Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Schneider Electric

Harmony

Som verdensførende inden for trykknapper, afbrydere og signallamper er Harmony-serien benchmark for operatørens effektivitet. Det sikrer en robust, sikker, ergonomisk og nem kontrol af maskiner og produktionslinjer.

Partnership-Badges_Alliance_Industrial-Automation-Distributor_Certified_CMYK_Green276x203.jpg

Se alle trykknapper og køb

Bliv mere effektiv med vores oversigt over trykknapper

Det skal være let at bestille materialer, og med vores oversigt over trykknapper fra Schneider Electric er det lettere end nogensinde.

Vi vejleder dig, mens du ser nærmere på vores trykknapper fra Schneider Electric, og du kan let træffe dit valg og gennemføre din bestilling.

Velkommen til en lettere og bedre arbejdsdag! 

Er du ikke kunde hos os endnu?

Bliv kunde i dag! Som kunde er du det vigtigste for os her hos Solar, og vi er altid på din side. Vi tilbyder moderne og fleksible løsninger, der hjælper dig med at optimere din hverdag. Hos os finder du alt, hvad du har brug for, under ét tag, og vi hjælper dig med virksomhedstilpassede tjenester og produkter. Du kan altid regne med os.

Bliv kunde
Schneider Electric

Harmony XB4

Det modulære XB4-udvalg af styrings- og signalenheder Ø 22 mm samt 30 mm flush i metal kombinerer enkel installation, effektivitet, moderne design, fleksibilitet og robusthed til at imødekomme de fleste industrielle anvendelser.

Se og køb Harmony XB4
Schneider Electric

Harmony XB5

Det modulære XB5-udvalg af styrings- og signalenheder Ø 22 mm samt 30 mm flush i plast, kombinerer enkel installation, effektivitet, fleksibilitet, moderne design og robusthed til at imødekomme de fleste industrielle anvendelser.

Se og køb XB5
Schneider Electric

Harmony XAL-D/XAL-K

Harmony XALD- og XALK-kontrolstationer er ideelle til industrielle, bygnings- og infrastrukturapplikationer. De er kompatible med Harmony XB5-serien af kontrol- og signalenheder, der giver et bredt udvalg af cirkulære og firkantede hoveder. Overensstemmelse med IEC-, UL-, CSA-standarder samt CE-mærkning, IP 66 og NEMA 4 støv- og fugtisolering.

Se og køb Harmony XAL-D/XAL-K
Schneider Electric

Harmony XAP

XAP M – Støbt metalhus med eller uden udskæring, zinklegering, kabinet med blå maling, 1 til 12 udskæringer. XAP J – Støbt metal, med eller uden udskæring, zinklegering, gult låg og blå bund, 1 udskæring XAP E – Indbygningsplade med udskæring, frontplade af anodiseret aluminium, 1 til 5 udskæringer, IP 65, kompatibel med UL, CSA-afhængigt af version.

Se og køb Harmony XAP
Schneider Electric

Harmony XALG

Kontrolstationskabinetter i plast, XALG, til svære miljøer til Ø 22 kontrol- og signalenheder Harmony® XB5, IP66, IP69K, IK05. Overholdelse af de vigtigste standarder: IEC/EN 60947-1, IEC/EN 60947-5-1.

Se og køb Harmony XALG
Schneider Electric

Harmony XB5R

Harmony XB5R-serien af batteriløse og trådløse trykknapkontakter muliggør reduceret fortrådning, installationsfleksibilitet og mobilitet hos operatører i industrielle produktionsapplikationer.

Se og køb Harmony XB5R

Fordele


Moderne og overkommeligt design

Et strejf af stil til elektriske paneler og maskiner.

Operationel effektivitet
Innovative funktioner, der gør driften enklere og mere effektiv.Installationsbesparelser

Designet til effektivitet, der hjælper med at holde omkostningerne nede.

Robusthed
Ydeevne til at modstå selv de hårdeste miljøer.Et simpelt valg

Kun 100 produktreferencer, der dækker 80 % af alle behov.

En enkelt leverandør
Det mest omfattende produktsortiment på markedet.

Schneider Electric

Harmony K

Drejeomskifter fra 10 til 150 A. Modulære afbrydere med plast- og metalhoveder til at imødekomme de fleste industrielle anvendelser. K1- og K2-serier, 12/20 A-normering. UL-listet, CSA og CE-certificeret.

Se og køb Harmony K
Schneider Electric

Harmony XB7

XB7-serien af Ø 22 mm plastknapper og pilotlys tilbyder et monolitisk, optimeret design, der giver komplette funktioner i et enkelt delnummer, hvilket forenkler bestilling og installation i elektrisk distribution og maskinanvendelser.

Se og køb Harmony XB7
Schneider Electric

Harmony XB6

XB6-sortimentet af Ø 16 mm plastknapper, afbrydere og signallamper tilbyder modulære og monolitiske design, der giver fleksibilitet og enkel installation i industrielle og kommercielle anvendelser. Overensstemmelse med IEC-, UL-, CSA- og CCC-standarder samt CE-mærkning op til IP65.

Se og køb Harmony XB6
Schneider Electric

Harmony XAC

Hængetryk til hjælpekredsløb udstyret med 2 til 12 Ø 22 mm knapper, overholdelse af IEC-standarder, UL/CSA-certificering, IP 65.

Se og køb Harmony XAC
Schneider Electric

Harmony XVL

Indikatorer med sort ramme, udragende LED, Ø 8 mm, IP 40 og indikatorer med integreret objektivdæksel, LED, Ø 8 og 12 mm, IP 40, overholdelse af IEC, UL og CSA standarder.

Se og køb Harmony XVL
Schneider Electric

Harmony XD2/XD4/XD5/XDA

Joystick-controllere og controller-stationer og -borde.

Se og køb Harmony XD2/XD4/XD5/XDA
Schneider Electric

Harmony XAW

Harmony XAW-kontrolstationsområdet er designet til industrier, hvor en potentiel eksplosiv atmosfære kan forekomme. I overensstemmelse med de globale standarder ATEX Dust: Europæisk direktiv 2014/34/UE, zone 21/22 og, eksklusivt udstyret med vores ATEX støvbestandige Ø22 Harmony XB4-produktsortiment.

Se og køb Harmony XAW
Schneider Electric

Harmony Pocket Remote

Pocket Remote trådløs industriel fjernbetjening er en del af et komplet sortiment dedikeret til at forbedre operatørens mobilitet og tilbyder kundespecifik tilpasning.

Se og køb Harmony Pocket Remote
Schneider Electric

Harmony eXLhoist

Harmony eXLhoist industriel fjernbetjening er en del af et komplet sortiment af enheder designet til intuitiv og sikker betjening inden for hejsning og materialehåndtering.

Se og køb Harmony eXLhoist
Schneider Electric

Nødstopstryk i metal Ø40mm

Komplet nødstopstryk i metal med rød paddehat ø40mm, 2NC

Køb her
Schneider Electric

Drejeomskifter 2 faste stillinger

Komplet drejeomskifter i metal med 2 faste stillinger, kort greb sort, 1NO

Køb her
Schneider-Electric

Trykknapkasse 3 funktioner

Komplet trykknapkasse i plast med sort og hvid pil op, rød paddehattryk i midt Ø30mm

Køb her
Schneider Electric

Belyst nødstopstryk i kasse

Komplet nødstopstryk i plast kasse belyst i hvid og rød LED 24VDC, 2xNC + 1xNO

Køb her

Sådan optimeres dit operatørinterface med Harmony

Kundeservice

Ring til os:
VESTDANMARK (JYLLAND OG FYN): +45 76 52 75 40 eller
ØSTDANMARK (SJÆLLAND OG BORNHOLM): +45 76 52 79 20

Uanset om du har brug for hjælp til bestillinger, teknisk rådgivning eller hjælp til returnering og reklamation, er vi der for dig.  Du kan også kontakte os på kundeservice@solar.dk

Åbningstider: man-tors: 07.00-16.00 og fre 07.00-14.00

Kontakt kundeservice