Et langsigtet samarbejde

Aibel og Solar

 

 

 

 

 

 

 

 

Aibel er en førende servicevirksomhed i olie- og gasindustrien. Virksomheden er også etableret inden for vedvarende energi og har omkring 5.000 engagerede medarbejdere, der arbejder på land og offshore. Aibel har lokationer i Stavanger, Haugesund, Bergen, Kristiansund, Stjørdal, Harstad, Hammerfest, Thailand, Singapore og Danmark.

Solar Norge har indgået en rammeaftale med Aibel om indkøb og services. Etablering af rammeaftalen er et vigtigt bidrag til den fremtidige værdiskabelse. Gennem et fælles mål om løbende forbedringer i tråd med vores nye strategi som sourcing- og servicevirksomhed, etablerer vi nu et tættere og mere langsigtet samarbejde med hovedfokus på transaktionsomkostninger, standardisering og dataudveksling.

I forbindelse med Ivar Aasen-projektet i Nordsøen har vi indgået en serviceaftale med Aibel. Vi placerer varerne, hvor kunden har brug for det, ved at indrette én 20" container på en praktisk måde efter materialelister.

Vi fylder containeren ud fra Aibels favoritliste i Solars webshop. I praksis fungerer det således, at Aibel bruger varer fra kasse 1 ,og når den er tom, bestilles genopfyldning af varer parallelt med, at varer i kasse 2 forbruges. På den måde er kunden sikker på, at det materiale, de skal bruge, til enhver tid er tilgængeligt.

 

 

 

 

    

     

     

Få din leverance specialmærket

Solar Specialmærkning gør din hverdag lettere! Vi kan mærke hver varelinje eller ordre, og vi kan mærke varerne med vores egne labels, hvis det ønskes. Varer fra både vores centrallager og indkøbte varer kan specialmærkes. Leveringstid aftales i hvert enkelt tilfælde.

Læs mere om Specialmærkning

Kontakt os

Samarbejd med os, få adgang til bred teknisk ekspertise og bliv førende på dit marked.

Professionel support