Solar og ABB i nyt og stærkt industrisamarbejde

Se hele sortimentet af ABB Automation

ABB_FB_sustainability_478x271.jpg

Samarbejde

Solar og ABB har færdiggjort planerne for et nyt og stærkt industrisamarbejde. ABB er forløber, når det kommer til ledende ingeniørvirksomheder i verden med deres enorme produktsortiment af innovative produkter. Med deres mere end 130 årige historie har ABB den kvalitet og ekspertise, som Solar leder efter i en partner.

ABB's White Paper

Fødevareindustrien er under konstant pres for at tilpasse sig og udvikle sig for at imødekomme forbrugernes efterspørgsel. Dette betyder øget produktion, lavere priser og forbedret kvalitet og variation, alt imens man bibeholder en forpligtelse til bæredygtighed.
Optimering af produktionen i denne sammenhæng handler om mere end blot at finde en leverandør. Det handler om at finde en partner. En partner, der forstår disse udfordringer i det store billede. 

Læs White Paper

Bageri

Dag efter dag skal dine bageriprocesser være synkroniseret, fra blanding og formning til bagning, frysning og emballering. Pålidelighed, energieffektivitet og præcisionskontrol er nøglen, hvad enten det er skæring, brug af ovne eller køling på transportbånd. ABBs automatiseringsudbud til bagerier inkluderer en bred vifte af drev med variabel hastighed, skalerbare PLC'er og et udvalg af HMI'er, der imødekommer dine kontrolbehov. Med funktionelle sikkerhedsmuligheder, fra indbygget sikkert drejningsmoment til sikkerheds-PLC'er, kan du nemt implementere dine sikkerhedskrav.

Drikkevarer

Konsistens er en afgørende forskel for globale brands, og forbrugerne forventer, at deres yndlingsdrik smager ens, uanset hvem der har lavet den, eller hvor den blev aftappet. Det kræver præcis proceskontrol og gentagelige standardløsninger, der kan implementeres på flere produktionssteder. ABB kan hjælpe drikkevareproducenter med at opnå konsistens og kvalitet og samtidig sænke produktionsomkostningerne og give større emballagefleksibilitet.

Bryggerier

Med så mange processer inkluderet i dit bryggeri står du over for en daglig udfordring med at styre energi- og vandforbrug og opretholde hygiejnen. ABB's drev med variabel hastighed, PLC'er og HMI'er gør det nemt for dig at synkronisere dine parametre med dine processer for den mest hygiejniske og effektive drift. ABBs automatiseringsudbud inkluderer sikkerhedsfunktionsmuligheder, fra indbygget sikkert drejningsmoment til sikkerheds-PLC'er, så du kan implementere sikkerhedsfunktionerne til at imødekomme dine specifikke behov.

Mejeri

Mejeriprocesser bruger stærkt pumper, blandere og separatorer. Vores automatiseringsudbud inkluderer en bred vifte af drev med variabel hastighed, skalerbare PLC'er og et udvalg af HMI'er, der kan håndtere alle dine processer problemfrit og effektivt. Derudover giver sikkerhedsfunktioner fra indbygget sikkert drejningsmoment til en bred vifte af valgfrie sikkerhedsfunktioner dig fleksibilitet til at opfylde dine særlige sikkerhedskrav. ABBs automatiseringsløsninger giver dig kontrol og fleksibilitet til energieffektiv, pålidelig produktion, lige fra produktion og pasteurisering til opbevaring og rengøring.

Spiselig olie

Stigende råvarepriser og energipriser, sæsonbestemte krav og regulering kræver meget strammere kontrol og automatisering i den spiselige olieindustri. ABBs løsninger leverer nøjagtige data og kontrol for at optimere din forretning.

Sukker

Kernen i sukkerproduktionen er motordrevne applikationer såsom pumper, blæsere, makuleringsmaskiner/udskærere, transportbånd, fræsningsudstyr og centrifuger. Alle disse udnytter fordelen ved brugen af ABB-drev, motorer, mekaniske kraftoverførselsløsninger (MPT) og PLC'er. Meget pålidelige drev sparer energi, samtidig med at produktiviteten forbedres ved at justere hastigheden og/eller drejningsmomentet på elmotorer.

Korn

Kornhåndtering og formaling af mel bruger typisk transportbånd, blæsere, sigter, møller, blandere og pakkemaskiner. ABB tilbyder en omfattende serie af frekvensomformere, softstartere, motorer, gear og monterede lejer, så dine processer kører problemfrit. ABBs meget effektive drivmotorpakker og IE4/IE5-motorer skærer i energiomkostningerne og reducerer emissionerne. Støvtændingscertificerede versioner sikrer sikkerhed på steder med støvfare. Drev med indbygget sikkert drejningsmoment fra øger sikkerheden ved applikationer som fræsemaskiner og blandere.

Kød, fjerkræ og fisk og skaldyr

Hovedprocesser inkluderer skæring, slibning, blanding og køling understøttet af transportbånd, pumper, ventilatorer, kompressorer, fordampere og andre. ABB's drev, motorer, softstartere og mekaniske kraftoverføringsprodukter sikrer, at dit anlæg kører pålideligt og effektivt. Motorer, gear og lejer, der er specielt designet til mad- og stænkzoner, hjælper dig med at opfylde strenge hygiejnekrav og sikrer høj fødevaresikkerhed.

ABB-frekvensomformere til fødevare- og drikkevareproduktion af høj kvalitet

Udfordring og engagement

Da nyt udstyr til behandling af mad og drikkevarer med komplekse og følsomme elektriske systemer fortsætter styringer og automatisering med at erstatte ældre generation af udstyr, udgifter til vedligeholdelse, reparation og drift (MRO), stiger med stigende vedligeholdelsestid, teknisk support og strømomkostninger.

Forarbejdningsanlæg kræver et højt bæredygtighedsniveau fra deres elektriske systemer, fordi nedlukninger kan koste produktionsværdier fra minutter til dage, hvis et parti skal skrottes.

Se ABB Automation-sortiment

Behandlingsudstyr skal være designet med geometrier, der hurtigt fjerner forurenende stoffer og muliggør let rengøring, ofte i barske behandlingsmiljøer, for at øge produktiviteten og fødevaresikkerheden.

Faciliteter til rengørings- og sanitetsmedarbejdere bruger ofte højtryksrengøringsudstyr med kaustiske kemiske opløsninger ved høj temperatur, der forkorter anlæggets og udstyrets levetid. Det kræver brug af korrosionsbestandige og belagte materialer.

Anlæg har ofte ekstreme temperaturområder pga. forarbejdningskrav. Problemer med termisk cykling fra ovne direkte i tråd med flashfrysere kan forårsage pålidelighedsproblemer i behandlingsområder.

Forkortede produktudviklingscyklusser, mindre batchstørrelser, hurtige udløbsdatoer og hyppigere omlægning af produkttype kræver tilføjelse af nye automatiseringsteknologier for bedre behandlingsfleksibilitet, hvilket holder produktionsomkostningerne nede og får produkterne ud til kunderne hurtigt.