EL

Vil du forblive en vinder i el-branchen?

Det vigtigere end nogensinde før at holde sig opdateret. Markedet er i konstant udvikling, og det betyder, at du må holde dig opdateret på de nyeste innovative løsninger, så du kan rådgive og imødekomme dine kunder.

Solar Skolen holder både åbne og skræddersyede kurser i hele landet.

Du bestemmer om kurset skal holdes hos os i vores kompetencecentre, lokalt på jeres adresse eller via Live-Online træning. Vi garanterer, at vi kan matche netop dine behov og ønsker. 

Se tilgængelige kurser

Levering. Du bestemmer selv hvor, hvornår og hvordan.

Ikke alle dage er ens. Derfor tilbyder vi skræddersyede leveringsservices.

Nogle gange er et fast ugentligt tidspunkt og sted for levering den stabilitet, du har brug for. Andre gange har du måske skiftende arbejdspladser, så du skal have materialer leveret fra dag til dag og på forskellige steder og tidspunkter. 

Læs mere om Smart moving

Solar Webshop

Solar Webshop. I en travl hverdag er det vigtigt at kunne arbejde effektivt og udnytte de teknologiske muligheder.

Bestil varer via pc eller smartphone med vores gratis app Solar Mobile, som giver direkte adgang til hele vores EL sortiment i webshoppen.

Læs mere om Solar Webshop

Solar Plus er altid det bedste køb for dig

Solar Plus – udvalgt til dig

I Solar Plus har vi brugt mange års viden omkring vores kunders behov til at sammensætte et eksklusivt sortiment af de produkter, der dækker en stor del af vores kunders daglige behov. Og har samtidig sikret en høj kvalitet til den bedst mulige pris.

Solar Plus dækker dit daglige behov

Solar Plus dækker typisk op til 80 % af vores kunders daglige behov. Det omfatter både el- og VVS-materialer, som vi har udvalgt ud fra dine og dine kollegers behov. Det er din garanti for konkurrencedygtige priser på kvalitetsprodukter og for stor leveringssikkerhed.

Nemt at finde

Plus-produkterne er mærket med en karakteristisk blå prik i Solar Webshop, der hurtigt fører dig i den rigtige retning, når du er på jagt efter de bedste produkter til prisen.

Hurtig levering Solar Fastbox

Med Solar Fastbox får du hurtig og nem levering på helt ned til under en time. Vi leverer dine varer, der hvor du er. Bestilt nemt i vores webshop og spar tid på transporten.

Læs mere
Digitalt magasin Solar Indsigt

Solar Indsigt er et digitale magasin til dig. Her kan du få gode råd, inspiration og anderledes historier fra branchen. Magasinet er gratis og udkommer fire gange årligt.

Læs Solar Indsigt