Solar Cable

Din garanti for professionelle produkter med hurtig levering til konkurrencedygtig pris

Køb nu

Hvorfor vælge Solar Cable?

Solar Cable tilbyder dig professionelle kabler til konkurrencedygtige priser.

Vores målsætning er, at alle produkter fra Solar Cable leveres inden for fire dage - de fleste leveres inden for én dag.

Vi har hele kategorier hos Solar Cable og kan dermed dække dit samlede køb inden for disse kategorier.

Kran- og elevatorkabler

Solar Cable sortimentet er blevet udvidet med et bredt sortiment af kabler til brug i forbindelse med bl.a. kran & elevator installationer. Sortimentet omfatter flade og runde kabler i skærmet eller uskærmet udførsel, og er fleksible, hvilket udmærker dem til brug indenfor disse installationer.

Køb nu

Udvidet kontrol- og styrekabel sortiment

Serien giver et godt grundlag for et bredt og tilgængeligt sortiment for industrien såvel som for elektrikeren. Produkterne indeholder disse underkategorier:

Styre- og kontrolkabler - PVC
Uskærmet styre- og kontrolkabler – Halogenfri
Uskærmet styre- og kontrolkabler – Halogenfri UV
Skærmet styre- og kontrolkabler – Halogenfri
Skærmet styre- og kontrolkabler – Halogenfri UV

Kan du knække DaVinci-koden på kablet?

Kabler navngives efter et komplekst sæt bogstaver og tal. Dette harmoniserede system definerer kabelnavnet. Det klassificerer kabelkonstruktionen ved at tildele koder (bogstaver eller tal) til at repræsentere kabelspænding, isoleringsmateriale, strukturelle elementer, kappe, specialfunktioner og ledertype.

Vil du prøve eller bare vide mere klik her

Nem adgang og ingen kompromiser i forhold til kvalitet og pris

Hos Solar Cable finder du professionelle produkter til konkurrencedygtige priser. Baseret på vores mange års erfaring i branchen inkluderer vi hele kategorier i Solar Cable, og på den måde dækker det dit samlede køb inden for disse kategorier.

Vi har sørget for at samle et udvalg af industrikabler, der dækker dit primære sortiment, med nem adgang til onlinebestilling og 1-4 dages levering. One-stop-shopping og et bredt udvalg af tjenester betyder, at du får én faktura, en bedre kundeoplevelse, mindre transport og bidrager til en mere bæredygtig løsning.

Installation Styrekabel 3G1,5 YSLY-JZ

Fleksibelt styrekabel til maskinindustrien. Dette kabel er anvendeligt ved fri bevægelse med let mekanisk stress i tørre og fugtige rum. Kablet er ikke anvendeligt til udendørs forlægning.

Køb nu
Installation Styrekabel 5G0,75 XH-JZ

Halogenfrit, fleksibelt styrekabel til maskinindustrien. Dette kabel er anvendeligt ved fri bevægelse med let mekanisk stress i tørre og fugtige rum. Kablet er UV-bestandigt og kan anvendes udendørs.

Køb nu
Installation Multikabel 4X0,50 LIYCY-O

Fleksibelt, skærmet multikabel til svagstrømsanlæg i styre- og signalkredse. Dette kabel er anvendeligt ved fri bevægelse med let mekanisk stress i tørre og fugtige rum. Kablet er ikke anvendeligt til udendørs forlægning.

Køb nu
Installation Motorkabel EMC 3X95+3G16

Motorkabel EMC anvendes til forsyning af frekvensregulerede motorer. Kablet er specielt konstrueret til at modstå de høje spidsspændinger, som optræder ved frekvensomformere. Beregnet for fast installation samt tilledning med fri bevægelse, indendørs og udendørs i tørre og fugtige miljøer samt nedgravning i jord. Kablet er uegnet til nedlægning i vand.

Køb nu
Industri Styrekabel 3G1,5 YSLY-JZ

Fleksibelt styrekabel til maskinindustrien. Dette kabel er anvendeligt ved fri bevægelse med let mekanisk stress i tørre og fugtige rum. Kablet er ikke anvendeligt til udendørs forlægning.

Køb nu
Industri Multikabel 4x0,75 LIYCY-O

Fleksibelt, skærmet multikabel til svagstrømsanlæg i styre- og signalkredse. Dette kabel er anvendeligt ved fri bevægelse med let mekanisk stress i tørre og fugtige rum. Kablet er ikke anvendeligt til udendørs forlægning.

Køb nu
Industri Motorkabel EMC 3x2,5+3G0,5

Anvendes til forsyning af frekvensregulerede motorer. Kablet er specielt konstrueret til at modstå de høje spidsspændinger, som optræder ved frekvensomformere. Beregnet for fast installation samt tilledning med fri bevægelse, indendørs og udendørs i tørre og fugtige miljøer samt nedgravning i jord. Kablet er uegnet til nedlægning i vand.

Køb nu
Industri Ledning 1x1,5 H07V2-K

Monteringsledninger anvendes i brugsgenstande, tavlemontering, og hvor der forekommer høje temperaturer. Kan i de fleste tilfælde erstatte dobbeltisolerede ledninger.

Køb nu

Sådan finder du de rigtige kabler i vores webshop

Følg denne trinvise kabelguide, så finder du nemt og hurtigt de kabler du skal bruge i vores webshop.

Gå til guiden her

Vores skræddersyede produktkoncepter

Vi har samlet de produkter, du har brug for til dine projekter! Dette gør det lettere og tydeligere for dig som kunde, når du samarbejder med Solar. Du kan læse mere om hvert koncept nedenfor.

Hos Solar Plus garanterer vi produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring i branchen har vi sørget for at samle et bredt udvalg af varer i vores Plus-koncept, som dækker op til 80 % af det, du har brug for til det daglige servicearbejde.

Oplev Solar Plus

Solar Netto er vores mest overkommelige alternativ, når du blot har brug for, at det er enkelt. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra omkostninger. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi altid tilbyder lave priser på elektrisk udstyr med tilstrækkelig god kvalitet. Ingen rabatter - kun nettopriser!

Oplev Solar Netto

Belysning er videnskab. Derfor har vi skabt vores helt eget koncept, der hjælper dig med at vælge den rigtige belysning. Vi hjælper dig med at finde den optimale belysningsløsning til alle typer projekter. Foretag beregninger og lad dig inspirere af vores Solar Light-websted.

Oplev Solar Light

Med Solar Tools finder du produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring i branchen har vi sørget for at samle et bredt udvalg af produkter inden for vores værktøjskoncept. Dette gør det lettere og tydeligere for dig som kunde, når du bestiller varer.

Oplev Solar Tools

Vil du vide mere om Solar Cable?

Hvis du har spørgsmål om produkter og Solar Cable-konceptet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter. Du kan også kontakte os direkte, så står vi klar til at hjælpe dig videre.

Du kan ringe til os for en uforpligtende samtale på tlf. +45 76 52 70 00 eller sende os en mail på: solarcable@solar.dk