Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Den rigtige partner gør forskellen

Infrastruktur

At have den rigtige partner er altid vigtigt. For infrastrukturen er det afgørende at have den rigtige partner. Solar er eksperter i at organisere forsyningskæder og sikre, at du har de produkter og tjenester, du har brug for - når det er nødvendigt. Dette er noget, ikke kun din virksomhed eller organisation drager fordel af, men også holder hele samfundet i gang. 

 

 

Teknisk ekspertise

Vi er ikke bare sælgere – vi er de tekniske eksperter. Vores team af eksperter er velerfarne og har den rette viden til alle vores segmenter, altid til din tjeneste.

 

Effektiv og pålidelig

Solar er en veletableret partner med en leveringssikkerhed på 97 procent fra vores standardsortiment. Med Solar ved din side er du i gode hænder. For os er effektivitet ikke bare en mulighed for at løbe stærkere. Det er en mulighed for at levere høj kvalitet.

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder et bredt sortiment, der dækker alle dine behov. Derudover er vi eksperter i at skabe tilpassede løsninger til vores partnere. Vi udarbejder en løsning, der er ideel til din specifikke forsyningskæde.

Forretningsområder

Jernbane & Vej

Hele transportsystemet elektrificeres lige nu, hvilket sætter forsyningskæderne på prøve. Vores team af specialister har den erfaring og tekniske viden, der er nødvendig for at vedligeholde og udvikle fremtidens jernbaner og veje.
Læs mere

Strømforsyning

Uden elnettet vil tingene eskalere hurtigt. Elforsyningssektoren (DNO) har nogle væsentlige udfordringer at håndtere i de kommende år i forbindelse med opgradering af Elnettet til fremtidens energisystem. Med Solar som partner får du en partner med en betydelig erfaring inden for branchens produkter og supply chain krav.
Læs mere

Telekommunikation

Vores behov for båndbredde stiger konstant, og Solar er den ideelle partner at have ved din side med hensyn til forsyningskædeløsninger til FTTX-projekter eller 5G-udrulninger. Solar tilbyder en Single Point of Ordering-løsning, herunder standardisering og effektive sourcing- og forecasting-modeller. Vi hjælper dig med KPI-indstillinger og opfølgninger og skaber effektive returprocesser og digital integration. Resultatet er, at effektiviteten stiger, mens spild og CO2-fodaftryk falder.
Læs mere
"Kritisk infrastruktur er et område, hvor man aldrig må fejle. Det er også det, der gør Solar til sådan en god partner. Vi har den tekniske kompetence og produkterne og stræber altid efter at levere som lovet." Peter Hem, VP Infrastruktur Skandinavien
Kundecase

Nexel

Fleksibel og strømlinet arbejdsgang med Solars logistiktjenester.
Læs Mere
Kundecase

Caverion

Leveringssikkerhed gør Solar til den ideelle logistikpartner for Nordeuropas største solcellepark.
Læs mere
Kundecase

Tafjord Connect

At have de rigtige produkter på det rigtige tidspunkt er afgørende, når Solar hjælper Tafjord Connect med at udvide fiberen i Norge.
Læs Mere
/globalassets/shared/business-areas/industry/infrastructure/landing-page-2024/supplychain_1200x675_4.png

Supply Chain – hvad er dine behov?

Vi opsætter ofte en supply chain-løsning til vores partnere for at skabe den optimale løsning – og vi vælger altid det mest fordelagtige setup for din virksomhed. Derudover tilbyder vi muligheden for at udnytte en af Solars mange leverandøraftaler, som også fungerer som et robust og økonomisk attraktivt fundament for tail spend produkter.