Corporate Social Responsibility

Vi vil hjælpe hvor vi kan

Som en stor europæisk virksomhed har vi et ansvar for at påvirke verden omkring os på en positiv måde.

Derfor har vi fokus på at reducere vores emballage, hjælpe familier i Afrika med bæredygtig energi, undervise skoleelever i den grønne omstilling og meget mere. 

Følg med i vores mål

For at få integreret CSR i vores daglige arbejde har vi forpligtet os til at overholde de ti principper i FN’s Global Compact, der blandt andet omhandler menneskerettigheder, anti-korruption og et bedre miljø.

Du kan læse hele vores CSR-rapport her.

Læs VORES CSR-rapport

Flexjob hos Solar giver livskvalitet

CSR i Solar er mange ting, og vi opfatter vores samfundsansvar som en naturlig og integreret del af vores forretning. Som en socialt ansvarlig virksomhed viser Solar hensyn til medarbejdere og miljø. Dorthe Pihl er ansat som kontorassistent i et flexjob.

Læs Dorthes historie
TÆNK UD AF BOKSEN Solar bruger nu 150.000 færre papkasser

Et initiativ om bæredygtighed har reduceret vores årlige forbrug af emballage, skabt et bedre arbejdsmiljø og forbedret indtjeningen.

Få hele historien
SOLCELLER TIL AFRIKA Hvem er lykkelig uden lys?

I 14 dage var Solar, Ingeniører uden Grænser og SOS Børnebyerne på besøg i Etiopien for at sætte solceller og lys op, så børnebyen i Hawassa kunne blive selvforsynende.

Læs mere
uddannelse Samarbejde med 8. klasser

25 elever fra Grønvangskolen i Vejen har lært om bæredygtighed, naturvidenskab og teknologi hos Solar. Forløbet, hvor skolebænken møder virkeligheden, har givet noget godt til både elever og lærer.

Læs hele historien