Tag kontrollen over dit indkøb

Sourcing og services til industrien

Solar Industri er en strategisk indkøbspartner til industrien. Vi leverer produkter og services, der giver dig kontrol over alle dele af dit indkøb. Her kan du læse mere om, hvordan vi sammen kan forbedre jeres konkurrenceevne.

Hvorfor Solar Industri?

Som en proaktiv sourcing- og servicevirksomhed kan vi give dig transparens. Kontrol. Derfra kan du konsolidere indkøbet, digitalisere processerne og optimere logistikken, så du minimerer de totale omkostninger og maksimerer den fælles værdi. 

Hvis du endnu ikke er kunde, kan du udfylde kontaktformularen her på siden - så opretter vi dig hurtigst muligt. 

Vælg Solar og få:

Strategisk indkøbspartner

Du får en indkøbspartner, der arbejder på tværs af landegrænser. Med et særligt nichefokus på udvalgte vertikaler i industrien. Her arbejder vi med alt fra helt små produktioner til globale virksomheder med fabrikker i hele Nordeuropa.

Bedre totaløkonomi

Du får en totaløkonomisk tilgang. Prisen skal være rigtig. Naturligvis. Men alt rundt om indkøbet skal tænkes med, så du får mest værdi for pengene.

Konkret erfaring

Du får erfaring. 100 år. Helt præcist. Derfor kan vi styre dit indkøb sikkert i havn med fokus på risikostyring, at den overordnede kontrakt følges lokalt, og at de gode planer udmøntes i klare handlinger.

Værdiskabende services

Vi har en række services til industrivirksomheder, som ønsker at minimere bestillingsarbejde, fakturering, varehåndtering etc. Blandt vores services til industrien findes:

SMART SUPPLY | KANBAN Den nemme lagerløsning med de store besparelser

Reducer lageret, hæv leveringssikkerhed og sænk antallet af bestillinger med en Smart Supply | Kanban-løsning fra Solar.

Se mere
KITBOX Optimér forretningen med skræddersyet levering

Kitbox er et komplet samlesæt med komponenter til en specifik opgave. Designet til at optimere indkøb, produktionshastighed og økonomi.

Se mere
Tail Spend Management Sænk omkostninger og tidsforbrug på indkøbet af c-produkter

Med Tail Spend Management konsoliderer vi indkøbet af c-produkter, sænker antallet af leverandører og skaber resultater på bundlinjen.

Se mere
Vareautomat Altid tilgængeligt materiale 24/7

Vareautomaten er et lagerstyringsværktøj, der giver øget kontrol, reducerede omkostninger til varer, optimeret drift og reduceret risiko for nedetid.

Se mere

Nyt sortiment: Teknik og Mekanik

Som Solar-kunde har du nu adgang til et nyt stort sortiment med fx lejer, rullekæder, kileremme, hydraulik og pneumatik. 

 

Læs mere her
Produkter & vejledning Maskinsikkerhed

Hos Solar finder du et stort udvalg af produkter inden for maskinsikkerhed. Vi har netop udvidet vores sortiment og lagerbeholdning, så du kan få kort leveringstid på flere produkter.

Bliv klogere
Arbejdstøj Digitaliser indkøbet af arbejdstøj

Minimer tidsforbrug og tag kontrollen over udgifterne ved indkøbet af arbejdstøj med firmalogo. Som kunde hos Solar, kan du samle al indkøb af arbejdstøj i én kontrakt og få fuldt overblik over forbruget via en digital tøjbutik.

Bliv klædt godt på

Effektiviser arbejdet med Siemens-konfiguratoren

Det skal være enkelt at bestille materialer - og med Siemens-konfiguratoren er det lettere end nogensinde. Konfiguratoren er din guide, når du klikker dig rundt blandt vores 14.000 Siemens-produkter. Når du har fundet det, du skal bruge, kan din bestilling sendes af sted på ingen tid.

Velkommen til den lettere hverdag!

Prøv Siemens-konfiguratoren

Det siger kunderne

Nilpeter Leverandørkonsolidering gør livet lettere for maskinproducent

Ved at konsolidere en stor del af sine indkøb har Nilpeter nedbragt omkostninger til administration betydeligt og frigivet vigtige ressourcer.

Læs
Selektro Elektronikproducent opnår knivskarp logistik med TCO

En klar tilgang til logistik er afgørende for at bevare konkurrencedygtigheden på et marked, der stiller større og større krav til kortere leveringstider og lavere priser, lyder det fra Selektro.

Læs
SCA Ortviken Outsourcing effektiviserer lagerstyringen hos papirfabrikant

Solar har overtaget hele lagerhåndteringen hos SCA Ortviken, som dermed har sluppet for de tunge og tidskrævende opgaver som ordrehåndtering, varebestilling, genopfyldning og status med faste leveringsdage i løbet af ugen.

Læs
SCADA INTERNATIONAL SCADA styrker konkurrenceevnen med Kitbox

SCADA International effektiviserer indkøb, produktion og bogholderi med Kitbox fra Solar. Gevinsten er så stor, at virksomheden kan udskyde ansættelsen af flere medarbejdere, lyder det fra COO Jens Vanting Bagger.

Læs