Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Varmepumper

Industrial Solutions

Solar Industrial Solutions er en specialenhed, der arbejder med projektering og salg af industrielle varmepumper. Vi hjælper dig med den ekspertviden, du har brug for inden for besigtigelse, projektledelse, salg, projektering, optegning, implementering, teknisk support, ansøgning om tilskud samt myndighedsbehandling. Kort sagt: vi hjælper dig i hele processen og tilbyder dansktalende support.

Kontakt os

Derfor skal du vælge ThermoNova

/globalassets/shared/climate-and-energy/industrial-solutions/ecco6-web_crop.jpg

ThermoNova udvikler og leverer en ny og anderledes type modulopbygget varmepumpe, der giver mulighed for store og energieffektive varmeløsninger specielt i industri, haller, lagre og større kontorbygninger. ThermoNovas varmepumper er et oplagt valg, både i nybyg og ved energirenovering samt steder, hvor der kræves høje temperaturer over 70 grader. Produkterne er dansk produceret og kører på propan, hvilket typisk giver en højere virkningsgrad samt lav GWP.

Cases med ThermoNova varmepumper

Case

Fabrik skifter gas ud med varmepumpe

Farve- og lakfabrikken Nowocoat har udskiftet deres gamle gasfyr med en industriel varmepumpe fra ThermoNova. Det har skabt bedre forsyningssikkerhed og besparelser på energiregningen. "Samtidig giver det en helt anden ro i maven", siger Ole Enevold Jensen.
Læs mere her
Case

Dall VVS bruger Solar som sparringspartner

"Jeg har en god dialog med Solar, der hjælper med dimensionering af anlæg og er en sparringspartner for mig. De er også med ude ved mine kunder, hvilket giver en ekstra troværdighed, når jeg har eksperter med", siger Niels Dall.
Læs om samarbejdet
Case

Grøn omstilling i Salling Group

Salling Group investerer i grøn omstilling med varmepumper til alle Nettos butikker og hovedlager i Tyskland. Se hvordan de har nedbragt deres CO2-udledning med 510 tons om året med ThermoNovas produkter.
Læs mere om projektet
Case

Hotel VejleFjord forbedrer CO2-regnskab

Hotel VejleFjord har reduceret deres CO2-udslip med 1000 ton på bare tre år. En stor del skyldes skiftet fra gas til varmepumper. Et vigtigt skridt på vejen mod ønsket om CO2-neutralitet i 2030.
Læs mere om projektet
Case

Industrielle varmepumper hos ECCO

Skogiganten ECCO har energirenoveret deres hovedkontor og lager i Tønder. Fossile brændstoffer er skiftet ud med energi fra varmepumper, som udleder væsentligt mindre CO2. Et skridt på vejen mod ambitionen om at opnå energi-neutralitet ved koncernens hovedkontor i 2024.
Læs mere om løsningen
Case

Varmepumper på taget hos Solar

Vi har installeret 3 kæmpe varmepumper på taget af vores lager, som skal forsyne ca. 60.000 m2 med varme. Anlægget har en tilbagebetalingstid på 2 år og giver os en årlig besparelse på 3,2 mio. DKK.
Læs mere

ThermoNovas produkter

Propan R290 luft/vand-varmepumper - 110 kW-2,5 MW

NOVA

NOVA-seriens kølekreds er forsynet med det naturlige kølemiddel propangas. Propan har bedre termodynamiske egenskaber end syntetiske alternativer og hermed kan der opnås en højere vandtemperatur på varm side og en højere COP.
Åbn brochuren
Industrielle luft/luft varmepumper

KITA

KITA Air er på trods af en lav installationspris vores kunders foretrukne varme- og komfortkøleanlæg i store haller. Komforten overstiger på alle fronter traditionelle olie- og gaskaloriferer samt vandbårne systemter, bl.a. på grund af god varmefordeling og kombineret varme/kølefunktion.
Åbn brochuren

Hvilken løsning har vi selv valgt?

Se med, når Jacob Mortensen fortæller hvorfor det er KITA Air varmepumper fra ThermoNova, der er det bedste valg til opvarmning af vores varelager.

6.500 m2 med 13 meter til loftet. Det er størrelsen på vores højlager, som holder en jævn temperatur på 20 °C, takket være 6 styk KITA Air ThermoNova-enheder.

/globalassets/dk/landing-pages/klima_energi/industrilosninger-varmepumper-pa-taget/varmepumpe.00_00_13_15.still010_crop_1000x660.jpg

Et trygt samarbejde med Solar og ThermoNova

Et godt samarbejde bygger på tillid og tryghed. Hos os får du en certificeret og erfaren partner, hvor kvaliteten er til at stole på. Vi overholder selvfølgelig alle gældende regler på området inden for el, vvs og køl og har følgende certifikater:

ThermoNova:
Kølecertifikat
ISO9001:2015 certificeret
F.Gas Firmagodkendelse Kategori I
Aut. VVS installatør

Solar A/S
Ledelsessystem certifikat
ISO9001:2015
ISO14001:2015
F.gas Certifikat -  Kategori III + I

/globalassets/shared/climate-and-energy/solar-panels/sis_solceller.jpg

Har du brug for en komplet løsning med solceller og varmepumper?

Den klarer vi også.

Vores eksperter kan rådgive dig om design og projektering samt beregning af energibesparelse, hvis man kombinerer sin varmepumpeløsning med solceller.

Kontakt os og hør nærmere.

Brug for en mindre varmepumpe?

Tilskudsordninger og fokus på den grønne omstilling sætter skub i salget af varmepumper og udløser et stort forretningspotentiale. Læs mere om, hvad Solar kan gøre for dig på varmepumpeområdet.
Læs mere

Rådgivning inden for Klima &Energi

Solar Klima & Energi er meget mere end energirigtige produkter. Vi er din sparringspartner inden for de rette løsningsvalg. Vi supporterer dig i processen således vi i fællesskab får udarbejdet et velfungerende projekt, som gør dig konkurrencedygtig.
Læs mere

Vi servicerer mange industrisegmenter

Hvad end du tilhører fødevareindustrien eller offshore-segmentet, så sætter vi os ind i din forretning. Som strategisk partner kan vi bidrage til at effektivisere indkøb, digitalisere processer og optimere logistikken, så du kan reducere totalomkostningerne og øge konkurrenceevnen.
Se hvad vi tilbyder
/globalassets/shared/about-solar/sustainability/dsc04432_web.jpg

Nyhed: Solar køber varmepumpeproducenten ThermoNova
Vi overtog den 1. marts 2023 51% af aktierne i ThermoNova A/S, der udvikler og leverer større industrielle varmepumper. Det er netop ThermoNovas varmepumper, som vi selv har installeret på taget af vores lager.

Investeringen skal sætte ekstra skub i den grønne omstilling hos både små og store virksomheder.