Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Bredt branchekendskab

Uanset hvilken branche du tilhører, tilbyder vi skræddersyede  løsninger, som kan hjælpe med at gøre dine processer endnu mere effektive. Klik dig ind under din branche og se, hvad vi kan gøre for dig.

Virksomhedsdrift Start selvstændigt

Vi har samlet relevante råd og interessant inspiration, som kan hjælpe dig med at optimere, udvikle eller forny forretningen.

Kom godt i gang
EL Det bedste materiel til El-branchen

Vi tilpasser os din forretning, så dine varer leveres lige præcis der, hvor du har brug for dem. Undersøg hvilke af vores services, som kan effektivisere din virksomhed.

Mere til elektrikeren
Fødevarer Specialist i fødevareindustrien

Vores services inden for fødevareindustrien dækker alle aktiviteter og tjenester i forbindelse med den industrielle forarbejdning af fødevarer.

Læs mere

Hold dig opdateret med Solar School

Solar Skolen arrangerer kurser over hele landet og tilrettelægger kurser når og hvor, du ønsker det.

Se kursusoversigten
Hvad får du ud af, at vi er globale? Vores globale tilstedeværelse giver dig adgang til et bredere varesortiment. Men vi er ikke større end, at vi altid er i nærheden og giver dig den support, du har behov for.

Nem bestilling

Spar tid og bliv mere effektiv med onlinebestilling af varer via Solar Mobile-appen og Solar Webshop. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at bestille.

Læs mere

Dine projekter, vores knowhow

Uanset dit behov for support og assistance står vi klar til at hjælpe med projektledelse og teknisk support. Og med vores kompetente support-team ved din side får du tid til at fokusere på din kerneforretning.

Læs mere