VVS

Få hjælp af eksperter

For os er din forretning det vigtigste og i stedet for blot at levere VVS produkter, fokuserer vi ligeså meget på at forstå dine behov, så vi sammen kan blive stærkere og mere konkurrencedygtige.

Vi tager udgangspunkt i udviklingsmulighederne for lige netop din forretning og tilrettelægger vores samhandel derefter. For os betyder de personlige relationer meget og vores kundeservice og tekniske support er altid glade for at hjælpe.

Læs mere om Support og Rådgivning

Vi hjælper dig med at udnytte tiden optimalt

Vi ved hvor vigtigt det er, at du får varen leveret, når du skal bruge den, og hvor du skal bruge den. Vores effektive logistiksetup betyder, at du kan planlægge og udnytte tiden optimalt hos din kunde i stedet for at bruge tiden på selv at hente varerne.

Vi tilbyder forskellige leveringsformer, som passer til den opgave, som du skal løse. Solar Fastbox, hvor du kan få varerne leveret fra time til time, er en af dem.
Er du interesseret i at vide mere om vores forskellige logistikløsninger?

 

Læs mere om Logistik

Professionel produkttræning


Som VVS-installatør er det vigtigt, at du altid holder dig up-to-date med de skiftende krav og lovgivninger. Solar Skolen tilbyder branchespecifikke kurser, som giver dig den viden du behøver.

Book et relevant kursus

Solar webshop

I din travle hverdag som VVS installatør er det vigtigt at kunne arbejde effektivt og udnytte de muligheder, som teknologien giver.

Vores e-business løsninger indeholder bl.a. Solar webshop og vores gratis app Solar Mobile, som giver direkte adgang til hele vores VVS sortiment i webshoppen via din smartphone og PC.

Læs mere om Solar Webshop

Solar Plus gulvvarme giver behageligt indeklima

Tænker du på at installere gulvvarme, og hvad skal man vælge?

Gulvvarmen fra Solar Plus er ideel, hvis der enten skal renoveres eller installeres nyt.

Læs mere

Forny dine radiatorer

Solar tilbyder klassiske hvide panelradiatorer, som klarer de højeste krav til kvalitet og effektivitet.

Radiatorerne er i et flot design, hvor frontpanelet er helt plant.

Radiatortermostater med display kan monteres, og herved er der energibesparelser at hente, da de selv slukker når du lufter ud.

Det behøver ikke at være dyrt og koste mange penge.

Læs mere