Grøn omstilling

Find smarte og energibesparende løsninger til din grønne omstilling

Vi har samlet et bredt udvalg af smarte løsninger til, når din kunde vil gå den grønne vej samt øge komfort og tryghed.

Kombinationen af ​​vores produkter, vores service, der øger effektiviteten og den viden, du får fra Solar Skolen vil gøre dig til en vinder i den grønne omstilling.

STUE OG SOVEVÆRELSE

Komfort og miljøvenlige rutiner med SmartHome-løsninger

Opnå lavere energiforbrug med intelligent varmestyring og lysstyring. Et køleanlæg kan også øge komforten i nyere huse.
Læs mere
KØKKEN OG BAD

Nedsæt vandforbruget med de rigtige armaturer

Spar penge og vand - en fordel for både dig og miljøet. Samtidig vil det rigtige ventilationssystem bidrage til yderligere komfort og besparelser.
Læs mere
UDENFOR

El-laderstander til el-bilen

Vælg en smart el-ladestander - det er et mere bæredygtigt valg. Smarte el-ladestandere kan lade, når strømen er billig for at nedbringe el-regningen.
Læs mere
ENTRÉ

Sensorer skaber en komfortabel hverdag

Sensorer til lys, alarm og adgangskontrol kan give en lettere hverdag med rutiner, som er tilpasset ham/hende. Et nedsat forbrug samt lavere el-regning er bare en ekstra bonus.
Læs mere
TAGET

På udkig efter en vedvarende energikilde?

En langsigtet investering i vedligeholdelsesfri solpaneler kan være svaret. Det er godt for miljøet og godt for din pengepung.
Læs mere
KÆLDER OG TEKNIKRUM

Varmepumper og isolerede rør giver et lavere energiforbrug

Olie- og gaskedler hører snart fortiden til. Skift til en varmepumpe, så opnås både økonomiske og miljømæssige fordele.
Læs mere

Services der gavner både dig og miljøet

SmartKit

Ingen svind, ingen spildtid

Med SmartKit får du præcis de materialer du skal bruge til et bestemt projekt - hverken mere eller mindre. Du undgår svind i materialer og når kittet er tomt, er jobbet klaret. Lyder det interesant?
Læs om SmartKit
Hurtig levering

Grøn Fastbox

Du kan spare mindst 20% af din CO2-emission pr. Fastbox levering, og i nogle tilfælde er det meget mere! Solar arbejder hele tiden på at eliminere kulstofemissionen fra Fastbox ved, at transportøren bruger cykelbude og elbiler.
Læs mere
Lagerløsning

Smart Supply | Kanban

En Kanban-løsning medfølger færre leveringer og du behøver ikke køre efter materialer hos grossisten, fordi de mest nødvendige produkter altid er på dit lager. Løsningen kræver hverken wi-fi eller software.
Læs mere
Cirkulær økonomi

Solar Udlejning

Hvorfor eje når du kan leje? En cirkulær tankegang er bedre for miljøet. Og lejer du fx værktøj via Solars udlejnings-app, får du det leveret med en Fastbox og kan hurtigt komme videre!
Læs mere

Kom foran i den grønne omstilling med Solar Skolen

Grøn omstilling eller blot en god forretning?

Kom med til en række installatørmøder, hvor vi dykker ned i den særlige opgave det er at installere varmepumper og ladestandere.
Book dit kursus her

Vi sætter fokus på klimaledelse, klimaregnskab & handlingsplaner!

Med vores to nye kurser kan vi hjælpe med at få et praktisk fundament og viden om, hvorfor klimaledelse er vigtigt og hvordan man kan lede klimaarbejdet i en virksomhed.
Book dit kursus her

Hvad er bæredygtigt byggeri egentlig for en størrelse?

Vi tager udgangspunkt i DGNB og Svanemærket, og vil arbejde os igennem hvilke krav der stilles til bygningsmateriale og arbejdsprocesserne under de forskellige byggefaser.
Book dit kursus her

Stue og soveværelse

Din kunde kan opnå betydelige besparelser samt en mere komfortabel hverdag med Smart Home-løsninger. Smart varmestyring tilpasser sig efter vejret og din kundes rutiner, hvilket betyder, at de sparer energi, når de ikke er hjemme. Smart belysning, som slukker hvert lys, når ejeren forlader huset, vil også sænke energiforbruget.

Nye bygninger er meget tætte for at holde på varmen, men det medfører ofte et meget varmt indeklima. Din kunde kan drage fordel af et comfort cooling system til at sænke temperaturen. Vælg et anlæg med et klimavenligt og fremtidssikret kølemiddel som propan, CO2 eller HFO. Et bedre indeklima kan også opnås med en bedre ventilationsløsning. Vælger du en ventilator med varmegenvinding opnår du også besparelser på energiregningen.

En luft-til-luft varmepumpe vil ligeledes kunne bidrage til lavere luftfugtighed, bedre indeklima og en reduceret energiregning. 

Se produkter

Bad og køkken

Opnå et lavere vandforbrug med nyt brusehoved og armatur til håndvasken. At bruge mindre vand betyder mindre energi brugt til at opvarme vandet, hvilket er godt for miljøet såvel som din kundes energiregning. Et vandbesparende toilet er en anden måde at opnå lignende eller ekstra resultater.

LED-lyskilder giver god belysning og sænker dit energiforbrug. At skifte til LED i køkkenet kan have stor effekt på elregningen, fordi den gennemsnitlige familie bruger meget af deres tid her.

Et velkonstrueret ventilationssystem vil genbruge hele 95 % af varmen. Den bruger kun meget lidt energi og er lydsvag. Udover de økonomiske fordele giver det også et godt indeklima for børn og allergikere.

Gå til webshop

Udenfor

Når du vælger vægmonterede lamper, bør din kunde vælge et produkt, hvor lyskilden er udskiftelig. Det er meget bedre for økonomien og miljøet, hvis du kun skifter LED lyskilden i stedet for hele lampen.

Reducer CO2-aftrykket yderligere ved at installere sensorer til udendørsbelysningen og dermed begrænse energiforbruget til bestemte tidsrum. Bevægelsessensorer sørger for lys, når det er nødvendigt. Men med det rigtige lysstyringssystem kan din kunde opnå en indbydende, oplyst indkørsel om aftenen og om morgenen, men uden at lyset brænder hele natten.

I takt med at den grønne omstilling tager fart, stiger efterspørgslen på ladestandere også. At vælge den rigtige ladestander kan kræve lidt research eller den rigtige vejledning fra eksperter.

Gå til webshop

Entré

I nogle tilfælde bliver forsikringen billigere, hvis boligen er forsvarligt sikret med alarmer og sikkerhedsforanstaltninger.

Sensorer kan bruges til mange forskellige formål. For eksempel kan din kunde sætte en sensor på døren for at overvåge, om den står åben og lukker værdifuld varme ud. Derudover kan din kunde opnå komfort med en intelligent lås, der automatisk åbner døren, når kundens smartphone nærmer sig. Endnu bedre, så kan det give din kunde mulighed for at lukke håndværkeren ind, mens han er på arbejde.

Lyssensorer vil sikre, at lyset ikke efterlades tændt, når der ikke er nogen i rummet, og en rumtemperaturføler vil regulere energiforbruget og kan medføre betydelige besparelser. Godt for din kundes komfort, hans økonomi og miljøet.

Se produkter

Taget

Solpaneler på taget kan være løsningen, hvis du er på udkig efter en vedvarende energikilde. De er en langsigtet investering. De anses for vedligeholdelsesfri og kan holde op til 50 år, hvilket gør dem til en bæredygtig investering. 10 kvadratmeter solpaneler kan spare miljøet for 500 kg CO2 om året.

Se produkter

Kælder og teknikrum

Hvis din kunde ønsker at komme af med gas eller olie som energikilde, så kan en varmepumpe være den rigtige løsning. Her vil en luft-til-vand varmepumpe være den foretrukne og mest energirigtige løsning. Er du i tvivl om valg af løsning, så kontakt vores eksperter for vejledning.

Foreslå kunden at investere i den rette ventilationsløsning, som kan give bedre indeklima og en lavere energiregning. Vælger man en ventilator med varmegenvinding, kræver det meget mindre energi at opvarme hjemmet. Bedre for økonomien og bedre for miljøet.

Se produkter