Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

VVS-Installatør: Solar er en sparringspartner

/globalassets/shared/climate-and-energy/industrial-solutions/nowecoat/dall-vvs_1500x1000px.jpg

Dall VVS i Kolding oplever en stigende efterspørgsel på varmepumper fra deres industrikunder. Sammen med Solar Industrial Solutions har de lavet et stærkt samarbejde, som er gavnligt for alle.  

Mange industrivirksomheder har været udfordret af høje gaspriser og stor CO2-udledning, og nu ønsker flere at skifte gas ud med varmepumper. Det oplever Niels Dall, ejer af Dall VVS, som til dagligt rådgiver og servicerer forskellige industrikunder.  

”Vi mærker, at flere af vores kunder kigger på, hvordan deres profil udadtil skal være fremover. De har fået et større fokus på CO2-udledning og deres kunder stiller også flere krav til dem. Skiftet til varmepumper gør en stor forskel i CO2-regnskabet, og det er et område, som mange efterspørger hjælp til,” forklarer han.    

Særligt beregninger og dimensionering har krævet ekstra hjælp, og derfor har Dall VVS et samarbejde med Solar Industrial Solutions på de store projekter.

Dall VVS er en del af VVS Mester.

Jeg har en god dialog med Solar, der hjælper med dimensionering af anlæg og er en sparringspartner for mig. De er også med ude ved mine kunder, hvilket giver en ekstra troværdighed, når jeg har eksperter med. Niels Dall, Dall VVS
/globalassets/shared/climate-and-energy/industrial-solutions/nowecoat/nowecoat_varmepumpe_dall-vvs_1500x1000px.jpg

”Vi kan se, at de projekter, der lykkedes bedst, er dem, hvor vi alle er repræsenteret – både rådgiver, installatør og slutkunde. Den tekniske sparring og de dybdegående beregninger er vigtige for et godt projekt, og her kan Solar Industrial Solutions være behjælpelig,” udtaler Jesper Rindom Stenager, der er projektchef hos Solar.  

I 2023 opkøbte Solar varmepumpeproducenten ThermoNova, som producerer industrielle varmepumper.  

”Fordelen ved ThermoNovas produkter er, at de passer ind de fleste steder. Det hele kommer som en samlet enhed, der er dimensioneret til min kunde, og så er det nemt at tilslutte og styre i dagligdagen,” uddyber Niels Dall.   

Læs om vores kunder med en ThermoNova-løsning

Case

Hotel VejleFjord forbedrer CO2-regnskab

Hotel VejleFjord har reduceret deres CO2-udslip med 1000 ton på bare tre år. En stor del skyldes skiftet fra gas til varmepumper. Et vigtigt skridt på vejen mod ønsket om CO2-neutralitet i 2030.
Læs mere om projektet
Case

Industrielle varmepumper hos ECCO

Skogiganten ECCO har energirenoveret deres hovedkontor og lager i Tønder. Fossile brændstoffer er skiftet ud med energi fra varmepumper, som udleder væsentligt mindre CO2. Et skridt på vejen mod ambitionen om at opnå energi-neutralitet ved koncernens hovedkontor i 2024.
Læs mere om løsningen
Case

Grøn omstilling i Salling Group

Salling Group investerer i grøn omstilling med varmepumper til alle Nettos butikker og hovedlager i Tyskland. Se hvordan de har nedbragt deres CO2-udledning med 510 tons om året med ThermoNovas produkter.
Læs mere om projektet
Kontakt

Læs mere om ThermoNova

Kunne en ThermoNova-varmepumpe være en løsning for dig? Du kan altid kontakte vores dygtige medarbejdere til en snak om dine muligheder. Find mere information om industrielle varmepumper og kontaktoplysninger her.
Find kontaktoplysninger