Lagerløsninger

Effektiv lagerstyring

Styrk din forsyningskæde med brugen af vores smarte lagerløsninger. 

Vi kan hjælpe dig med at reducere dine samlede omkostninger (TCO) – præcis som du ønsker det.

Styrk din forsyningskæde

Vores smarte lagerløsninger omfatter alle serviceydelser inden for lagerstyring og -håndtering. Vi tilbyder at styre og håndtere dit lager i præcis den udstrækning, du foretrækker det. Eksempelvis i form af løsninger som VMI.

Vi ser på hele din forsyningskæde
Vi vil være din partner inden for tail-spend-management. Vi optimerer din forsyningskæde og hjælper med at reducere dine samlede omkostninger (TCO).

Vi kan også hjælpe med at konsolidere din leverandørportefølje – alt sammen med det formål at gøre dit liv lettere.

Kontakt os

Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din virksomhed.

Kontakt os

Se vores services

VMI lagerstyring

Med VMI-lagerstyringssystemet har du den rigtige vare på rigtig sted og tid. Du får en mere effektiv arbejdsdag og lavere omkostninger - hvilket gør din daglige drift mere rentabel.

Læs om VMI

Smart Supply | Kanban

Kæmper du med at finde en effektiv lagerløsning med det rigtige lager til dit projekt? Vi kan løse dette for dig med vores Smart Supply | Kanban-løsning. Løsningen kræver hverken wi-fi eller software.

Læs mere

Vareautomat

Vareautomaten giver transparent forbrug og indsigt. Den minimerer den tid, der bruges på varebestilling, varemodtagelse, fakturering og intern logistik.

Læs om vareautomat

Smart Supply | C-artikler

En struktureret og overskuelig lagerløsning, hvor varerne altid er på hylden. Med dag til dag-levering og nem genbestilling via stregkoder, kan du trygt stole på, at dit værktøj og befæstelse er tilgængeligt, når du har brug for det.

Læs mere om løsningen

Solar Mobile

Montører er på farten! Bestil levering hurtigt og nemt i vores Solar Mobile-app. Download appen via Google Play eller App Store.

      

 

Solar Webshop

Solar Webshop er et brugervenligt digitalt værktøj, der tilpasser sig din virksomhed og giver dig mulighed for at arbejde mere effektivt. Her finder du vores brede sortiment af produkter.

Bestil i webshop

EDI-integration

Integrer dine indkøbssystemer med Solar for en effektiv dataudveksling, der øger sikkerheden og minimerer risikoen for manuelle fejl.

Læs mere om integration