Bredt branchekendskab

Uanset hvilken branche du tilhører, tilbyder vi skræddersyede løsninger, som kan hjælpe med at gøre dine processer endnu mere effektive.

Klik dig ind under din branche og se, hvad vi kan gøre for dig.


Over 200.000 varenumre

Du finder alt fra belysning og værktøj til de vigtigste reservedele, der sikrer, at din produktion ikke står stille.
Gå til Webshop

97% leveringssikkerhed

Vores kernekompetence er vores logistiske setup. Handler du hos os, kan vi derfor garantere en høj leveringssikkerhed.
Læs mere om vores logistikløsninger

25% ekstra værdi

Vores kunder finder typisk op til 25 procent ekstra værdi ved at anvende en totaløkonomisk tilgang til sourcing-setuppet.
Læs mere om TCO

Din branche

Installation

Vi finder den leverings- og logistikløsning, der passer til dit behov. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du regne med, at vi leverer dine varer til tiden. På den måde bliver du mere effektiv, hvilket betyder, at du kan servicere dine kunder på den bedst mulige måde.
Læs mere

Industri

Som strategisk partner kan vi bidrage til at effektivisere indkøb, digitalisere processer og optimere logistikken, så du kan reducere totalomkostningerne og øge konkurrenceevnen.
Læs mere

Trade | Retail, e-tail, hotel, sport & boligforeninger

Vi leverer det, du behøver, fra dag til dag - når og hvor du ønsker. Vores udvalg er bredt og dækker over alt fra elmateriel, vvs, sanitet, belysning, værktøj, sikring, samt klima og energiløsninger, til mere dagligdagsprodukter som kontor- og rengøringsartikler. Vi forstår din arbejdsdag og hjælper dig med at nå dine mål.
Læs mere