EL

Solar Sikring Sikringsløsninger

Sikring er en vigtig og nødvendig del af vores hverdag, hvor der stilles stadig større krav til sikring af liv og værdier. Uanset hvilken sikringsopgave du står med, kan du med Solar Sikring som sparringspartner komme sikkert i mål – til gavn og glæde for dine kunder.

Se udvalget her
Solar Data Fremtidssikre løsninger

Datanetværk er blevet en integreret og nødvendig del af vores dagligdag. Med eksponentielt voksende krav til hastighed og båndbredde, kan du med Solar Data som sparringspartner fremtidssikre din løsning.

Find inspiration
Elbiler Bred vifte af ladestandere

Uanset om du har brug for en ladestander til privat brug eller til erhverv, så hjælper vi dig med at finde den rigtige. Find guiden her.

Gå til ladestandere

Arbejdstøj

Indkøb af arbejdstøj med firmalogo er ofte synonymt med højt tidsforbrug hos medarbejderne i virksomheden, en del spildtid og manglende kontrol over udgifter. Hos os kan du samle hele dit indkøb af arbejdstøj ét sted.

Køb arbejdstøj her
Det fornuftige valg Udforsk sortimentet

Solar Plus er løsningen, når det koster for meget at fokusere på omkostningerne. Her finder du kvalitetsvarer til en fornuftig pris.

Læs om Solar Plus
Hurtig levering Solar Fastbox

Med Solar Fastbox får du hurtig og nem levering på helt ned til under en time. Vi leverer dine varer der, hvor du er. Bestil nemt i vores webshop, og spar tid på transporten.

Læs mere
Den grønne omstilling Klima & Energi

Solar Klima & Energi er meget mere end energirigtige produkter. Vi er din sparringspartner inden for de rette løsningsvalg. Vi supporterer dig i processen således vi i fællesskab får udarbejdet et velfungerende projekt, som gør dig konkurrencedygtig.

Læs mere her

Kabler til alle formål

Solar har Nordeuropas største udvalg af kabler på lager. Derfor kan vi løse dine udfordringer, uanset om du mangler industrikabler, installationskabler, marinekabler eller noget helt fjerde.

Find det rette kabel

Vil du forblive en vinder i el-branchen?

Det vigtigere end nogensinde før at holde sig opdateret. Markedet er i konstant udvikling. Det betyder, at du må holde dig opdateret på de nyeste innovative løsninger, så du kan rådgive og imødekomme dine kunder. Solar Skolen holder både åbne og skræddersyede kurser i hele landet. Du bestemmer om kurset skal holdes hos os i vores kompetencecentre, lokalt på jeres adresse eller via live online træning. Vi garanterer, at vi kan matche netop dine behov og ønsker.

Se tilgængelige kurser

Levering. Hvor, hvornår og hvordan.

Ikke alle dage er ens. Derfor tilbyder vi skræddersyede leveringsservices.
Nogle gange er et fast ugentligt tidspunkt og sted for levering den stabilitet, du har brug for. Andre gange har du måske skiftende arbejdspladser, så du skal have materialer leveret fra dag til dag og på forskellige steder og tidspunkter. 

Læs om Smart Moving

Nyhed - Acti9 iC40

Den nye Acti9 iC40-serie af automatsikringer og fejlstrømsafbrydere fra Schneider Electric er nemt at installere, vedligeholde og opgradere.

Det giver øget kapacitet og optimering af pladsen i tavlen.

Læs mere om Acti9 iC40