Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Schneider Electric

TeSys

Udforsk TeSys, en række kontaktorer, overbelastningsrelæer og reverserende kontaktorer, der er designet til at koble belastninger til en lang række applikationer. TeSys tilbyder høj pålidelighed og lang mekanisk og elektrisk levetid og leveres med en komplet serie tilbehør til koblingsmateriel.

Partnership-Badges_Alliance_Industrial-Automation-Distributor_Certified_CMYK_Green276x203.jpg

Se alle kontaktorer og køb

Bliv mere effektiv med vores oversigt over kontaktorer

Det skal være let at bestille materialer, og med vores oversigt over kontaktorer fra Schneider Electric er det lettere end nogensinde.

Vi vejleder dig, mens du ser nærmere på vores kontaktorer fra Schneider Electric, og du kan let træffe dit valg og gennemføre din bestilling.

Velkommen til en lettere og bedre arbejdsdag! 

Er du ikke kunde hos os endnu?

Bliv kunde i dag! Som kunde er du det vigtigste for os her hos Solar, og vi er altid på din side. Vi tilbyder moderne og fleksible løsninger, der hjælper dig med at optimere din hverdag. Hos os finder du alt, hvad du har brug for, under ét tag, og vi hjælper dig med virksomhedstilpassede tjenester og produkter. Du kan altid regne med os.

Bliv kunde
Schneider Electric

TeSys D

TeSys D-kontaktorer og reverserende kontaktorer fås fra 9 A til 150 A (induktiv motor) og fra 20 A til 200 A (resistive belastninger) i 3-polet og 4-polet version.

Køb TeSys D
Schneider Electric

TeSys D Green

TeSys D-serien er nu udvidet med nye kontaktorer med AC/DC-spoler (hver spole kan forsynes med enten AC eller DC). Forenkl dine vedligeholdelsesintervaller med 90%. TeSys D Green-kontaktorer forbundet med TeSys LR9D elektroniske overbelastningsrelæer reducerer varmeproduktion og energiforbrug med op til 50 %.

Køb TeSys D Green
Schneider Electric

TeSys LRD

Dette er et fleksibelt udvalg af termiske overbelastningsrelæer fra 0,06 kW til 75 kW. Designet til TeSys D-kontaktorer, kan monteres direkte under kontaktorerne for en kompakt løsning eller separat ved hjælp af tilbehør.

Køb TeSysLRD
Schneider Electric

TeSys K

TeSys K er kompaktkontakter fra 6 til 16 A (med et bredt sortiment af spolespændinger (AC, DC, lavt forbrug og støjsvag) samt mange terminalforbindelsesmuligheder.

Køb TeSys K
Schneider Electric

TeSys Island

TeSys Island er designet til at koble, beskytte og styre motorer og andre elektriske belastninger op til 40 HK i et elektrisk kontrolpanel.

Køb TeSys Island
Schneider Electric

TeSys LR2

Termiske overbelastningsrelæer fra 0,06 kW til 5,5 kW, der kan bruges som en enkeltstående løsning eller monteres direkte på TeSys K miniaturekontaktorer.

Køb TeSys LR2
Schneider Electric

TeSys GV2

TeSys GV2 motorværn giver manuel afbrydelse, manuel motorstyring og kortslutnings- og termisk beskyttelse, 45 mm standardbredde. GV2ME - termomagnetisk og trykknapper. GV2P - termomagnetisk og drejeligt håndtag. GV2L - magnetisk beskyttelse og drejeligt håndtag. GV2LE - magnetisk beskyttelse og vippeafbryder. GV2RT - højt magnetisk udløsningsniveau og vippeafbryder.

Køb TeSys GV2
Schneider Electric

TeSys GV3

TeSys GV3 motorværn. Manuel afbrydelse og termisk overstrømsbeskyttelse i 55 mm standardbreddeenhed.

Køb TeSys GV3
Schneider Electric

TeSys F

TeSys F er en række kontaktorer fra 115 A til 1000 A til AC-3 applikationer og fra 200 A til 2600 A til AC-1 applikationer.

Køb TeSys F
Schneider Electric

TeSys LR9

Et komplet sortiment af elektroniske termiske overbelastningsrelæer fra 0,1 til 360 A. Designet til TeSys D- og F-kontaktor, kan monteres direkte under kontaktorerne for avanceret motorbeskyttelse.

Køb TeSys LR9
Schneider Electric

TeSys D, K, SK

TeSys D-, K- og SK-styringskontaktorer, der inkluderer relæer og miniaturekontaktorer.

Køb TeSys D, K, SK
Schneider Electric

TeSys GC, GY, GF

TeSys GC, GY, GF er en række modulære kontaktorer og relæer fra 16 til 100 A, designet til forskellige applikationer i flere forskellige brancher.

Køb TeSys GC, GY, GF
Tesys fordele

Innovation

Øg anlæggets effektivitet og produktivitet, samtidig med at du reducerer kapitalinvesteringerne (CAPEX). Med TeSys-løsningerne kan du imødekomme denne udfordring.

Tesys fordele

Pålidelighed

Tidens dNutidens digitale systemer kræver nøjagtige og sikre oplysninger. TeSys-teknologien er et af de mest pålidelige reservestik på markedet.gitale systemer kræver nøjagtige og sikre oplysninger. TeSys-teknologi er et af de mest pålidelige backup-stik på markedet.

Tesys fordele

Enkelhed

Gør dit liv nemmere ved at reducere vedligeholdelsesomkostningerne, samtidig med at du øger sikkerheden og pålideligheden. Med TeSys-løsninger er det nemt.

Tesys fordele

Sikkerhed

Løse elektriske forbindelser er hovedårsagen til elektriske brande. Reducer risikoen med TeSys EverLink-teknologi.

Schneider Electric

TeSys GV4

Et kompakt, robust og innovativt motorværn. Fra 0,25 til 55 kW ved 415 V AC (0,8 til 115 A). Alt sammen i én byggestørrelse. GV4-L - anvendes sammen med et overbelastningsrelæ eller et drev. GV4-P - elektronisk kerne til høj nøjagtighed, bredt indstillingsområde, dækker både motorklasse 10 og 20. GV4-PEM - magnetisk kortslutnings- og overbelastningsbeskyttelse med avancerede indstillinger og præ-alarmudgange.

Køb TeSys GV4
Schneider Electric

TeSys GV5, GV6

TeSys GV5- og GV6-serien af motorafbrydere er designet til at beskytte motorer mod overbelastning, kortslutningsfejl, asynkron balance eller fasetab.

Køb TeSys GV5, GV6
Schneider Electric

TeSys LE

TeSys LE er en række kapslede D.O.L-motorstartere og -softstartere på op til 37 kW, som er nemme at både bruge og installere. Disse kompakte, ergonomisk designede startere kan vægmonteres eller installeres direkte på enheden.

Køb TeSys LE
Schneider Electric

TeSys LT3

Termistorbeskyttelsesrelæer er designet til brug med PTC-termistorprober. Løsningen giver kontinuerlig temperaturovervågning for at beskytte maskiner (motorer, generatorer osv.) mod varmebelastninger.

Køb TeSys LT3
Schneider Electric

TeSys T

Smart motoradministrationssystem. Når det forbindes med en kortslutningsbeskyttelseenhed og en kontaktor, giver enheden fuld motorovervågning, kontrol og beskyttelse af elektriske motorer.

Køb TeSys T
Schneider Electric

TeSys U

Dette er den mest kompakte motorstarter. Den dækker hovedmotorprogrammer (direkte start, reversering og drevbeskyttelse) fra 0 til 15 kW (0 til 32 A), der sikrer en brydeevne på 50 kA med total koordination (i henhold til IEC 60947-6-2). Kombinerer termisk og magnetisk beskyttelse, kobling og kontaktor i et enkelt produkt.

Køb TeSys U
Schneider Electric

TeSys H

Ultrakompakt, multifunktionel starter, for integration i styretavle og mulighed for safety løsninger.

Køb TeSys H

Se videoen, og bliv klogere på TeSys kontaktorer

TeSys Island er en innovativ løsning, der gør maskiner smartere og mere pålidelige og samtidig reducerer maskintiden.

Schneider Electric

Motorværn 70-80A

Motorværn GV3P 3P Termisk/Magnetisk indstilling fra 70 - 80 Amp, 50kA Icu

Køb her
Schneider Electric

Motorværn GV4PE Multi

Motorværn GV4PE 3P Multi/Termisk/Magnetisk udkobling 80A 25kA

Køb her
Schneider Electric

Kontaktor 38A 230VAC

Kontaktor 18,5kW, 400V AC, 38A ved AC3, 3 polet, 1NO+1NC, styrespænding 230V AC

Køb her
Schneider Electric

Kontaktor 12A 24VDC

Kontaktor 5,5KW, 400V AC, 12A ved AC3 3 polet , 1NC, styrespænding 24V DC

Køb her
Schneider Electric

Kasse for motorværn

Kasse til vægmontering. IP55. Til motorværn GV2ME IP54

Køb her
Schneider Electric

Paddetryk for kasse

Nødstopstryk Rød 40 mm for GV2M i kasse

Køb her
Schneider Electric

Underspænding udløser

Underspændingsspole, monteres på højre side af GV2. Spænding: 400V 50Hz.

Køb her
Schneider Electric

Tidsblok

Tidsblok forsinket indkobling.1-30S. Tidsområde 0,1-30sek for Y/D-starter frontmonteret til LC1D

Køb her

Kundeservice

Ring til os:
VESTDANMARK (JYLLAND OG FYN): +45 76 52 75 40 eller
ØSTDANMARK (SJÆLLAND OG BORNHOLM): +45 76 52 79 20

Uanset om du har brug for hjælp til bestillinger, teknisk rådgivning eller hjælp til returnering og reklamation, er vi der for dig.  Du kan også kontakte os på kundeservice@solar.dk

Åbningstider: man-tors: 07.00-16.00 og fre 07.00-14.00

Kontakt kundeservice