Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Hotel og turisme

Din partner i hotel- og oplevelsesbranchen

Se det nyeste udvalg for hoteller, såsom forbrugsvarer, belysning, sanitet, værktøj og produkter, der understøtter din grønne omstilling. På denne side kan du nemt finde de produkter, der bruges i jeres hverdag og samtidig se, hvordan vi kan levere dem til jer - hvor og når I ønsker. 

Gå til Webshop

Saml dine indkøb

Vores produktudvalg er bredt og dækker over alt fra elmateriel, vvs, sanitet, belysning, værktøj, sikring, samt klima- og energiløsninger. Du finder også dagligdagsprodukter som kontorartikler, rengøringsartikler, desinfektion, toiletpapir, printerpapir og papkrus - blot for at nævne nogle få.

Her kan du samle dine indkøb og få dine produkter leveret på det rigtige tidspunkt, når og hvor du har brug for dem. Du kan vælge mellem nat- eller dagslevering eller med Fastbox, så har du dine varer inden for 1-2 timer.

Som indkøbs- og servicevirksomhed fokuserer vi på den enkelte kunde. Vi samarbejder med dig for at tilbyde skræddersyede tjenester, der understøtter dine bestræbelser på at optimere dine daglige processer, udvikle dine færdigheder og drive en mere rentabel forretning.

Sammen gør vi en forskel.

/globalassets/shared/business-areas/trade/hotel/man_woman_talking_584x350.jpg

Tilgængelighed gør forskellen

For at kunne yde den bedste service til dine kunder skal der være overskud og tid. Det kan vi hjælpe dig med. Tilfredse gæster betaler sig. Tilfredse gæster vender tilbage.

Hvordan vælger du mellem digitale løsninger og personlig rådgivning?
Det behøver du ikke.

Med 270.000 artikelnumre er alt samlet ét sted.

/globalassets/shared/business-areas/trade/hotel/trucks_in_line_584x350.jpg

Optimer dine indkøb og drift

Når vi hos Solar fokuserer på at være en one-stop-shop, ser vi på hele værdikæden. Vi står klar til at hjælpe dig med at optimere din forretning med færre leverandører, mindre varelager og effektive logistikløsninger.

Er dine gæster også interesserede i en bæredygtig ferie og ophold? Vi er også din sparringspartner, når det kommer til energioptimering indenfor det rigtige valg af løsninger i den grønne omstilling.

/globalassets/shared/business-areas/trade/hotel/case-scandic-opus/img_4781_1440x900.jpg

Case: Scandic Opus Horsens

Hotellet Scandic Opus Horsens havde brug for at optimere deres drift og forbedre deres lagerstyring. Dét, der var behov for, var at gøre lageret overskueligt og let tilgængeligt for al hotellets personel.


/globalassets/dk/nyheder/copenhagen-admiral-hotel-cah-00075.jpg

Case: Admiral Hotel

Firestjernet el-arbejde og skræddersyet levering. Admiral Hotel gennemgik en større renovering, hvor alle værelser er forskellige. En opgave, som blev gjort lettere med en skræddersyet leveringsservice kaldet Solar Kitbox.

Find smarte og
energibesparende
løsninger for at bidrage til
en grønnere fremtid

Se hvordan