Fødevareindustri

Kvalitets-produkter til rette tid

Vores erfaring er, at virksomheder indenfor fødevareindustrien har et konstant behov for at tilsikre høj kvalitet og hygiejne omkring de anvendte produkter.

Vores leveringssikkerhed sikrer høj tilgængelighed og oppetider i produktionen.  Og vi arbejder med leverandørkonsolidering, så du kan samle dine indkøb ét sted.

LÆS MERE OM Logistik

Hurtig og pålidelig levering

I Solar tilbyder vi en lang række forskellige leveringsformer, der sikrer fleksibilitet i forhold til leverancerne.

Ved kontinuerligt at justere vores logistiske setup, har vi formået at skabe høj leveringssikkerhed og -hastighed, uanset om vi har løbende levering, om vi skal sende en Fastbox, håndtere dit lager eller noget helt tredje.

Læs mere om Solar Fastbox

Høj kvalitet og stort udvalg

For de fleste industrivirksomheder er det vigtigt at source kvalitetskomponenter, da det reducerer nedetid og giver en forudsigelig og stabil produktion. Samtidig er det vigtigt at have adgang til netop de komponenter, man efterspørger uden at skulle source fra mange forskellige leverandører. Det stiller krav til de valgte samarbejdspartnere.

Solar tilbyder mere end 215.000 forskellige varenumre og tilpasser løbende vores sortiment til dine behov.

Se vores sortiment

Har du brug for at vide mere?

Kontakt salgschef Lars Lange Andersen på telefon +45 40 64 12 16 eller e-mail llan@solar.dk.

Vi kan også kontakte dig.

Ja tak, kontakt mig

Hvad er TCO?

TCO – eller Total Cost of Ownership - handler lidt firkantet sagt om at anskue investeringer i det bredest mulige perspektiv. Når et anlæg f.eks. skal indkøbes til et slagteri, er der naturligvis fokus på pris og kvalitet. Men tager man TCO-brillerne på, skal langt flere faktorer regnes ind, før den rette løsning kan vælges og dermed sikre virksomheden en bedre totaløkonomi. 

-Vil man være konkurrencedygtig i fremtiden er det for mig at se helt afgørende, at man begynder at se mere detaljeret på totaløkonomien, og i den forbindelse får alle unødvendige omkostninger skåret fra. Og her er TCO-tankegangen et fremragende koncept, som flere og flere virksomheder i stigende grad er begyndt at anvende, fremfor bare at tale om det, forklarer Solars salgsdirektør Lars Wandahl Sørensen.

Udover anskaffelsesprisen vil regnestykket typisk medtage omkostninger i forbindelse med fakturering, implementering, drift, service og vedligeholdelse samt levetid, spildtid og bortskaffelse. Når alle disse faktorer er regnet ind, vil indkøberen have et klart billede af TCO – eller de samlede omkostninger ved at eje og bruge maskinen – og det vil dermed være muligt at vælge den model eller det fabrikat, der reelt er billigst. Indkøberen vil i den forbindelse ofte opdage, at den version, der i rene anskaffelsesomkostninger var billigst, ikke nødvendigvis er den, der er billigst i længden, forklarer Lars Wandahl Sørensen.