Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Sikkerhedsbelysning

Sikkerhedsbelysning er centralt i ethvert
brandbeskyttelseskoncept og en nødvendighed
for at opnå den krævede sikkerhed.

 

 

Til webshoppen

Sikkerhedsbelysningssystemer findes næsten overalt. For det meste skjult og diskret udført, men alligevel til stede. Vi møder det i biografen, på den underjordiske parkeringsplads, på arbejdspladsen, i offentlige bygninger, i diskoteket eller i indkøbscentret. Næsten enhver kommerciel bygning har brug for et sikkerhedsbelysningssystem.

Sikkerhedsbelysning er centralt i ethvert brandbeskyttelseskoncept og en nødvendighed for at opnå den krævede sikkerhed. Beskyttelse af mennesker i bygningen har altid højeste prioritet og er sikkerhedsbelysningens opgave. Det giver dig mulighed for at forlade bygningen sikkert i en nødsituation. En brand i bygningen er kun et værst tænkeligt scenarie. Selv et simpelt strømsvigt er nok til at få folk til at miste deres orientering, gå i panik og dermed mulig personskade.

Et godt sikkerhedsbelysningssystem er præget af solid og kvalificeret planlægning, montering, idriftsættelse og vedligeholdelse.

Vi tilbyder også vores kunder individuelle løsninger inden for dette område med øje for moderne teknologi. Vores nye brochure viser vores sortiment, der udelukkende distribueres i Danmark.

Kontakt os for detaljeret rådgivning

Way out Flugtvej & panikarmaturer

Designet til kun at blive set i nødstilfælde.

Way out

Wayout

Way Out er en serie af sikkerhedsbelysningsarmaturer, der er velegnet til montage i fx virksomheder, offentlige institutioner og mange andre steder som markerings- eller flugtvejsbelysning. Armaturerne leveres med LED-lyskilde og nyeste teknologi inden for batterier, der giver op til 8 års levetid. 
I serien indgår forskellige typer, hvor bl.a. lysstyrken kan justeres i forskellige niveauer. Omgivelsestemperaturen kan være helt ned til -30 grader. Læseafstanden er op til 30 m.

Se alle Way out -produkter

Way out corridor square

SolarLight_Wayout_panic_pic_LP.jpg
Way Out er en serie af sikkerhedsbelysningsarmaturer, der er velegnet til montage i fx virksomheder, offentlige institutioner og mange andre steder som panikbelysning. Armaturerne leveres med LED-lyskilde og nyeste teknologi inden for batterier, der giver op til 8 års levetid. Armaturerne giver mulighed for indbygning i loft, eller påbygning på loft/væg.

Way out antipanik 2x10W

 

SolarLight_Wayout_panic_2_pic_LP.jpg

Way Out Led antipanik lampe, IP65, 3h batteri backup STANDARD