Solar - EL

EL

Vil du forblive en vinder i el-branchen?

Det vigtigere end nogensinde før at holde sig opdateret. Markedet er i konstant udvikling, og det betyder, at du må holde dig opdateret på de nyeste innovative løsninger, så du kan rådgive og imødekomme dine kunder. STI holder både åbne og skræddersyede kurser i hele landet. Du bestemmer om kurset skal holdes hos os i vores kompetencecentre, lokalt på jeres adresse eller via Live-Online træning. Vi garanterer, at vi kan matche netop dine behov og ønsker. For dig som el-installatør er kurser i fx KNX, IHC, stærkstrømsbekendtgørelsen, overvågning/sikring eller L-AUS typisk relevant.

Se tilgængelige kurser

Levering. Du bestemmer selv hvor, hvornår og hvordan.

Ikke alle dage er ens. Derfor tilbyder vi skræddersyede leveringsservices.

Nogle gange er et fast ugentligt tidspunkt og sted for levering den stabilitet, du har brug for. Andre gange har du måske skiftende arbejdspladser, så du skal have materialer leveret fra dag til dag og på forskellige steder og tidspunkter. Og står du og mangler et par vigtige komponenter, for at kunne komme videre kan vi levere fra time til time med en Fastbox.

Læs mere om Smart moving

Solar Webshop

Solar Webshop. I en travl hverdag er det vigtigt at kunne arbejde effektivt og udnytte de teknologiske muligheder.

Bestil varer via pc eller smartphone med vores gratis app Solar Mobile, som giver direkte adgang til hele vores EL sortiment i webshoppen.

Læs mere om Solar Webshop