Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Social

Vi udviser omsorg og respekt
 
”Stronger together" er mere end bare et payoff. Det er en følelse. Det er vores kultur. Vi passer på Solar, og Solar passer på os. Sammen kan vi passe på miljøet og samfundet.
/globalassets/shared/about-solar/csr-and-sustainability/solar-family_1500x940.jpg

Solar Family

Sådan passer vi på vores egne. Det er her, du ser, at 'stronger together' er mere end blot et payoff. Det er en følelse. Det er vores kultur.
 
I Solar har vi en fond ved navn Solar Family, som blev initieret af den stiftende familie af Solar. Efterkommere af vores stifter Jacob L. Jørgensen udgør bestyrelsen for Fonden af 20. december, som står bag initiativet.
 
Fonden yder økonomisk støtte til medarbejdere, der befinder sig i en livskrise. Det kan være uforudsete ulykker i livet såsom dødsfald, kritisk sygdom eller ulykker med alvorlige konsekvenser for medarbejderen eller dennes nærmeste familie. Vores helt eget sikkerhedsnet.
 
Vi tager os af Solar og Solar tager sig af os.
/globalassets/eu/company/management-and-bod/2022-images/hugo_dorph_cco.jpg

Diversitet

Vi arbejder for at øge diversiteten i Solar. Vi ved, at det vil gavne vores virksomhed, vores præstation og vores samfund. Det er dog en svær opgave, og vi har stadig ikke den perfekte løsning. Men vi har ambitionerne. Og vi ville elske, at du var en del af vores rejse, der starter i dag. For os er "stronger together" ikke tomme ord. Vi tror virkelig på, at vores forskelligheder vil være en styrke. Derfor stræber vi mod 25 procent kvinder i vores topledelse inden for 2025. Formålet er at gøre os til en endnu stærkere virksomhed i fremtiden.
 
Vi ændrer ikke noget bare ved at tale om det
Han er en del af Solars direktion i en mandsdomineret branche. Men derhjemme er mænd stærkt underrepræsenteret. Mød Chief Commercial Officer Hugo Dorph, som brænder for digital forretningsudvikling og jobbet som far til fire piger. Han er også ambassadør for diversitet i Solar.
/globalassets/dk/solar-school/div.-billeder/modul1_low.jpg

Solar Skolen forvandler viden til fremskridt

Vi ser det som en del af vores ansvar at blive ved med at udvikle vores kunders færdigheder og kompetencer ved at dele den viden, vi besidder gennem vores dedikerede medarbejdere og vores Solar Skolen. Viden skal drive den grønne omstilling.
 
Vi har et mål om, at 2.000 deltagere i 2023 skal have gennemført kurser inden for vedvarende løsninger på vores skoler. Med ekstra fokus på uddannelse vil vi forbedre vores kunders ekspertise inden for klima- og energiløsninger.
 
Kurser i vedvarende energi dækker ladestandere, varmepumper, solceller, ventilation og viden om bæredygtighed.
/globalassets/dk/baredygtighed/den-gronne-servicevogn-drone-2000x1332.jpg

Solar giver installatører kompetenceløft i bæredygtighed

Vi arbejder tæt sammen med både kunder og leverandører for at accelerere den grønne omstilling i vores branche. En af de vigtigste elementer i at drive udviklingen er uddannelse og nye kompetencer. 

Solar School har, sammen med Schneider Electric, hjulpet SIF Gruppen med at skabe Danmarks første grønne servicevogn. Den er dokumenteret grøn fra inderst til yderst. Bilen kører på el, har solceller på taget, energieffektive og miljøvenlige produkter i bilen og en installatør, der er uddannet i at træffe bæredygtige valg både for kunden og sig selv.

For at installatørerne i bilen kan rådgive deres kunder om det mest bæredygtige valg, er det vigtigt, at de er uddannet til det. SIF Gruppen ønskede hjælp til at udarbejde et træningsprogram og kontaktede i den forbindelse Solar, som sammensatte et forløb til løft af kompetencerne inden for bæredygtighed blandt SIF Gruppens medarbejdere.

/globalassets/dk/baredygtighed/ungdommens-rode-kors-2022.png

Vi støtter Ungdommens Røde Kors

Vi har meldt os som Bronzepartner hos Ungdommens Røde Kors. Igennem partnerskabet er vi med til at Ungdommens Røde Kors hver dag kan skabe øjeblikke, der forandrer fremtiden for udsatte børn og unge over hele landet. De unge er enormt vigtige for fremtiden, og ved at sætte tidligt ind, kan vi gøre en endnu større forskel.