Corporate Social Responsibility

I vores verden går CSR og forretning hånd i hånd

I løbet af årene har vi i Solar-koncernen øget vores fokus på Corporate Social Responsibility (CSR) aktiviteter: initieret energiforbrugsaktiviteter, fokuseret på ansvarlig leverandørledelse, understøttet menneskerettighedsinitiativer osv.
Vi vil gerne sikre, at alle vores CSR-indsatser systematisk linkes til vores virksomheds-strategi, fordi i vores verden går CSR og forretningsværdier hånd i hånd. 

I 2016 sørgede en installation af et solcelleanlæg for vedvarende energi til 90 forældreløse børn og deres familier i Zanzibar. Vi er begejstrede for at være dem, der er med til at gøre den store forskel. Tore Håkonsson, senior vice preseident, HR & communications

CO2-reducering er et globalt emne

Global CO2-udledning er et emne, vi tager meget alvorligt i Solar, og vi foretager flere tiltag for at fremme miljømæssig ansvarlighed i hele koncernen.

Læs mere

Hold dig opdateret på vores CSR-initiativer

Følg os på Facebook og bliv opdateret med de seneste nyheder og CSR-initiativer.

Besøg os på Facebook

Nyt værktøj fra Solar gør en forskel i børnebyen på Zanzibar

Handyman i SOS-børnebyen på Zanzibar Fundi Vuai har tidligere haft svært ved at passe sit arbejde, da han ofte stod og manglende det rigtige værktøj.

Som følge af en medarbejderindsamling hos Solar sidste jul, hvor 16.000 kr. blev indsamlet, har Fundi Vuai dog fået mulighed for at vedligeholde børnebyen og reparere og fikse de fleste ting, der går i stykker på professionel vis. Pengene fra indsamlingen er nemlig gået til at indkøbe nyt værktøj, der nu er ankommet, fortæller Fundi Vuai.

Læs hele historien