Corporate Social Responsibility

Hvem er lykkelig uden lys?

I 14 dage var Solar, Ingeniører uden Grænser og SOS Børnebyerne på besøg i Etiopien for at sætte solceller og lys op, så børnebyen i Hawassa kunne blive selvforsynende.

Men det var nærmest et mirakel, at det lykkedes at indvie projektet til tiden. For udfordringer var der masser af. 

Læs hele historien

I vores verden går CSR og forretning hånd i hånd

I løbet af årene har vi i Solar-koncernen øget vores fokus på Corporate Social Responsibility (CSR) aktiviteter: initieret energiforbrugsaktiviteter, fokuseret på ansvarlig leverandørledelse, understøttet menneskerettighedsinitiativer osv.
Vi vil gerne sikre, at alle vores CSR-indsatser systematisk linkes til vores virksomheds-strategi, fordi i vores verden går CSR og forretningsværdier hånd i hånd. 

Nyt værktøj fra Solar gør en forskel i børnebyen på Zanzibar

Handyman i SOS-børnebyen på Zanzibar Fundi Vuai har tidligere haft svært ved at passe sit arbejde, da han ofte stod og manglende det rigtige værktøj.

Som følge af en medarbejderindsamling hos Solar sidste jul, hvor 16.000 kr. blev indsamlet, har Fundi Vuai dog fået mulighed for at vedligeholde børnebyen og reparere og fikse de fleste ting, der går i stykker på professionel vis. Pengene fra indsamlingen er nemlig gået til at indkøbe nyt værktøj, der nu er ankommet, fortæller Fundi Vuai.

Læs hele historien