Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Siemens

Nemt og bekvemt at bestille Siemens

Med ca. 10.000 Siemens-produkter er vi Nordens største distributører, og sortimentet er let tilgængeligt for dig i vores e-handel. Med vores Value Added Reseller certificering hjælper vi dig gerne, når du har brug for ekspertise inden for produkter og løsninger.

Til alle Siemens produkter
Value Added Reseller (VAR)

Siemens Approved Partner

Solar er en Siemens Approved Partner -Value Added Reseller (VAR). Som VAR-partner har salgs-, produkt-, kunde- og kompetencecentrene gennemført en række kurser i Norge, Sverige og Danmark.

Læs mere
Hurtig, nem og smart konfiguration

TIA-Selection Tool

TIA Selection Tool er den gratis intelligente konfigurator til Siemens automatiseringsportefølje. TIA Selection Tool-softwaren guider brugerne hurtigt og nemt til et fejlfrit valg og konfiguration af udstyr i ethvert automatiseringsprojekt – uden ekspertkompetence og uden viden eller manuelt arbejde.

Læs mere
Nyheder fra Siemens

Siemens 3VA

Med 3VA afbrydere opnås pålidelig beskyttelse for både operatører og systemer. De er designet til at håndtere høje strømme.

Læs mere
VI ER MEGET GLADE FOR, AT VORES ENGAGEMENT I SIEMENS BLIVER ANERKENDT. SIEMENS ER EN FANTASTISK SPILLER, SOM VI LÆNGE HAR SPECIALISERET OS I, OG CERTIFICERINGEN GIVER EKSTRA SIKKERHED FOR VORES KUNDER," SIGER ANDERS LUNDGREN, MARKET MANAGER HOS SOLAR.
Oplev det perfekte system

Siemens 3VA

Med 3VA afbrydere opnås pålidelig beskyttelse for både operatører og systemer. De er designet til at håndtere høje strømme.

Se produkter
Et sikkert valg - og nu endnu smartere

Siemens Sentron COM

En elektrisk installation skal være beskyttet mod kortslutning, overbelastning og funktionsfejl, f.eks. efter en lysbuefejl. Digitaliseringen af bygninger og anlæg medfører nye udfordringer, men samtidig også nye muligheder.

Læs mere
Kompakt controller

LOGO!

LOGO! er kompakt, smart og fleksibel, og nu også med en direkte linje til skyen. Det kunne ikke være nemmere. Nyd et endnu bredere udvalg af potentielle applikationer og anvendelser med samme alsidighed og nemme programmering.

Læs mere

Nemt og bekvemt at bestille Siemens

Omkring 10.000 Siemens produkter i sortimentet, kun et klik væk. Vælg dit område nedenfor.

CPU:er

SIMATIC

Kraftfuld, kompakt og modulær, i styreskabet eller direkte ved siden af maskinen, PLC eller PC-baseret: Med SIMATIC finder du altid den rigtige styreenhed.

Se produkter
Visualisering på maskinniveau

SIMATIC HMI

Med Simatic HMI kan du effektivt overvåge og betjene dine maskiner og anlæg. Disse paneler er specielt designet til at imødekomme behovene for maskinorienteret betjening og overvågning.

Se produkter
Kommunikation og netværk

SIMATIC NET

Med den stigende digitalisering stiger kravene til industrielle kommunikationsnetværk konstant. Der kræves kraftfulde, integrerede og stadig mere realtidskompatible kommunikationsnetværk. Industrial Ethernet er den gennemprøvede teknologi, der kan imødekomme disse udfordringer – herunder den Ethernet-baserede standard TSN (Time-Sensitive Networking) i fremtiden.

Se produkter
Kompakt logisk enhed

LOGO!

LOGO! är kompakt, smart och flexibel, och nu även med en direktlinje till molnet. Det kan inte bli enklare. Njut av ett ännu bredare utbud av potentiella applikationer och användningsområden, med samma mångsidighet och enkla programmering.

Se produkter
Frekvensomformere

SINAMICS

Med SINAMICS frekvensomformere kan du løse alle individuelle drevopgaver inden for lav-, mellemspændings- og DC-spændingsområdet. Fra Siemens invertere til motorer og styringer er alle drevkomponenter perfekt tilpasset hinanden og kan nemt integreres i dit eksisterende automatiseringssystem.

Se produkter
Industriel kontrol

SIRIUS

Med SIRIUS tilbyder vi dig en unik og omfattende portefølje til alle industrielle styringsapplikationer. De store fordele: Med deres modulære design kan vores produkter planlægges og integreres i et styreskab på en meget enkel måde. De er særligt nemme at integrere i distribuerede systemer.

Se produkter
Strømforsyning

SITOP

På grund af deres høje pålidelighed er SITOP-strømforsyninger globalt anerkendt for deres høje pålidelighed og for at være i stand til at modstå kritiske netforhold. Hele sortimentet af switch-mode strømforsyninger giver en kontrolleret 24V DC strømforsyning og forskellige indgangsspændinger.

Se produkter
Beskyttelsesanordninger

SENTRON

Uanset om det er i industrielle faciliteter, datacentre eller lufthavne, skal sikker elektrisk distribution opfylde stadig strengere krav. De intelligente og netværksforbundne SENTITRON-enheder hjælper med at beskytte mennesker, kabler og systemer.

Se produkter