Varehåndtering

Effektiv håndtering af varer

Vi samler og leverer varerne på en måde, der giver mest mening for dig og passer til dit projekt. Du sparer tid gennem effektiv varehåndtering med et optimalt vareflow og kan bruge tiden på det, du er bedst til.

Gør hverdagen enklere med effektiv varehåndtering

Vi ved, at korrekt mærkning og emballering af materialer kan gøre din arbejdsdag meget mere effektiv. Og vi er rustet til at håndtere de særlige krav, som du måtte have.
Brug tiden på det, du er bedst til
Vi afhenter og leverer dine materialer på den måde, der giver bedst mening for dig og passer til det projekt, du arbejder med. Det sparer tid og sikrer effektiv håndtering og problemfri montage, da hele processen bliver optimeret, og du får mere tid til at gøre det, du er bedst til.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med varehåndtering, så send os en mail.

Kontakt os

Se vores services

Specialmærkning

Solar Specialmærkning giver dig muligheden for at mærke hver enkelt varelinje og -bestilling efter dine ønsker og specifikationer. Både varer fra vores centrallager og skaffevarer kan mærkes specielt.

Kontakt os

SmartKit

Den tunge bestillingsproces er blevet erstattet af en digital løsning direkte i vores webshop. Den er tilgængelig 24/7, og du er ikke afhængig af andre, når du planlægger dine projekter. Du er i fuld kontrol over hvilke varer dit kit indeholder, hvornår det skal leveres på præcist den lokation, hvor det skal bruges.

Læs mere

Sampakning

Solar samler og pakker alle dine varer for at sikre, at de leveres samtidigt og komplet på den ønskede adresse i henhold til din fremdriftsplan. Sampakning gælder for alle varer bestilt fra Solar, både lagervarer og skaffevarer fra vores leverandører.

Kontakt os

Kabelklip og -levering

Der er mange fordele ved at bestille kabel i nøjagtigt de længder, du behøver til hver opgave. Vi leverer den længde, du har brug for. Det er også omkostningseffektivt for virksomheden og effektivt for dem, der vil udføre opgaven.

Læs mere

Solar Mobile

Montører er på farten! Bestil forbrugsvarer hurtigt og nemt i vores Solar Mobile-app. Download appen via Google Play eller App Store.

 

Solar Webshop

Solar Webshop er et brugervenligt, digitalt værktøj, der tilpasser sig din virksomhed og giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt. Her finder du vores brede sortiment af produkter.

Bestil i vores webshop

EDI-integration

Integrer dine købssystemer med Solar for en effektiv dataudveksling, der øger sikkerheden og minimerer risikoen for manuelle fejl.

Læs mere om integration