Fødevareindustri

Generelt

Inden for fødevareindustrien er det vigtigt, konstant at kunne tilsikre høj kvalitet og hygiejne omkring de anvendte produkter. Dét ved vi. 

Læs mere

Produkter

Hos Solar tilpasser vi os gerne dine behov. Vi har leveret el- og automationsprodukter mm. til fødevarebranchen i mere end 30 år.

læs mere

Services

Vi vil gerne hjælpe dig med at se på mulighederne i din forretning, så du kan blive mere effektiv.

Læs mere
Vi har reduceret lagerværdien med ca. 100.000 kr. på årsbasis. SOURCING MANAGER PRODUCTION HOS NILFISK FOOD, TIM DALLGAARD
Nilfisk Food Nilfisk effektiviserer lagerstyringen via outsourcing

Nilfisk Food har fået strømlignet sit lager, efter at man implementerede en leveringsmodel, som selv overvåger lagerbeholdningen og genbestiller efter behov.

Læs
Total Cost of Ownership Få 10-25 % ekstra værdi med TCO

Med en totaløkonomisk tilgang og et stærkt partnerskab kan vi sammen finde ny værdi i jeres sourcingsetup. Fx ved at optimere indkøb og logistik, reducere administration, sænke det generelle forbrug og mindske kapital bundet i lageret.

Lær mere

215.000

Forskellige varenumre

Du finder alt fra belysning og værktøj til de vigtigste reservedele, der sikrer at din produktion ikke holder stille.

Besøg webshop

97%

Leveringssikkerhed

Vores kernekompetence er vores logitiske setup. Handler du hos Solar, kan vi derfor garantere en høj leveringssikkerhed.

Læs mere om logistik

25%

Ekstra værdi

Vores kunder i fødevareindustrien finder typisk op til 25 procent ny værdi ved at anvende en totaløkonomisk tilgang til sourcing-setuppet.

Læs mere om TCO