Case

Virksomheden ETT sparer tid og penge med Smart Supply Kanban

Ud over et mere effektivt og mere logisk layout af lageret, sparer Rotterdam Euro-Tank Terminal (ETT) tid og penge med Smart Supply Kanban.

For at vide mere, så udfyld formularen, og vi kontakter dig.

Jeg vil gerne kontaktes

Ud over et mere effektivt og mere logisk layout af lageret, sparer Rotterdam Euro-Tank Terminal (ETT) tid og penge med Smart Supply Kanban.

"Vi har været i stand til at reducere antallet af leverandører og samtidig bruge vores lageransatte mere effektivt," forklarer ingeniør Bruno Pinto fra ETT.

Administrer dit varelager lettere og spar penge. Det lyder for godt til at være sandt, men Pinto oplever det dagligt. ”Jeg har ikke været involveret i beslutningsprocessen, men jeg oplever fordelene ved løsningen hver dag. Vi har reduceret vores varelager, reduceret antallet af ordrer, samtidig med at vi har øget forsyningssikkerheden."

State of the art Terminal

ETT er en topmoderne terminal i dybvandshavnen i Rotterdam, som specialiserer sig i brændselsolie og andre brændstoffer. Placeringen sikrer en nem forbindelse mellem lastbil, jernbane og Europas 12.000 kilometer lange rørledningssystem.

ETT underskrev for nylig en kontrakt om bearbejdning og opbevaring af bæredygtigt flybrændstof, der spiller en nøglerolle i luftfartsindustrien. Kontrakten bygger på terminalens ambition om at understøtte den nye bæredygtige værdikæde i Port of Rotterdam.

Fanger partikler og mere

Når det kommer til effektivitet og bæredygtighed, passer Smart Supply Kanban perfekt. Servicen er en effektiv lagerløsning, der sikrer, at varer altid er tilgængelige. Hvis du løber tør for materialer, er du muligvis ikke i stand til at udføre dit arbejde længere, og det går ikke. Kanban er også kendt som en 2boks-løsning med den samme vare placeret i to kasser.

Pinto: "Hvis en af kasserne er tomme, skal du sætte den på toppen af reolen og trække den anden kasse frem, klar til brug. Derefter scannes den tomme kasse, hvilket automatisk lægger en ny ordre. Praktisk, hurtigt og effektivt. Dels fordi vi også bruger en forsyningsmedarbejder fra Solar, en såkaldt mercer. Hun bestiller de manglende materialer, supplerer dem månedligt og aflaster os fuldstændigt. "

Bruno Pinto har været ansat ved ETT siden 1. april og husker det gamle setup, som han oplevede fra før Smart Supply Kanban. Ifølge Pinto er forskellene åbenlyse: "Mit arbejde består af at kontrollere den korrekte brug af materialer, tilladelser, PPE og det udførte arbejde. Dette inkluderer også udførelse af de rigtige tests og at overføre de rigtige indsigter til praksis. Jeg har bare mere tid til det nu. Mere plads i mit hoved, fordi jeg ikke behøver at tænke over det mere. Samarbejdet fungerer så godt, at vi har udvidet servicen fra femten til halvfjerds varer, og i de kommende måneder vil vi udvide til ordrer med mindst to hundrede varer. "

 

Hvis du er ansvarlig for alle materialer, er en lille forsinkelse på to til tre dage allerede frustrerende. Nu, hvor Solar fjerner det problem, er jeg sikker på, at alt er på lager. Det giver ro, og derfor får jeg mere tid til mine andre opgaver. Bruno Pinto (Ingeniør E&I hos ETT)