Schneider Electric

Automation

Schneider Electrics automations- og kontrolprodukter dækker bredden i industri-, infrastruktur- og byggesektoren.
Alt fra trykknapper, programmerbare relæer til bevægelseskontrol og interface-moduler for applikationer fra enkle maskiner til komplekse processystemer.

Partnership-Badges_Alliance_Industrial-Automation-Distributor_Certified_CMYK_Green276x203.jpg

Se og køb automationsprodukter
OsiSense

Sensorer og RFID-system

Telemecanique Sensors har en global førerposition på området for industrielle sensorer og tilbyder en bred vifte af sensorteknologier, herunder endestopskontaktor, induktive sensorer, fotoelektriske sensorer og trykafbrydere. Schneiders mål er at forenkle kundernes hverdag, så de kan koncentrere sig om deres kerneværdier og maskinens ydeevne.

Gå til OsiSense
Harmony

Trykknapper, dåser, afbrydere, indikatorlamper og joystick

Som verdensførende inden for trykknapper, afbrydere og indikatorlamper er Harmony-serien benchmark for operatørens effektivitet. Det sikrer en robust, sikker, ergonomisk og nem kontrol af maskiner og produktionslinjer.

Gå til Harmony
Altivar

Frekvensomformere

Oplev en bred vifte af frekvensomformere, der tilbyder en kraftfuld og pålidelig kombination til dine motorstyringsløsninger op til 20 MW. Fra kompakte produkter til skræddersyede løsninger er de udviklet til det højeste kvalitetsniveau for at imødekomme dine behov i forskellige applikationer, såsom industrielle processer, maskiner eller bygninger.

Gå til frekvensomformere
TeSys

Kontaktorer

Oplev TeSys, et udvalg af kontaktorer overbelastningsrelæer, motorafbrydere, hybridstartere og indkapslede løsninger af forskellige slags. Designet til en række applikationer. TeSys tilbyder høj pålidelighed og lang mekanisk og elektrisk levetid og leveres med et komplet sortiment af tilbehør til motor- og belastningskontrol.

Gå til TeSys
Modicon

Strømforsyning og transformere

Den nye generation af universelle kraftenheder med et bredt arbejdsområde integrerer et stort antal nye funktioner og tilbyder endnu flere brugertjenester ved hjælp af forskellige funktionsmoduler. Designet til enkle maskiner og applikationer, modulære og optimale strømforsyninger værdsættes primært for deres ekstreme kompakthed.

Gå til Modicon
Preventa

Maskinsikkerhed

Sikkerhed og sundhed er vigtige spørgsmål for vores kunder inden for alle markedssegmenter, så det er vigtigt at sikre maksimal effektivitet og produktivitet og opretholde personalets sikkerhed. Det er vigtigere end nogensinde før at implementere smarte løsninger, der gør jeres maskiner sikre.

Gå til Preventa