringen af varer og lagerbehovet på byggepladsen. Vi pakker dine varer i kasser mærket med leveringsadresse og rummets nummer, lejlighedsnummer eller GPS-koordinater og leverer i henhold til din fremdriftsplan.

Læs mere
Sampakning

Solar samler og pakker alle dine varer for at sikre, at de leveres samtidigt og komplet på den ønskede adresse i henhold til din fremdriftsplan. Sampakning gælder for alle varer bestilt fra Solar, både lagervarer og skaffevarer fra vores leverandører.

Kontakt os
Kabelklip og -levering

Der er mange fordele ved at bestille kabel i nøjagtigt de længder, du behøver til hver opgave. Vi leverer den længde, du har brug for. Det er også omkostningseffektivt for virksomheden og effektivt for dem, der vil udføre opgaven.

Læs mere