Vi udvider vores produktsortiment

 

 

 

”Det er tankevækkende, når vi ser, hvad virksomheder bruger på at vedligeholde kontrakter, bogføre, bestille og håndtere flere leverancer om dagen." siger Senior Vice President i Solar, Ole Sørensen.

Vores kunder ønsker at samle deres indkøb for at reducere de administrative omkostninger ved bestilling, varemodtagelse og fakturahåndtering. Ved at kombinere et bredere sortiment, effektiv logistik og digital adgang skaber vi her igennem et langt mere effektivt setup der er med til at skabe en stor værdi hos vores kunder.

Læs hele nyheden

Kontakt din lokale Solar

Vi har flere Kundecentre rundt om i landet. Du finder en oversigt over vores lokale Drive-ins her.

For andre spørgsmål, kontakt vores kundecenter på telefon +45 76 52 75 40 (Jylland + Fyn) eller +45 76 52 79 20 (Sjælland + Bornholm) eller send en e-mail til kundeservice@solar.dk

Kontakt

50.000 nye grunde til at besøge vores webshop

Vi har udvidet vores industrielle sortiment med over 50.000 nye produkter i de sidste to år. Produkter, der dækker de fleste behov indenfor teknik, mekanik, pneumatik, hydraulik, lejer, transmissioner osv. Herudover, blandt andet også arbejdstøj og industrielle værktøjer.

Vi gør dette for at spare dig tid til administration, håndtering og bestilling.

Teknik & Mekanik

Som Solar-kunde har du nu adgang til et nyt stort sortiment med fx lejer, rullekæder, kileremme, pneumatik og svejse- og loddeudstyr.

Køb i webshop

Mascot SmartStore

Minimer tidsforbrug og tag kontrollen over udgifterne ved indkøbet af arbejdstøj med firmalogo. Solar Industri har lavet en ny løsning, hvor du kan samle alt indkøb af arbejdstøj i én kontrakt. Så får du fuldt overblik over forbruget via en digital tøjbutik.

Læs mere

Gedore industriværktøj

GEDORE er en af verdens førende producenter på kvalitetsværktøj. Den familieejede virksomhed har base i Remscheid i Tyskland og har produceret værktøj af høj kvalitet siden 1919.

Se i webshoppen

Pneumatik

Her præsenterer Solar et omfattende program af pneumatiske standardkomponenter til vedligehold og nye konstruktioner af pneumatiksystemer. Produktkategorien indeholder fittings, slanger, regulator, filtre, ventiler, cylinder, manometer med mere.

Se i webshoppen

Førende eksperter står til din rådighed

Vi tilbyder dig vores viden om produkter, systemer og regler, uanset om du skal udskifte en enkelt komponent eller ønsker en helt ny løsning. Vores dedikerede team i Vind kan hjælpe dig med at løse enhver udfordring, du måtte stå overfor. 

Læs mere om teknisk support

Spar tid og ressourcer med Solar Fastbox

Som kunde i Solar Vind kan vi tilbyde dig onsite leveringer, så du nemt kan få leveret det du har behov for. I nogle tilfælde er der brug for ekstra hurtig service og her tilbyder vi Solar Fastbox. Med Solar Fastbox får du varen hurtigt leveret direkte til forbrugsstedet. På den måde sparer du tid og ressourcer.

Læs mere om Solar Fastbox

Læs mere om de forskellige industriområder

Marine

Læs mere

Offshore

Læs mere

Food & Beverage

Læs mere

Tavlebyggere

Læs mere

Infrastruktur

Læs mere

Havvind

Læs mere

TCO styrker konkurrenceevnen

Skandinaviske virksomheder binder mere kapital end deres europæiske konkurrenter. Hele 36 procent. Det viser en undersøgelse fra Nordea*. Det er en dyr fornøjelse for virksomheder, der ellers let kunne bruge de ressourcer på nye investeringer og derfor ikke får del i den vækst, de burde have. 

Hos Solar ved vi, at flere virksomheder er begyndt at konsolidere leverandører og finde det rigtige logistiske setup. 

Og det virker. Vores kunder fortæller, at de reducerer arbejdskapital, administration og det generelle forbrug. Det kan give helt op til 25 procent ny værdi, som enten forbedrer bundlinjen eller frigør arbejdstid, som bidrager med reel værdi i stedet for administration.

Læs mere

Vores services gør din hverdag lettere

Vi tilbyder en række tilpassede løsninger til optimering af distribution, lagerstyring og effektiv varehåndtering. Vi fokuserer på høj kvalitet, når det kommer til vores kunders behov og ønsker!

Se vores services

Den nemme løsning med de store besparelser

Uanset om du arbejder inden for el, vvs eller industri, så er Smart Supply | Kanban en lagerløsning for dig. Du får et skræddersyet lager med masser af overblik, hurtig genbestilling og automatisk opfyldning.

Fik vi sagt, at du både kan spare tid og penge?

Løsningen kan etableres i en container, i værkstedet, servicebilen, i et skab eller hvor det er hensigtsmæssigt at etablere et lager for varerne.

Læs mere om Smart Supply | Kanban

 

 

 

Kontakt

Kontakt vores kundecenter, hvis du vil vide mere om vores sortiment, koncepter eller services.

Kontakt:

Telefon: +45 76527030

Skriv mail