Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Governance

Transparens definerer vores forretning
 
Vi driver en ansvarlig virksomhed, fordi vi mener, at ansvarlighed er det bedste udgangspunkt for et fælles bidrag til den grønne dagsorden. Derfor har vi formaliseret vores forpligtelse gennem et strategisk fokus på at sætte standarden for transparens.
/globalassets/dk/baredygtighed/katarina_jonsson1000x1500.jpg

Samarbejde med EcoVadis vil sikre en ansvarlig værdikæde

Med mere end 3.000 leverandører har vi et ansvar for at sikre grønne tiltag og social ansvarlighed i værdikæden. Som den første sourcing- og servicevirksomhed har vi udvidet det fokus med et samarbejde med EcoVadis, som giver et unikt værktøj til risikostyring og evaluering af leverandørers præstationer inden for bæredygtighed.
 
"Vi ser samarbejdet med EcoVadis som et skridt på vejen til at engagere vores leverandører mere. Det er et område, vi tager meget seriøst, og som vi er villige til at investere vores tid og kræfter i for at bevare kontrollen," siger Group Sourcing Manager, Katarina Jönsson.
 
Som en del af samarbejdet vil bæredygtighedsrisikovurderingerne fra EcoVadis danne grundlag for handlingsplaner med de enkelte leverandører om forbedringer. "I værste fald vil de give os en idé om, hvem vi skal undgå at handle med," siger Katarina Jönsson.

Supplier Engagement Programme

Vi vil være sikre på, at det produkt, vi tilbyder, er produceret og transporteret på en etisk måde. Derfor har vores leverandører underskrevet vores Code of Conduct.
Læs vores Code of Conduct

Bæredygtighedspolitik

Læs vores bæredygtighedspolitik og andre politikker relateret til den.
Se vores politikker

Whistleblower

Vores whistleblower-program opfordrer interne og eksterne interessenter til at anmelde enhver form for information eller aktivitet, der anses for ulovlig, uetisk eller ukorrekt.
Gå til vores portal
/globalassets/shared/about-solar/sustainability/sbti.png

Transparens definerer vores forretning

At føre en ansvarlig forretning er vigtigt, fordi vi mener, at ansvarlighed er det bedste udgangspunkt for at forbedre vores bidrag til den grønne dagsorden. Derfor har vi formaliseret vores engagement gennem en strategi baseret på gennemsigtighed. Vi samarbejder med anerkendte NGOer og måler os i forhold til internationale benchmarks. At leve op til etiske og virksomhedsmæssige retningslinjer matcher vores ambition om at være en fornuftig og ansvarlig virksomhed.