Elforsyning

Elforsyningssektoren står overfor store udfordringer med elektrificering af samfundet, krav om 100 % tilgængelighed og komplekse projekter.

Med Solar som partner får I en medspiller med en lang og teknisk historik i branchens produkter.

Få hjælp til at effektivisere

Elektrificeringen af samfundets infrastruktur kræver stærke og robuste supply chains baseret på digitale platforme.

Vi tilbyder en single point of ordering-løsning (SPOO-løsning). Vi samler jeres kontrakter 3pl, 4pl, kombineret med egne produkter i en løsning, hvilket sikrer, at jeres projekter eller drifts- og vedligeholdelsesopgaver kan løses effektivt uden spild.

Vi har et nordisk infrastrukturteam med høj teknisk kompetence. Med Solar som partner får I en medspiller med en lang og teknisk historik i branchens produkter. Vi står bl.a. til rådighed for uddannelse m.v. i tæt  samarbejde med branchens store og kendte leverandører.

Dette suppleret med supply chain-eksperter, der sikrer, at jeres indkøb med de leverandører, I har valgt, gennemføres effektivt, så I som DSO kan koncentrere jer om det, I er gode til.

Vi følger løbende op med diverse KPI-rapporter og drøfter med jer, hvordan vi sammen kan gøre jeres supply chain-løsning endnu bedre.

Igennem Solar Infrastruktur er vi skandinavisk organiseret, og vores dedikerede team har en solid brancheerfaring indenfor elforsyningssektoren. Vi arbejder hver dag sammen med nogle af Nordens største infrastrukturselskaber indenfor elforsyning og kan derfor supportere med en optimeret supply chain og relevant rådgivning til den daglige drift.

Crossdocking

Reducer unødvendige omkostninger og andre dyre mellemmænd. Med crossdocking sammenpakker vi dine Solar-produkter med forsendelser fra andre leverandører, så du får en samlet, komplet levering. Vi er ansvarlige for læsning og omfordeling samt mærkning baseret på dine ordrer og leverer direkte til dine lokationer i henhold til den aftalte leveringsplan. Med crossdocking reducerer du unødvendige håndteringsomkostninger og andre dyre mellemmænd som følge af konsolidering af flere aktører.

Sampakning

Solar samler og pakker alle dine varer for at sikre, at de leveres samtidigt og komplet på den ønskede adresse i henhold til din fremdriftsplan. Sampakning gælder for alle varer bestilt fra Solar, både lagervarer og skaffevarer fra vores leverandører.

3PL & 4PL

For at skabe den optimale løsning giver vi ofte vores kunder muligheden for om de ønsker en 3PL & 4PL løsning. Herudover tilbyder vi muligheden for at benytte en af Solars mange leverandøraftaler, som også er et stærkt og økonomisk attraktivt fundament for deres tailspend-produkter. Ved opstart af en nyt projekt modtager vi en projektbeskrivelse, og så tager vi os af resten. Som bagtæppe til vores produkter tilbyder Solar tilbyder en række Value Added Services, crossdocking, Co-packing, support til forecast, operationel indkøb overfor jeres leverandører og mange andre services.

Valget er dit

Høj kvalitet til den rette pris

Dækker op til 80% af dit daglige behov. Altid til den rette pris og altid på lager.
Læs mere

Kabler til enhver opgave

Professionelle kabler til konkurrencedygtige priser.
Se mere

Helt enkelt og med god samvittighed

Kvalitetssortiment af klima- og energiprodukter, god tilgængelighed, konkurrencedygtige priser, teknisk support og sparring.
Læs mere

Bredt sortiment af værktøj

Produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
Læs mere

Se vores services

Få en lettere hverdag med vores services.

Opdag vores logistikløsninger til håndtering af varer, levering og lagerstyring!

Gå til services