Tilbage til nyhedslisten

Solar er den første virksomhed, der bliver VAR-godkendt i alle tre skandinaviske lande

Nyhed 14. december, 2020

Solar og Siemens udvider deres samarbejde. Siemens har netop afsluttet en omfattende teknisk partnerprogram af Solar i Norge, Sverige og Denmark.

“Det er med stor glæde, at jeg kan meddele, at Solar nu er Approved Partner - Value Added Reseller for Siemens i Norden. Jeg ser virkelig frem til at udvide det tætte partnerskab, vi har haft med Solar i mange år, og med Solars stærke fodaftryk inden for industriel automation kan vi levere endnu bedre service og rådgivning til vores kunder i fremtiden. Sammen understøtter vi kravene fra vores fælles kunder, og vi vil fortsætte med at innovere, inspirere og sikre vækst for den nordiske industri.” Siger Bjarne Lykke Sørensen, CEO Siemens A/S Head of Partner Management Siemens LCB Sweden / Siemens Nordics.

Over 15.000 Siemens produkter i vores sortiment
Som Approved Partner - Value Added Reseller har Solar gennemført en række kurser på nøgleområder som; salg, produkt- og kunde- og kompetence-center.

”Solar og Siemens har en lang historie som samarbejdspartnere. At tage skridtet til at blive en Value Added Reseller er et strategisk vartegn i vores samarbejde. Solar vil være den førende sourcing- og servicepartner til skandinaviske industrikunder i fremtiden,” siger Peter Pedersen, Senior Vice President Commercial Market Solar A/S.

Ved at blive Approved Partner - Value Added Reseller styrker vi yderligere Solars markedsposition som vigtig kilde til Siemens-produkter såvel som Siemens-relaterede kompetencer i Sverige, Danmark og Norge. Kunder kan forvente et bredt sortiment, høj kvalitet og den bedste support og tekniske viden, forklarer han.

Programmet har givet os en unik partnerviden om Siemens’ produkter og løsninger. Med over 15.000 Siemens-produkter i vores sortiment og løsningen 'SiemensSelector' i vores webshop har vi sørget for, at vores kunder nemt kan bestille Siemens-produkter og have en god kundeoplevelse hos Solar.

Skandinavisk tilgang til markedet
Som Siemens VAR-partner giver vi vores kunder en bred vifte af produkter og skræddersyede løsninger i kombination med højt produktkendskab og teknisk kompetence.

Vores tætte skandinaviske samarbejde sikrer vores kunders adgang til kompetente og erfarne rådgivere og eksperter. Kombineret med Solars viden inden for industri og kundefokus har det tekniske program givet Solar muligheden for at tilbyde omfattende support gennem hele kunderejsen og samt give applikationsviden - på tværs af en bred vifte af vigtige industrielle automationsprodukter. Sammen finder vi den bedste løsning for vores kunder.

Arbejdet med tiltagene har sikret, at vi kan give vores kunder og partnere rådgivning og support af høj kvalitet gennem alle faser fra research til rådgivning og implementering.

Som Approved Partner - Value Added Reseller giver vi vores kunder:

  • Højt kvalificeret teknisk ekspertise
  • Hurtig adgang til dele
  • Erfaring og dybtgående markedskendskab
  • En overskuelig og tilpasset webshop

Kontaktinformation:
Jacob Vesterlund Ottow
Markedschef Industri og Offshore
Tlf.: +45 76527255
E-mail: jvo@solar.dk

Send en mail

Peter Pedersen
Senior Vice President
Commercial Market
Solar A/S

Bjarne Lykke Sørensen
CEO Siemens A/S Head of
Partner Management Siemens
LCB Sweden/LCB Nordics

Køb Siemens

Det skal være nemt at bestille materialer. Med Siemenskonfiguratoren er det nemmere end nogensinde før at finde og bestille de rigtige produkter.

Siemenskonfiguratoren