Digitalisering af forsyningskæden

Odfjell Drilling

Nyt digitalt samarbejde giver fordele

 

 

 

 

 

 

Det norske firma Odfjell Drilling har brug for en leverandør og forretningspartner, der kan tilbyde en digital tankegang, innovative løsninger og omfattende viden om deres forretning. Derfor har de valgt Solar.


De seneste 10 år har Odfjell Drilling dagligt e-mailet deres ordrer til Solar. Som følge af et nyt digitalt samarbejde kan boreselskabet imidlertid nu udnytte fordelene forbundet med Solars webshop.

"Vores ERP-system bliver integreret med Solars webshop, hvilket vil gøre indkøbsafdelingens arbejde lettere. Vi kan reducere vores transaktionsomkostninger og øge effektiviteten," forklarer Johnny Kristensen, Advisor GBS-SCM, Odfjell Drilling.

Leveringstid er afgørende ved både on- og offshore-projekter. Grundet stramme deadlines kan det være både dyrt og tidskrævende, når materialer forsinkes. Ingeniører er muligvis kun tilgængelige i et bestemt tidsrum, og hvis materialerne ikke ankommer til tiden, kan det blive nødvendigt at udarbejde en alternativ tidsplan. Fremover vil leveringstid og lagerbeholdning imidlertid være tilgængeligt i et digitalt format.

Solar blev også inviteret til at levere supportservices til onshore-projekter. Disse services inkluderer bl.a. et dedikeret projektsupportteam og en digitaliseret forsendelseslagerløsning til brug under større projekter og Special Periodic Surveys (rigprojekter krævet af klassifikationsselskaberne).
"Det er også vigtigt for os at kunne tilgå produktoplysninger og certifikater når som helst – især i forbindelse med håndtering af farlige artikler. Med den nye digitale løsning er disse altid tilgængelige," forklarer Johnny Kristensen, der betragter Solar som en innovativ og digital forretningspartner med moderne løsninger.

Forbedret logistik
Odfjell Drilling investerer også i innovative digitale løsninger, der understøtter gennemsigtige, strømlinede og omkostningseffektive forsyningskædeprocesser. De foretrukne leverandører inviteres til at medvirke i udviklingen af en ny løsning med henblik på at reducere tidsforbruget og omkostningerne gennem hele processen fra købsordre til varemodtagelse. I øjeblikket er Solar én ud af en lille gruppe udvalgte virksomheder, der er blevet inviteret til at fremlægge et proof of concept.

"Vi er overbeviste om, at dette bliver vores nye, omkostningseffektive måde at understøtte vores offshore-aktiviteter på," siger Johnny Kristensen.
"Vores digitale løsninger giver Odfjell Drilling et bedre overblik. Konstant adgang til deres eget komplette katalog, priser og relevant dokumentation øger effektiviteten og giver økonomiske besparelser," siger Egil Finshus, Sales Manager, Offshore and Marine, Solar.

Odfjell Drilling er en førende international bore- og ingeniørvirksomhed. Gennem snart fem årtier i branchen har Odfjell Drilling etableret sig som en verdensførende boreoperatør i nogle af de mest udfordrende områder på jorden. Virksomheden er baseret i Norge og har aktiviteter verden over.