Fødevareindustri

Undgå ubehagelige overraskelser

Compliance og regulering stiller strenge krav til selv de mindste komponenter på fødevarefabrikkerne. På denne side kan du læse, hvordan du kan få gavn af vores 30 års erfaring fra fødevareindustrien og en totaløkonomisk tilgang, der øger både sikkerheden og effektiviteten i din virksomhed. 

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere?

Kontakt Head of Food and Beverage Scandinavia, Lars Lange Andersen på telefon +45 40 64 12 16 eller e-mail.

Send mail

Seneste nyt

PRESSE Fødevareterminaler fra MCOMP

Solar og elektronikproducenten M-Comp har netop indgået nyt samarbejde. Det sikrer Solars kunder adgang til terminaler designet specifikt til fødevareindustrien.

Læs mere
KRONIK "Her kommer indkøbsafdelingen i spil""

Indkøbsafdelingerne bør spille en større og mere aktiv rolle i fødevareindustrien. Det mener Lars Lange Andersen, Head of Food & Beverage i Solar.

Læs mere
Inspiration Reducer antallet af leverandører

Med Solar som strategisk indkøbspartner kan du sænke omkostninger og tidsforbrug på indkøbet af c-produkter.

Læs mere

Vi leverer...

Nyt sortiment: Teknik og Mekanik

Som Solar-kunde har du nu adgang til et nyt stort sortiment med fx lejer, rullekæder, kileremme, hydraulik og pneumatik. 

 

Læs mere her
Vi har reduceret lagerværdien med ca. 100.000 kr. på årsbasis. SOURCING MANAGER PRODUCTION HOS NILFISK FOOD, TIM DALLGAARD
Nilfisk Food Nilfisk effektiviserer lagerstyringen via outsourcing

Nilfisk Food har fået strømlinet sit lager, efter at man implementerede en leveringsmodel, som selv overvåger lagerbeholdningen og genbestiller efter behov.

Læs mere
TOTAL COST OF OWNERSHIP Få op til 25 % ekstra værdi med TCO

Med en totaløkonomisk tilgang og et stærkt partnerskab kan vi sammen finde ny værdi i jeres sourcing-setup. Fx ved at optimere indkøb og logistik, reducere administration, sænke det generelle forbrug og mindske kapital bundet i lageret.

Læs mere

Stort sortiment til fødevareindustrien

I Solars webshop finder du et håndplukket sortiment med 7.000 produkter, der er særligt relevante for service og vedligehold i fødevareindustrien, fx rustfrit værktøj og splintfrie lyskilder. Skal produkterne i direkte kontakt med fødevarer, er det op til dig sikre at produktets specifikationer og dokumentation er i overensstemmelse med de gældende krav og regler. Spørgsmål til vores fødevaresortiment retter du til din kontaktperson i Solar.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere? 

Send mail

Solar Ekspres

Nedbrud? Vi leverer døgnet rundt i hele landet.

Læs mere

Solar Fastbox

Bestil fra mobilen. Få leveret til døren. Inden for én time. 

Læs mere

Solar School

Gør dine gode medarbejdere bedre.

Læs mere