VVS

Få hjælp af eksperter

For os er din forretning det vigtigste og i stedet for blot at levere VVS produkter, fokuserer vi ligeså meget på at forstå dine behov, så vi sammen kan blive stærkere og mere konkurrencedygtige.

Vi tager udgangspunkt i udviklingsmulighederne for lige netop din forretning og tilrettelægger vores samhandel derefter. For os betyder de personlige relationer meget og vores kundeservice og tekniske support er altid glade for at hjælpe.

Læs mere om Support og Rådgivning
Værktøj Solar Udlejning

Lej udstyr og få det leveret inden for en time. Hop ind i appen. Lej værktøj. Få det leveret med det samme. Kom hurtigt videre!

Hent appen
Den grønne omstilling Klima & Energi

Solar Klima & Energi er meget mere end energirigtige produkter. Vi er din sparringspartner inden for de rette løsningsvalg. Vi supporterer dig i processen således vi i fællesskab får udarbejdet et velfungerende projekt, som gør dig konkurrencedygtig.

Læs mere her
Vind markedet Varmepumper

Tilskudsordninger og fokus på den grønne omstilling sætter skub i salget af varmepumper og udløser et stort forretningspotentiale. Vores udvalg og rådgivning hjælper dig med at få en bid af kagen.

Få varmen her
Alt i beklædning Arbejdstøj

Indkøb af arbejdstøj med firmalogo er ofte synonymt med højt tidsforbrug hos medarbejderne i virksomheden, en del spildtid og manglende kontrol over udgifter. Hos os kan du samle hele dit indkøb af arbejdstøj ét sted.

Bliv klædt godt på

Solar Plus gulvvarme giver behageligt indeklima

Tænker du på at installere gulvvarme, og hvad skal man vælge?

Gulvvarmen fra Solar Plus er ideel, hvis der enten skal renoveres eller installeres nyt.

 

Læs mere

Forny dine radiatorer

Solar tilbyder klassiske hvide panelradiatorer, som klarer de højeste krav til kvalitet og effektivitet. Radiatorerne er i et flot design, hvor frontpanelet er helt plant.

Radiatortermostater med display kan monteres, og herved er der energibesparelser at hente, da de selv slukker når du lufter ud.
Det behøver ikke at være dyrt.

Læs mere

Professionel produkttræning

Som VVS-installatør er det vigtigt, at du altid holder dig up-to-date med de skiftende krav og lovgivninger. Solar Skolen tilbyder branchespecifikke kurser, som giver dig den viden du behøver.Book et relevant kursus
Effektivitet Solar Bilsortiment

Vores nye servicebil-koncept gør montørarbejdet lettere og mere effektivt, for du har nu sikkerhed for at have de materialer i bilen, som du skal bruge i løbet af dagen.

Læs mere
Nyhed Præisolerede rør

Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde dag til dag levering af præisolerede rør i præcis de længder, du ønsker.

Gå til webshop
COVID-19 Reducer smittefaren

Vi har udvalgt en række produkter, som du med fordel kan bruge for at nedbringe smittefaren på din arbejdsplads. Køb dem her og pas godt på dine medarbejdere.

Se produkterne
Hurtig levering Solar Fastbox

Med Solar Fastbox får du hurtig og nem levering på helt ned til under en time. Vi leverer dine varer der, hvor du er. Bestil nemt i vores webshop, og spar tid på transporten.

Læs mere