Tilbage til nyhedslisten

Samarbejde med Elsewedy Electric sikrer lagerførte transformere til kritisk infrastruktur

Nyhed 23. april, 2024

Elsewedy-transformers-workers_banner.jpg

Solar ønsker at kunne levere transformere til hele distributionsnettet. Men det kræver et godt samarbejde med en pålidelig leverandør. Mange elnetselskaber har i de senere år haft udfordringer med at sikre rettidige leverancer af distributionstransformere. Når vi oplever en gennemsnitlig leveringstid på flere måneder for en transformer i dag, så skyldes det blandt andet mangel på råvarer. Dét kan være svært at vente på.

Derfor er udgangspunktet for vores samarbejde med Elsewedy Electric, at vi vil opbygge et lager af transformere, så vi kan tilbyde kortere leveringstider.

Vi har for nyligt vundet et samlet udbud til et antal danske forsyningsselskaber. Solar vandt udbuddet på baggrund af den tilbudte leveringsplan. Ud fra en god dialog med kunderne laver vi nogle holdbare forecasts, som gør os i stand til at levere de vigtige transformere inden for en kortere tidsramme.

Derfor faldt valget på Elsewedy Electric
Med Elsewedy fandt vi en samarbejdspartner der kan håndtere vores markedskrav samtidig med at de leverer kvalitetsprodukter. Den positive feedback, vi får fra kunderne, vidner om kvaliteten af Elsewedys transformere. Kvaliteten af transformerne er utrolig vigtig, når vi snakker om produkter der skal have +40 år i drift.

Det var ikke muligt at finde en europæisk producent fordi kapaciteten ganske enkelt ikke er der. Elsewedy Electrics referencer på det danske og tyske marked har demonstreret deres produkt- og leveringskvalitet, hvilket giver os tillid til deres evner. Desuden forbliver deres priser konkurrencedygtige på markedet.

Elsewedy-transformers-warehouse.jpg

Vil du se vores udvalg af transformere?

Find dem i webshoppen

Kontakt vores dygtige medarbejdere, hvis du har spørgsmål.

Send en mail